Evo kako cu ja danas:
Cska M - Wolfsburg tip:1X, ovo bi trebao biti cisti kec no kako igraju ranije uzimam 1X, sinoc Rubin pao a mislim da ce danas CSKA navaliti na pobjedu, za Wlf i bod kao kuca
Man Utd - Besiktas tip:1, nije zicer ali igram. Man utd obe utakmcie LP ogirao lose, ocekujem puno bolje protiv nemotivisanog Besiktasa
Bayern M - Maccabi tip: 1, valjda i ovi jadnici mogu nekoga dobiti, koga ce ako nece jevreje
Bordeaux - Juventus tip: ili X ili under 2.5, nisam se jos odlucio sta da upisem na tiket...Mozda cak i X2, ova utakmica je jako komplikovana zbog rapsoreda u zadnjem kolu, juv-bayern igraju
Milan - Ol Marselle tip: under 2.5, e ovo je za undera, nema ovdje nadigravanja, nece biti puno golova
Real M - Zurich tip: h1 bit ce golijada, sta da kazem, ovaj Zurich se ne moze odbraniti od ovih gladnih vukova u Madridu, dakle Real dobija sa minimalno 2 razlike
Porto - Chelsea tip: under 2.5 mislim da ni ovdje nece biti golova..Porto ne moze dati vise od jednog gola Chelseu
Apoel - Atl Madrid: tip: oba daju gol, atl m ima napad ali ne i odbranu, ovi nisu dali u zandjoj protiv Porta, sada ce ga nekako uvaljati tako da oba tima daju gol
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............