work je napisao/la:Skandalozne scene sinoć u Chicagu. Jedno je da se igra jaka fizička košarka, ali je potpuno druga stvar fizički se obračunavati nakon zvižduka i to kada to tvoj protivnik ne očekuje. Prvo onaj Noah udara Andersena kada ovaj leži na podu, a zatim i onaj fizički napad na Jamesa. James treba tužiti igrača Chicaga zbog fizičkog napada jer ono nije imalo veze sa košarkom. Ono je bio pokušaj nanošenja tjelesnih povreda i treba biti sudski procesuirano. Sramotno je da se jedna ekipa oslanja na takve metode u cilju onesposobljavanja najboljeg igrača na svijetu i trenutnog MVP-a lige. Ponavljam, jedno su jaki faulovi, međutim ono je bilo u cilju da se povrijedi protivnik nakon prekida igre. Košarka je, nije boks.
work je napisao/la:Ono nije bilo odgurivanje, nego udarac u grudni koš. Kada u ove jednadžbe ubaciš činjenice da se radi o ljudima od preko dva metra i oko 120 kilograma, odlično fizički pripremljenih, takav udarac nije bezazlen i može da dovede do ozbiljnih povreda. Uz to, James se nije nadao da će ga ovaj udariti, okrenuo se ka sudiji da protestvuje zbog tehničke i podmuklo je udaren. Nema veze što se radi o sportskom terenu i na njemu važe zakoni pravne države, tako da ne treba isključiti mogućnost da će igrač Chicaga odgovarati pred sudom.
Ovako dok pišem, na um mi pade nedavni slučaj u Americi kada je jedan fudbaler udario sudiju, koji je nažalost završio sa ozbiljnim ozljedama i mislim i preminuo. Fizički napad, odraslih snažnih muškaraca nije bezazlena, dječija stvar i problemu se mora ozbiljno pristupiti.

lol:
znam da je troll, znam da drka na jamesa, ali ovo....