1. HNL

Signore
Kontakt:

Re: 1. HNL

Post Postao/la Signore » 10 maj 2013, 23:08

Sta cujem sutra u 20:00 HRT ima neki prijenos s Trga Drazena Petrovica. Ciro kace s Ciboninog tornja :lol:

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 10 maj 2013, 23:14

Uživam. 8-)
Hayley <3

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 maj 2013, 00:50

Kako Rijeka ukenja stvar danasnjom utakmicom protiv Istre. :roll:
Stvarno sam ocekivao da dobije i da se onda priblize evropi,jer nesto sumnjam da ce Split sutra do tri boda protiv Dinama na Maksimiru.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 11 maj 2013, 00:56

Ma neka. Dobro je ovako. Radije Split u Europi nego Rijeka koja zacijelo ima jos puno posla da bi dostigla neke ciljeve. Proslo kolo protiv Dinam igrali su lose, ovo danas također. Nisu imali udarca u okvir gola...

Ma bit ce u Europi Lokomotiva, Split i Hajduk ;) Bar se tako nadam.

A Zagreb je definitivno ispao iz lige. Ciro je toliko puta najavljivao ostanak, ali Cibalija je zapecatila sudbinu Pjesnika. Jos da Osijek oce sutra dobit Intera tako da i oni ispadnu...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 11 maj 2013, 13:24

Jos da Osijek oce sutra dobit Intera tako da i oni ispadnu...
isp'o je inter jad, ispala marsonija , isp'o je šibenik , ostala ...?

slika
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 11 maj 2013, 14:17

toliko o najvecoj trenerskoj ublehi na ovim prostorima
nema potpisa

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 11 maj 2013, 18:16

Rijeka me nazivcirala pravo, obori me za 150 KM. Sad bi volio da ostanu bez Europe, nek Lokomotiva igra, ionako su se sprdali s Rijekom ove sezone.

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 11 maj 2013, 22:15

Bome je Istra postala dark horse... Dobili Hajduka, izvukli remi s Dinamom, a sada poremetili planove i Rijeci :lol:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 12 maj 2013, 13:00

Istra ima odlicnu ekipu, odlicnog trenera, prelijep stadion, solidan broj ljudi na tribinama i jedan su od pozitivnih klubova ove lige. Njihov jedini problem je realizacija zbog koje su odigrali veliki broj nerijesenih utakmica. Od ekipa koje se ne bore za opstanak od Istre je samo Osijek zabio manje golova. Oni da imaju pravog napadaca sad bi se borili za Europu. Recimo da su imali Kramarica sad bi bili puno bolje plasirani. Ja se nadam da ce zadrzati trenutni kadar koji je ove sezone pruzio dobre partije, jos se malo pojacati i iduce sezone dobijamo jos jedan izuzetno konkurentan tim. S obzirom da ce biti liga 10 to bi znacilo jako zanimljivo i izjednaceno prvenstvo.

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 12 maj 2013, 13:09

Da, simpaticni su, gledao sam ih protiv Hajduka i iznenadio se kako dobro stoje na terenu, nema nabijanja, sve od noge do noge..

u 2. dijelu sezone su duplo bolji nego u prvom
koliko se sjecam bili su jedno vrijeme u kriticnoj zoni, ali onda je krenula serija,
cak su prestigli i Slavena i dosli na 6. poziciju koja je realno neki maksimum za njih.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 maj 2013, 13:24

Očigledno Hajduk ostaje bez Evrope što je pomalo šokantno.

Lokomotiva je najveće iznenađenje u HNL-u ove sezone. S tim da sve što valja ide u Dinamo. Rijeka me razočarala. Očekivao sam od njih da hladno budu 3 na tabeli, pa čak i drugi a izgleda da će završiti tek kao 4. Split jak kao i uvijek. Tu su u vrhu prije svega radi domaćeg terena. Na strani igraju dosta lošije. Slaven Belupo je odlično krenuo u sezonu no onda je usljedio veliki pad. Kad se sjetim samo utakmice protiv Bilbao-a :o

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 12 maj 2013, 13:28

Da, imali su niz od 13 utakmica gdje su upisali tek dvije pobjede (Hajduk na Poljudu, Cibalia na Drosini). Tu su upisali jos 4 remija (Zadar vani, Zagreb, Slaven i Zadar kuci), te sedam poraza (Lokomotiva, Rijeka, Dinamo, Inter, Split i Zagreb vani, te Osijek kuci). Pored tih sedam poraza u ostatku sezone su porazeni tek cetiri puta (Zadar i Slaven 2x vani, Dinamo kuci). Iz ovoga se da zakljuciti i da kuci jako tesko gube (ucijeloj sezoni 2x).

