DI Mariaaaa AHAHAHHAgolden je napisao/la:Ibra, Diamanti, Jovetić
Gio je bolji od Jovetića, Vučko od Diamantia tako da njihovim dovođenjem ne bi se ništa znatno promjenilo.
Trebaju nam šampioni tipa Suarez, Di Maria, Coentrao i sl. a ne sumnjam da će barem jedan doći. Conte je bio jasan, 2-3 WC.
Dobri su ovi domaći dresovi
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Di Maria je dobar igrac, al brate lik je Perhan sa padavicom, pravi firaun i nije ni blizu World Class igraca.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Uh kako se naježih!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
- Trequartista
- Kontakt:
Malo morgen je Giovinco bolji od Jovetića.
Pipita i JoJo i da se nabijamo nogama u guzicu, pošteno.
Najbolje bi bilo kad bi već u prvih 20 dana prelaznog roka doveli tok jednog napadača, pa da on i Llorente odrade kompletne pripreme.
Najbolje bi bilo kad bi već u prvih 20 dana prelaznog roka doveli tok jednog napadača, pa da on i Llorente odrade kompletne pripreme.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
De saberi se djete drago, Di Maria je izmislio fudbal za sve naše napadače, ima dribling, brzinu i dobar šut. Ti bi radije gledao Diamantija na desnom krilu?drughi je napisao/la:DI Mariaaaa AHAHAHHA![]()
šampion i ja sam onda Coentrao ddokktor nauka za njega je Lihct
A niko nije rekao da je Coentrao bolji od Lichta, Coentrao je lijevi bek i nema nikakve veze sa Lichtom!
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
Jojo I Pipita su prve mete !
Higauina zeli vec na ritiru(znajuci da je posao oko Ibre zbor novca jako kompleksan)...a za Jojoa smo spremni dati pare + igraca/e.
Higauina zeli vec na ritiru(znajuci da je posao oko Ibre zbor novca jako kompleksan)...a za Jojoa smo spremni dati pare + igraca/e.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Prvo:Diamanti je mnogo jeftiniji i vec dugo igra u seriji a i za nase napadače je i Zeba izmislio fudbal osim Vučinića.golden je napisao/la:De saberi se djete drago, Di Maria je izmislio fudbal za sve naše napadače, ima dribling, brzinu i dobar šut. Ti bi radije gledao Diamantija na desnom krilu?drughi je napisao/la:DI Mariaaaa AHAHAHHA![]()
![]()
A niko nije rekao da je Coentrao bolji od Lichta, Coentrao je lijevi bek i nema nikakve veze sa Lichtom!
Drugo:Vidim ti misliš na formaciju 4-3-3 a ja na 4-2-2 zato je došlo do nesporazuma a formacija 4-3-3 ce se igrati cim ja budem hebo Kim Kardashian jer i kad je Pepe bio zdrav igrali smo je samo nekoliko puta i koga cemo onda izbaciti od stopera kad se ta formacija bude igrala i od veznih igraca tako da ja ne vjerujem u tu formaciju i da cemo je samo igrati kad budem gubili 2-0 a vec bude 70 min.
Nema ništa od nabrojanog.Lik je žešći flop i Juve ako želi napredovati ove tipove igrača treba zaobilaziti.golden je napisao/la:De saberi se djete drago, Di Maria je izmislio fudbal za sve naše napadače, ima dribling, brzinu i dobar šut. Ti bi radije gledao Diamantija na desnom krilu?drughi je napisao/la:DI Mariaaaa AHAHAHHA![]()
!
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Dzaba ce se juBe pojacavati ,kada bayern pocne da od sledece sezone vedri i oblaci ,ovo je samo pocetak ove sezone ,nece te nam ni kopacki moci obrisati
.
Slažem se sa SarmomSaurman je napisao/la: Nema ništa od nabrojanog.Lik je žešći flop i Juve ako želi napredovati ove tipove igrača treba zaobilaziti.
Mada, upgrade jeste u odnosu na poluigrače sa kojima se povezujemo, ali imamo i previše prioriteta, a on nije profil igrača koji treba da bude na toj listi, ni blizu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ma možete vi kad ides putem u Njemačkoj i baciš papiric na ulici priđe ti drot i napise kaznu i na njoj pise 10 eura dolje ispod 20% da ide Bayernu,jel neko zaigro dobro jednu sezonu neki tim odmah igrače kupujete od njih zato mi i jeste najmrži klub fuuj isto sad kad bi mi Milanu sve igrače one mlade uzeliGAL je napisao/la:Dzaba ce se juBe pojacavati ,kada bayern pocne da od sledece sezone vedri i oblaci ,ovo je samo pocetak ove sezone ,nece te nam ni kopacki moci obrisati![]()
.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Nama su pojacanja potrebna prije svega kako bi zadrzali dominaciju u seriji a jer ce doci do promijena na ljeto u drugim timovima koji su nam konkurisali za prvo mjesto. A za lp-a nam treba puno vise od pojacanja. Za polufinale ili finale treba iskustva, znanja, srece i puno voljnih momenata kod igraca.GAL je napisao/la:Dzaba ce se juBe pojacavati ,kada bayern pocne da od sledece sezone vedri i oblaci ,ovo je samo pocetak ove sezone ,nece te nam ni kopacki moci obrisati![]()
.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Sarajevo1946
- Kontakt:
A stvarno pretjerujete, čuj Di Maria nije WC.

S Cagliarijem se trebalo igrati u večernjem terminu prvobitno, ali pomjeriše u 18, pa neću moći opet gledati, Sarajevo igra u 17.
Uglavnom, očekujem da pobijedimo aBd, iako je Cagliari znao biti nezgodan za nas.
S Cagliarijem se trebalo igrati u večernjem terminu prvobitno, ali pomjeriše u 18, pa neću moći opet gledati, Sarajevo igra u 17.
Uglavnom, očekujem da pobijedimo aBd, iako je Cagliari znao biti nezgodan za nas.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Ma X večeras ko kuća, mi smo u slavljeničkom raspoloženju tako da će teško ko biti fokusiran na utakmicu kao što su bili u prethodnim utakmicama
Ja te volim, volim Željo..
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Najdebilniji komentar godine a nije ni cudo od kakvih navijaca dolazi.GAL je napisao/la:Dzaba ce se juBe pojacavati ,kada bayern pocne da od sledece sezone vedri i oblaci ,ovo je samo pocetak ove sezone ,nece te nam ni kopacki moci obrisati![]()
.
- Contentissimo
- Kontakt:
+1EnzoFerrari je napisao/la:Najdebilniji komentar godine a nije ni cudo od kakvih navijaca dolazi.
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
- Trequartista
- Kontakt:
Dobar je Cagliari, moglo bi biti patnje večeras.
Pogba i Pirlo neće igrati, Maronne mi ne uljeva neku sigurnost na poziciji registe, ali eto vidjet ćemo.
Pogba i Pirlo neće igrati, Maronne mi ne uljeva neku sigurnost na poziciji registe, ali eto vidjet ćemo.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
Imam osjećaj da bi Marrone mogao odigrati dobru rolu.
Samo pobjeda dolazi u obzir.
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
Samo pobjeda dolazi u obzir.
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
2-0
Izgleda da je sve završeno, Higuain je od ljeta naš.
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Izvor?golden je napisao/la:2-0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.