brine me sto cemo otkupiti Gargana valjda
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Ma radije bih umjesto Bartre ili Montoye gledo Mbyea ili nekog iz Primavere nekako bezveze zapinjemo za njih..
Upišite u google pretraživanje slika:gargano
Možda to objasni neke stvari
Možda to objasni neke stvari
Tritolone je napisao/la:Cao Sokrate, koliko dana si zamara mozgic da smislis ovaj koment ? Ili si ima pomoc sa strane. Daj nam napisi jos koju umotvorinu.Trequartista je napisao/la:RIP!
Trequartista je napisao/la:Moždane čelije mi fercveraju malo sporije na +33 zato i zakašnjeli komentar. Prevruće ovih dana nešto.

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- Trequartista
- Kontakt:
Kako se bliži ljeto temperature treba da rastu, a kod vas opadaju, zato je ovakva rekacija logičan slijed razmišljanja.
Šta simbolizuje ovaj broj 59? Za svaki poen po jedan Scudetto ili nešto drugo?
Šta simbolizuje ovaj broj 59? Za svaki poen po jedan Scudetto ili nešto drugo?
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Ja ne znam zasto se uopste raspravljas sa poznatim misliocima adointer@ i Tritolone@ kad je njihov IQ zajedno jednak zaostatku za nama

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
farukzidane
- Kontakt:
nemoj tako,,,ja adu poznajem,,,on je pametan,,,momak,,nema sta,,,jedina mu je mana ovaj,,inter,,,,ali nadam se da ce doci tobe....
tobe or not tobe,evo jedna od mene,odoh spavat,najt!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
-
farukzidane
- Kontakt:
brate nikad ne reci nikad,,,laku noc

neka makar je Zeljo osvojio 
-
farukzidane
- Kontakt:
a znamo i to kako je bilo,,,javi se za kafu,,,da ti to ispricam,,,,sve posteno,,,
Strama o Mateu:"U budućnosti neće igrati ispred obrane,njegova će uloga biti bliže suparničkom golu,u konstrukciji napada i stvaranju prilika"
Ovaj post je simbol gluposti. Ovo je grehota izbrisati.Yucca je napisao/la:Ja ne znam zasto se uopste raspravljas sa poznatim misliocima adointer@ i Tritolone@ kad je njihov IQ zajedno jednak zaostatku za nama![]()
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Smijesni su ba likovi
Idi slavi na svojoj temi,mani se nas i nasih muka
Idi slavi na svojoj temi,mani se nas i nasih muka
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Morati mijenja menadžment, izgleda da ce se Leonardo vratiti i od njega ce zavisiti da li ce Strama ici ili ostati. Dogovor ce haman pasti danas.
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=114386" onclick="window.open(this.href);return false;
ovo je potvrda da nas isti **** i do godine ceka. Sad bi ja s mosta..
Strama, Nokija, Gargano, Chivu i ostali !!FG14 je napisao/la:http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=114386
Ni ja iskreno nista ne vidim dobro u iducoj sezoni!!Nazalost dok to Moratti skonta proci ce pola sezone i imat cemo mozda i goru situaciju, smjenu trenera i nezadovoljstvo u ekipi, a protivnici u medjuvremenu na 10-15 bodova razlike.
Al' daj Boze da se moje fudbalsko neznanje pokaze u ovom slucaju i momci pokazu suprotno!!
Amar Osim selektor BiH
Pozvani za Genou:
Golmani: 1 Handanovic, 27 Belec, 30 Carrizo;
Odbrana: 23 Ranocchia, 28 Pasa, 55 Nagatomo, 62 Ferrara, 63 Spendlhofer.
Vezni redi: 7 Schelotto, 10 Kovacic, 11 Alvarez, 14 Guarin, 17 Kuzmanovic, 19 Cambiasso, 24 Benassi, 90 Olsen, 61 Garritano;
Napadaci: 18 Rocchi, 45 Forte, 99 Cassano.
Fantantonio opet u sastavu
Ne znam kakvu zadnju liniju da ocekujem u ovom duelu..
Golmani: 1 Handanovic, 27 Belec, 30 Carrizo;
Odbrana: 23 Ranocchia, 28 Pasa, 55 Nagatomo, 62 Ferrara, 63 Spendlhofer.
Vezni redi: 7 Schelotto, 10 Kovacic, 11 Alvarez, 14 Guarin, 17 Kuzmanovic, 19 Cambiasso, 24 Benassi, 90 Olsen, 61 Garritano;
Napadaci: 18 Rocchi, 45 Forte, 99 Cassano.
Fantantonio opet u sastavu

Brace yourselfs, we have new fullback
http://www.inter.it/it/news/62481" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve se vise prica da bi se Leonardo mogao vratit da bude veza izmedju ekipe i uprave i da bi sa sobom doveo Lavezzija
vec smo uzeli 5 igraca(Campagnaro, Andreolli, Laxalt, Botta i Icardi)
po meni treba nam jos jedan desni bek: Peruzzi, Van der Wiel,
jedan vezni: Fernando, Nainggolan, Luis Gustavo
jedno ili dva krila, s obzirom da je Botta ozlijedjen: Lavezzi, Gomez(ili ostavit Cassana jos jednu godinu)
vratit Duncana i Longa sa posudbi
Rijesit se nekih: Silvestre, Chivu, Stankovic, Mudingayi, Gargano, Schelotto, Rocchi
Pocetnih 11: Handanovic; Nagatomo, Juan, Ranocchia, PERUZZI; FERNANDO, Kovacic, Guarin; LAVEZZI, Cassano; Palacio
Drugi sastav: Castellazi; Pereira, ANDREOLLI/Samuel, CAMPAGNARO, Zanetti/Jonathan; Cambiasso/DUNCAN, Obi/LAXALT, Kuzmanovic/Benassi; Alvarez/BOTTA, LONGO; ICARDI/Milito
Sve se vise prica da bi se Leonardo mogao vratit da bude veza izmedju ekipe i uprave i da bi sa sobom doveo Lavezzija
vec smo uzeli 5 igraca(Campagnaro, Andreolli, Laxalt, Botta i Icardi)
po meni treba nam jos jedan desni bek: Peruzzi, Van der Wiel,
jedan vezni: Fernando, Nainggolan, Luis Gustavo
jedno ili dva krila, s obzirom da je Botta ozlijedjen: Lavezzi, Gomez(ili ostavit Cassana jos jednu godinu)
vratit Duncana i Longa sa posudbi
Rijesit se nekih: Silvestre, Chivu, Stankovic, Mudingayi, Gargano, Schelotto, Rocchi
Pocetnih 11: Handanovic; Nagatomo, Juan, Ranocchia, PERUZZI; FERNANDO, Kovacic, Guarin; LAVEZZI, Cassano; Palacio
Drugi sastav: Castellazi; Pereira, ANDREOLLI/Samuel, CAMPAGNARO, Zanetti/Jonathan; Cambiasso/DUNCAN, Obi/LAXALT, Kuzmanovic/Benassi; Alvarez/BOTTA, LONGO; ICARDI/Milito
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.