FK Radnički Lukavac

MirzaLukavac
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la MirzaLukavac » 11 maj 2013, 11:10

Ajmo momci danas pamet u glavu, nemoj da se zamjerite sa komšijama!!!

Ja i Faik iscekujemo utakmicu u Linzu, skupa u kamionu, on sa tušnja, ja iz lukavca ;) Skupa ćemo preko radija pratit tekmu, i navijat svak za svoju ekipu, i skupa smo zaključili da bi bilo fino da pobijedi bolja ekipa na terenu ali i na tribinama 8-) 8-) 8-) :D :D :D

Premda radnički prolazi kroz tešku krizu što zbog ternera, što zbog kartona i povreda, vjerujem da momci mogu zbit redove i ostvarit povoljan rezultat danas, ali ako i bude kontra, nemamo šta biti nezadovoljni, jer je i do sada urađeno jako mnogo...

Sretno!

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 11 maj 2013, 12:51

Momci će danas ostaviti srce na terenu, ako bude suđenje 50:50 a nadam se da hoće, dobit ćemo bez problema. Zadovoljan bi bio i sa nerješenim rezultatom. Ako momci odigraju kako znaju, nema šanse da izgubimo od onakve ekipe.
1921
1989

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 11 maj 2013, 13:58

VolimRadnicki je napisao/la:Momci će danas ostaviti srce na terenu, ako bude suđenje 50:50 a nadam se da hoće, dobit ćemo bez problema. Zadovoljan bi bio i sa nerješenim rezultatom. Ako momci odigraju kako znaju, nema šanse da izgubimo od onakve ekipe.
Ako bude suđenje kao u Lukavcu za domaćina (odnosno protiv gostiju), onda nema šanse da pobijedite.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 11 maj 2013, 19:40

Obzirom na padavine dobra fudbalska predstava u kojoj je Sloboda bila bolja. Istina, jeste Radnički imao priliku za tie pred kraj, nešto slično kao mi u Lukavcu.
Fukara ne pamtim ovoliko i u ovako dobrom izdanju; siouxi dobri...iako zbog njihove pozicije mi ih nismo ni mogli čuti,ali dalo se primjetiti da su aktivni. Šteta zbog kiše jer vjerujem da vam nije bilo lako pod onim pljuskovima.

p.s. Ih jesmo se sjebali, nismo mogli ni viditi parolu...iako ja nisam ni znao šta na našoj piše :mrgreen:
tuzlanska Sloboda

SportsMan99
Kontakt:

Post Postao/la SportsMan99 » 11 maj 2013, 20:09

Očekivao sam X, ali 1-0 ostalo. 6 sudija nije vidjelo ofside kod gola, ali otom potom. Za parole se sve zna, čekamo slike, i idemo dalje.

Niko kao Radnički Soda !

Sportski pozdrav!

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 11 maj 2013, 20:30

Jbg loše vrijeme je umnogome pokvarilo utakmicu.jedva sam došao na Tušanj,strašno stanje bilo na južnoj magistrali. Šteta za manji broj gledalaca,da nije bilo Fukara i Siouxa posjeta bi bila 200-300 ljudi.
Domaći više željeli pobjedu,bili bolji i pobjedili. nema se šta reći. Šteta što ono na kraju ne uđe,čisto da se vrati samopouzdanje. Jbg 4 tekme za redom bez pobjede.
Odradit još 4 do kraja,uzet kući bodove i završiti ovo.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 11 maj 2013, 20:33

Iako je gol sumnjiv, odnosno prema onome što sam uspio vidjeti postignut iz ofsajda, pobjeda Slobode je zaslužena, a Armin Lugavić je po ko zna koji put zaslužan što rezultat nije bio veći.

Ne mogu da vjerujem da su naši fudbaleri onako olako prepustili sredinu terena i nisu (osim one prilike Kuduzovića u zadnjim minutama), stvorili nijednu akciju iz koje bi ugrozili gol Divkovića.

Čestitke Slobodi, čestitke navijačima obje ekipe na navijanju u granicama korektnosti.

Drago mi je da su sve one prijetnje i gluposti koje su pojedinci ovdje pisali bile samo pisanje i istresanje frustracija po forumu.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 11 maj 2013, 21:15

Bojim se da ni nakon današnje utakmice niko neće htjeti da shvati ono što govorim već deset dana - ova ekipa ne može bez šsš ništa. 3 utakmice smo odigrali bez šsš i nismo upisali ni jednu pobjedu (ono na penale je veći poraz nego ovaj danas i onaj u Bihaću zajedno, da ne bi se našao neko da kaže da smo tad pobjedili).