Ako iduce sezone dobiju dobrog napadaca moci ce oni i puno bolje od te 6.pozicije, iako mi se sve cini da ce se iduce sezone puno toga odlucivati u zadnjim kolima.

Zanimljivo da su Hajduk dobili obje utakmice na Poljudu i uzeli im bod na Drosini.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 12 maj 2013, 14:00

Neutral je napisao/la:Očigledno Hajduk ostaje bez Evrope što je pomalo šokantno.
Po čemu je to očigledno??
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 maj 2013, 14:09

Po stanju na tabeli :)

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 12 maj 2013, 14:12

Neutral je napisao/la:Po stanju na tabeli :)
A ljudi igraju finale kupa i u prvoj tekmi stekli prednost ;)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 maj 2013, 14:16

Trenutno su treći na tabeli a imaju isto bodova kao i četvrti ako se ne varam. Imaju težak raspored (gostuju Dinamu).

Ako se ne varam imaju samo jedan gol prednosti u kupu (2:1) ? :)

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 12 maj 2013, 14:17

Neutral je napisao/la:Po stanju na tabeli :)
2 kola su do kraja, Hajduk još igra večeras protiv Lokomotive na Poljudu, te sljedeće kolo Osijeka također doma. Zadnje kolo protiv Dinama u Zg.
Osim toga, u finalu kupa imaju prednost (2:1) protiv Lokomotive, a pobjednik, naravno, ide u Europu.
Lokomotiva je sigurna da će igrati Europu i velika je vjerojatnost da će biti i drugi. I oni su najveće iznenađenje ovog neregularnog prvenstva.
Za treće mjesto se otvoreno bore i Split i Rijeka i Hajduk.

Tako da, ništa nije još očigledno..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 maj 2013, 14:18

Ako Lokomotiva osvoji kup a na kraju sezone budu 2 da li to znači da će i 4 plasirana ekipa u prvenstvu u Evropu ?

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 12 maj 2013, 14:23

Neutral je napisao/la:Ako Lokomotiva osvoji kup a na kraju sezone budu 2 da li to znači da će i 4 plasirana ekipa u prvenstvu u Evropu ?
Koliko ja znam, ne.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 12 maj 2013, 18:10

Neutral je napisao/la:Ako Lokomotiva osvoji kup a na kraju sezone budu 2 da li to znači da će i 4 plasirana ekipa u prvenstvu u Evropu ?
Da. Ukoliko prvak drzave osvoji i Kup u tom slucaju u EL ide finalista Kupa.
Ukoliko drugi ili treci osvoje Kup u EL ide cetvrti, jer drugi/treci u EL izlazi kao osvajac Kupa, te se on na prvenstvenoj ljestvici ne broji za Europu, jer je bolje biti osvajac Kupa nego drugi/treci. U HNL-u je to svejedno, jer svi idu u drugo pretkolo, ali evo primjer BHPL gdje osvajac Kupa ide u drugo pretkolo, a drugi/treci u prvo. Da je HNL trenutno 19. na ljestvici koeficijenata, a ne 21. sada bi osvajac Kupa isao u trece pretkolo, a drugi/trecu u drugo. Nadam se da shvacate.

A sto se tice govora o Belupu prije. Oni su nakon sedam kola imali sest pobjeda i jedan poraz, ja sam mislio da mogu ozbiljno zaprijetiti Dinamu, igrali su dobro, nizali pobjede, cak i ono protiv Bilbaa mi davalo za pravo da vjerujem, a onda do ovog kola upisu tek cetiri pobjede, devet remija i dvanaest poraza. Zanimljivo i da u posljednjih 15 kola imaju samo jednu pobjedu. Njima za iducu sezonu treba remont cijele ekipe.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []