Zvjezdan Misimović

AeroPlus
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la AeroPlus » 25 nov 2009, 00:33

Tarik14 je napisao/la:Pravi trener stiti svoje igrace, pravi trener ne dozvoljava da mu njegov igrac nema mjesta u svecanoj lozi, pravi trener ne laze novinarima, pravi trener ne psuje pred kamerama i nedaj izjave poput : "Yebat cemo im majke", pravi trener se bori za pravdu.

Ciro Blazevic nije pravi trener!

Jedan je Miske!
Potpis..

Meni se ciro odavno nije svidzao bas iz tih razloga sto psuje ko neki alkoholicar i sto ponisava druge ekipe..
Sramota..

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 25 nov 2009, 00:35

Ja mislim da ce Ciro ostati jer on voli popularnost (show) a toga u BiH nikada nije manjkalo. Miske ce se odljutiti kao i prosli put i BiH ce igrati u Ukrajini 2012.

Ako kojim slucajem bude Miske ili Ciro, predlazem za Misketa, a da novi trener bude Bajevic!

Bajeic bi bio idealan.

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 25 nov 2009, 00:36

Ko ce naslijediti Ciru

1.Aleksandar Ristić
2.Mehmed Bazdarević
3.Vahid Halilhodžič
4.Faruk Hadžibegić
5.Meho Kodro-Elvir Bolić-Sergej Barbarez

Navijac Sarajeva
Kontakt:

Post Postao/la Navijac Sarajeva » 25 nov 2009, 00:36

AeroPlus je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Pravi trener stiti svoje igrace, pravi trener ne dozvoljava da mu njegov igrac nema mjesta u svecanoj lozi, pravi trener ne laze novinarima, pravi trener ne psuje pred kamerama i nedaj izjave poput : "Yebat cemo im majke", pravi trener se bori za pravdu.

Jedan je Miske!
Potpis..

Meni se ciro odavno nije svidzao bas iz tih razloga sto psuje ko neki alkoholicar i sto ponisava druge ekipe..
Sramota..
potpis

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 25 nov 2009, 00:37

AeroPlus je napisao/la:

Jedan je Miske!
Potpis..

Sramota..
Pravi se vazan, sta ces? :roll: Ciro voli da se pise o njemu a kada treba preuzeti odgovornost onda se povuce.

Sta reci o covjek koji je proveo vise vremena na TV emisijama nego na potrazi potencijalnih BH reprezentativaca po Evropi?

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 25 nov 2009, 00:42

ibrakadabra je napisao/la:Ko ce naslijediti Ciru

1.Aleksandar Ristić2.Mehmed Bazdarević
3.Vahid Halilhodžič
4.Faruk Hadžibegić
Izvini ali vjerovatno je ovaj malo stari a ja sam malo mladji pa neznam ko je over frajer. Jel dobar trener i to?
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 25 nov 2009, 00:47

Legenda_BiH je napisao/la:

3.Vahid Halilhodžič
4.Faruk Hadžibegić
Izvini ali vjerovatno je ovaj malo stari a ja sam malo mladji pa neznam ko je over frajer. Jel dobar trener i to?
Dobar je Rista, naša legenda, inače vazda po Njemačkoj igrao i trenirao...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 25 nov 2009, 00:48

3.Vahid Halilhodžič
4.Faruk Hadžibegić
evo ti procitaj nesto o njemu,on bi po meni najvise odgovarao.gaji taj njemacki napadacki fudbal a 4 nasih glavnih igraca igraju u bundesligi.
http://bs.wikipedia.org/wiki/Aleksandar_Risti%C4%87

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 25 nov 2009, 00:49

Ja bih Misketu platio da ne igra - kad smo smece od naroda, pojedinaca, drzave i politicara - treba nas do kraja unistit.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 25 nov 2009, 00:50

Ajd nije ovo tema o selektoru :mrgreen:
Nek Miske bude selektor i playmaker...dosta je pametan.
100% sportski i krajnje opušten potpis

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 25 nov 2009, 00:53

RiNo je napisao/la:Ajd nije ovo tema o selektoru :mrgreen:
Nek Miske bude selektor i playmaker...dosta je pametan.
nesto ko Gianluca Vialli

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 25 nov 2009, 00:53

ibrakadabra je napisao/la:

1.Aleksandar Ristić
2.Mehmed Bazdarević
3.Vahid Halilhodžič
4.Faruk Hadžibegić
evo ti procitaj nesto o njemu,on bi po meni najvise odgovarao.gaji taj njemacki napadacki fudbal a 4 nasih glavnih igraca igraju u bundesligi.
http://bs.wikipedia.org/wiki/Aleksandar_Risti%C4%87
Super onda, neka nam dodje on. Treba nam samo 2 dobra bekova. Imamo sad samo Berberovica(desni) i Hrgovica (lijevi) I nisu oni nesto extra, treba nam bolji da bi se plasirali na EP 2012
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 nov 2009, 00:55

Iako je malo off topic ali eto.

Hoću Kodru i raju.