Imamo odličan kolektiv, ali bez nekoga da ih stavi na odgovarajuće pozicije i vodi 90. minuta kroz igru - možemo se slikati za ribarsku.

Svaka čast za Mehanovića, momak je danas igrao najljepši fudbal, brojim igrače obje ekipe, ubjedljivo. Neke igrače na koje su se oslonili većina je raskol u svaličionici stvarno učinio rasejanim.

Čestitke igračima Slobode, na njihovu žalost mi još uvijek imamo možda i najboljeg golmana lige koji je danas odbranio 5-6 puta strašne situacije.

Eh sad, čekam video da vidim situaciju kod gola, ne umanjujem današnju pobjedu Slobode, nego Suljo (Dorić) mi je odmah posle gola rekao da je ofsajd, iskreno ja u tom trenutku sam upisivao Bekrićev žuti pa nisam ni vidio pogodak.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 11 maj 2013, 21:18

Golman vam je bio vrh danas, a Mehanović bi se mogao dobro prodati na kraju sezone, momak je potencijal još i mlad.
Nego ko je ono od vaših promašio zicer, pred kraj utakmice ? Divković mu odbranio, ja mislio gol, izjednačenje :mrgreen:

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 11 maj 2013, 21:22

Faruk Kuduzović, '96. godište.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 11 maj 2013, 21:24

Coraco je napisao/la:Golman vam je bio vrh danas, a Mehanović bi se mogao dobro prodati na kraju sezone, momak je potencijal još i mlad.
Lugavić strašan golman, iskreno mislio sam da ga je ponižavanje od strane privremenog šefa stručnog štaba u Bihaću (izvođenje iz igre kod 5-1 pred punom tribinom u gostima, da mu se ljudi smiju) malo poljuljati, ali na svu sreću ostao je ubojica dječijeg lica.

Migi, straaaaašan potencijal, ali to je kod njih porodično, mlađi brat mu već igra u Češkoj (ja mislim), a stariji također igra u jednom lokalnom timu i mogao bi (da ima više htjenja) igrati u ovom rangu u bilo kojem timu.
Coraco je napisao/la:Nego ko je ono od vaših promašio zicer, pred kraj utakmice ? Divković mu odbranio, ja mislio gol, izjednačenje :mrgreen:
Mladi Kuduzović, član juoniorskog sastava. Zanimljivo je kako on uvijek u ovakvim situacijama "zalomi", al' eto baš sad nije.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 maj 2013, 21:29

losi ste drama...bas kao i mi...mi smo ovo dobili srcem..kvalitet nula....neznam kolko je igraca falilo al ono je smijesno za 2 bolja tima prve lige...jos smo mi nesto kao i lafo napadali i stvarali neke polusanse
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 11 maj 2013, 21:39

Da je bio neko iskusniji, sigurno bi zabio.
Borgi nije bio ni na klupi, jel tako ?

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 11 maj 2013, 21:41

Coraco je napisao/la:Da je bio neko iskusniji, sigurno bi zabio.
Borgi nije bio ni na klupi, jel tako ?
Borgi muku muči s povredom, možda tek bude spreman za susret sa Banovićima.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 11 maj 2013, 21:44

staragarda je napisao/la:losi ste drama...bas kao i mi...mi smo ovo dobili srcem..kvalitet nula....neznam kolko je igraca falilo al ono je smijesno za 2 bolja tima prve lige...jos smo mi nesto kao i lafo napadali i stvarali neke polusanse
potpis

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 11 maj 2013, 21:54

Svaka čast Siouxima!!

slika
OFK Gradina Srebrenik

m1x
Kontakt:

Post Postao/la m1x » 11 maj 2013, 22:04

Nešto manje od 300 osoba je ušlo na dio tribine koji je bio namijenjen gostujućim navijačima.

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 11 maj 2013, 22:10

danas sam gledao tekmu Iskre i Viteza te imam osjećaj da je dogovor na 0,u zadnjoj minuti faul za Vitez na 16 a sudac svira kraj i tako puno smiješnih stvari.Teren u Bugojnu na sve liči al ne na nogometno igralište,psovke da ti pamet stane i krkanluk pa nemogu da vjerujem i na kraju kad sve svedem u nogometne okvire Iskra mi djeluje vrlo loše i mislim da je ozbiljan kandidat za drugu ligu.

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 11 maj 2013, 22:45

Desni klik -> Open image in new tab

slika
1921
1989

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 11 maj 2013, 22:49

:lol:
slika
OFK Gradina Srebrenik

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.