bear grylls je napisao/la:E ako mi tata mozes biti jadni tvoji starci zena i djeca ako ih imas s takvim balavcem u starim godinama. Recenice su ti na nivou dodika kultura nepostojeca. Obrazovanje pretpostavaljam da nemas a koraskarsko znaje sigurno ne posjedujes. Evo ti uzivaj bez mene odo ja ovo je posljednji post a primjetio sam da ni u jednom svom ne postavaljas argumente vec samo vrijeđas. Kompleksi su cudo. Doviđenja prijatnoTitova-Juga je napisao/la:Tata ti mogu biti sine i po godinama i po košarci. Jeb-l-a te floperska samozvana kraljica u pak.bear grylls je napisao/la:A kad je indiana udarala nesto se nesjecam da ste se vadili na te stare dane nesto se sjecam kukanja po furmu psovanja majki ubise nas ajjj. E moji licemjeri. A navijaci lakersa treba da se sakriju u misiju rupu i nejavljaju do sljedeece sezone nakon sto vam je namjesteno na ocigled sviju da uđete u plejoff. Mene nema na ovom forumu vise do sljedece sezone da opdmorim od ovih napaljenih pubertetlija ovdje (cast izuzetcima). Koljite se psujte radite sta hocete miami i dalje kara. Doviđenja prijatno.
Ne pada mi na pamet sa lažnim navijačima od 2010-e argmunetovano pričati. Samim tim kako ste postali navijačima ovog kluba, (VELIKA ČAST IZUZETCIMA) je dovoljno da znam s kim imam posla.
Sinoć vas suci guraju preofirno u ključnim momentima tekme 2 puta!
Neko spomenu Battiera i onaj ofanzivni faul, ISTINA, faula nije bilo, ali su nas do tada već dovoljno pokrali da se ne možemo stići vratiti u utakmicu pa su tu pokušali izjednačiti kriteriji, a ustvari su samo ispali i ostali plaćena go_vna od arbitara !