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 25 nov 2009, 00:56

Super onda, neka nam dodje on. Treba nam samo 2 dobra bekova. Imamo sad samo Berberovica(desni) i Hrgovica (lijevi) I nisu oni nesto extra, treba nam bolji da bi se plasirali na EP 2012[/quote]

Uhvatiti Bekima Dinu Pasalica i nek covijek nadje u africi dva tamnoputa Bosanca i eto odbrane.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 25 nov 2009, 00:58

Tema je Zvjezdan Misimović, molit ću... ;)
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

hooligan_SA
Kontakt:

Post Postao/la hooligan_SA » 25 nov 2009, 01:43

1.Aleksandar Ristić
2.Mehmed Bazdarević
3.Vahid Halilhodžič
4.Faruk Hadžibegić
Vaha, ako je ikako moguce, jer zna voditi repke, a ovi ostali su ipak klupski treneri.

Ristic je isti cirkusant k'o i Ciro. Nema sanse

A Kodro i Bolic kao pomocni treneri, jer imaju od koga uciti i nauciti, a i mladi su. A Barbarez menadzer repke po primjeru Olivera Bierhoffa iz Njemacke. Mozda jos bolje: Barbarez u ulozi Predsjednika Saveza i istovremenom bliskom kontaktu pri reprezentaciji, znaci sjedeci na klupi, imaju savjetovajucu ulogu, i tako to. Neka bude Bog i Batina, jer je sposoban i ima iskustva na toj poziciji.

Tek tada ce Miske i pokoji ostali (Keno) htjeti opet zaigrati, i tek tada ce doci rezultati.

A nek mi neko objasni zasto pa to clanovi Saveza misle da se mogu tako dugo drzati na celu? Pa zar ne odlucuje narod? 8-)
Bilo kako bilo, s onim Balkanskim primitivlukom kojeg ispoljavaju buduci zatvorenik i ostala bagra, te rade kao sto (ni)su naucili, necemo mi nikad nigdje dok ne dodje mlad i sposoban narod, pozeljno sa iskustvom radne navike u inostranstvu, jer Balkanluk je fakat papanluk i minimalizam i primitivizam da te Bog sacuva :!:

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 25 nov 2009, 01:46

hooligan_SA je napisao/la:

1.Aleksandar Ristić
2.Mehmed Bazdarević
3.Vahid Halilhodžič
4.Faruk Hadžibegić
Vaha, ako je ikako moguce, jer zna voditi repke, a ovi ostali su ipak klupski treneri.

A Kodro i Bolic kao pomocni treneri, jer imaju od koga uciti i nauciti, a i mladi su. A Barbarez menadzer repke po primjeru Olivera Bierhoffa iz Njemacke. Mozda jos bolje: Barbarez u ulozi Predsjednika Saveza i istovremenom bliskom kontaktu pri reprezentaciji, znaci sjedeci na klupi, imaju savjetovajucu ulogu, i tako to. Neka bude Bog i Batina, jer je sposoban i ima iskustva na toj poziciji.

Tek tada ce Miske i pokoji ostali (Keno) htjeti opet zaigrati, i tek tada ce doci rezultati.

A nek mi neko objasni zasto pa to clanovi Saveza misle da se mogu tako dugo drzati na celu? Pa zar ne odlucuje narod? 8-)
Bilo kako bilo, s onim Balkanskim primitivlukom kojeg ispoljavaju buduci zatvorenik i ostala bagra, te rade kao sto (ni)su naucili, necemo mi nikad nigdje dok ne dodje mlad i sposoban narod, pozeljno sa iskustvom radne navike u inostranstvu, jer Balkanluk je fakat papanluk i minimalizam i primitivizam da te Bog sacuva :!:
I ja bi volio vahu ,al on se sam nije nikad ponudio.

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 25 nov 2009, 01:47

Sve jace ekipe i selektori dovode bivse fudbalere za trenere i strucni stab samo mi pametujemo kako Kodro pojma nema.

Rudi Feler, Rud Gulit, Marko VaMbasten, Pepe Gvardijola, Frank Rajkard, Matijas Zamer itd itd. :mrgreen:

Ciro majstore Ciro majstore - hajte svi u glas :mrgreen:

Miske pedeVu :mrgreen:

Evo vam Ciro u akciji od neke zadnje sestine videa da ne gledate sve one shoopke i ostalo:

http://dijaspora.info/index.php?option= ... &Itemid=83

Treba ponavljat ovaj video pa da se nagledaju Ćirosvršci :mrgreen:
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 25 nov 2009, 02:21, ukupno mijenjano 2 puta.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 25 nov 2009, 01:51

Citizen-X je napisao/la:Sve jace ekipe i selektori dovode bivse fudbalere za trenere i strucni stab samo mi pametujemo kako Kodro pojma nema.

Rudi Feler, Rud Van Nistelroj, Marko VaMbasten, Pepe Gvardijola, Frank Rajkard, Matijas Zamer itd itd. :mrgreen:

Ciro majstore Ciro majstore - hajte svi u glas :mrgreen:

Miske pedeVu :mrgreen:
Valjda mislis na RUUD GULLIT-a

hooligan_SA
Kontakt:

Post Postao/la hooligan_SA » 25 nov 2009, 02:13

ibrakadabra je napisao/la:
hooligan_SA je napisao/la:

1.Aleksandar Ristić
2.Mehmed Bazdarević
3.Vahid Halilhodžič
4.Faruk Hadžibegić

I ja bi volio vahu ,al on se sam nije nikad ponudio.
Pa ko je on da nam se nudi? Treba da ga molimo. Ipak sve zavisi kako prodje na Mundijalu s Afrikancima. Ako razocara, a od njega se trazi polufinale, mozda bude slobodan ;)
E onda cemo vidjeti koliko nam je sposoban savez... :roll:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.