Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Trequartista
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Poštedi nas tvog sarkazma.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Dobro je pa ga ne hejta, voli lik Marchisia čudo jedno.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
-
gojzerica
- Kontakt:
Što si se rastužio neće Marcha nigdjeTrequartista je napisao/la:Poštedi nas tvog sarkazma.
- IlCapitano
- Kontakt:
Pa ti nisi normalan.ultrasstyle_tz je napisao/la:ma prodat Markizija i rijesit se svih muka za gledanje posebno![]()
cuj sad napad na Vucinica, a uz Vidala najzasluzniji za titulu, samo njih 2 igrali u napadu zadnjih 6-7 utakmica.
tacno me ovdje najvise nervira sto imaju neki nedodirljivi igraci tipa Markizija pa i Djovinka i popljuvat sve redom ako treba, citavu ekipu omalovazavat da bi se njihov mizeran ucinak istakao i oni napravili nekim fudbalerima![]()
koje je to licemjerstvo jbt napadas Bonucija, Vucinica pa i Listajnera kad odigra malo slabije a sutit za onu telku Markizija od kojeg vise dodira ja imam sa loptom u zadnjih 7 utakmica, a sto se tice vidljivosti na terenu vise trke i presjecenih lopti imaju Vucinic i Kvaljarela hahavise mi za njeg pritisak skoci nego i za jednog napadaca, hej VEZNI, VEZNI igrac a to se sa loptom ne moze sastat u utakmici, 10 formacija mijenjas samo da bi to igralo, pardon glumilo kaspera na terenu
![]()
kaze udarat se nogom u dupe ako neko da 15 mil za Vucka ( sa 18-20 bi se i ja slozio), al sta onda rec ako neko ponudi 30+ za Markzija, pa party napravit jbt
Inače, ušao Boakye za Sassuolo i promašio odličnu šansu, 1-1 sa Lealijem.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Kako god okrenes jedan naš izasao kao pobijednik.IlCapitano je napisao/la:
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- Trequartista
- Kontakt:
Ma znam, već ovaj svjesno provocira. Svaki put kad dođe spomene prodaju Marchisia. Sapra na ruke.gojzerica je napisao/la:Što si se rastužio neće Marcha nigdjeTrequartista je napisao/la:Poštedi nas tvog sarkazma.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa kako ga necu volit jbt, sezonu i po pricam ljudima kako je to strasan igrac, puno trci, opasan za go, jedan od najboljih veznjaka na svijetu, kompletan igrac
...ubjedjujem se sa ljudima kako je Kedira mala maca za njeg, veznjaci Junajteda, Arsenala da ne pricam, Benderi itd itd kako je taj vezni trio uz Barcin najjaci na svijetu itd itd...
i onda ljudi pogledaju par tekmi Juventusa u LP i ovako samnom, i kaze " Jel ti nas zajebavas?"
i de ti budi realan pa reci nakon toga sto si do tad govorio, jbg imaju ljudi oci , a imam i ja oci:D ode obraz pred narodom.
ma kakvo provociranje vec "popizdim" kad dirate Bonucija ili Vucka koji su trenutno 3 klase iznad Kaspera po ucinku na terenu

i onda ljudi pogledaju par tekmi Juventusa u LP i ovako samnom, i kaze " Jel ti nas zajebavas?"
i de ti budi realan pa reci nakon toga sto si do tad govorio, jbg imaju ljudi oci , a imam i ja oci:D ode obraz pred narodom.
ma kakvo provociranje vec "popizdim" kad dirate Bonucija ili Vucka koji su trenutno 3 klase iznad Kaspera po ucinku na terenu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- IlCapitano
- Kontakt:
Danas se povezujemo sa Jacksonom Martinezom iz Porta. Spominje se da naši razmišljaju da isplate njegovu odštetnu klauzu u ugovoru od 28 000 000 €. E to bi bio posao.
Kakvu ljevicu ima ovaj Berardi
, kakav udarac i fenomenalna odbrana Lealija. 
Kakvu ljevicu ima ovaj Berardi
IlCapitano je napisao/la:Danas se povezujemo sa Jacksonom Martinezom iz Porta. Spominje se da naši razmišljaju da isplate njegovu odštetnu klauzu u ugovoru od 28 000 000 €. E to bi bio posao.![]()
Kakvu ljevicu ima ovaj Berardi, kakav udarac i fenomenalna odbrana Lealija.
Ko je taj nisam pratio Porto pa ne znam
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Trequartista
- Kontakt:
M. Jacksona
ostaviti kao posljednju opciju.
Kad skupo platiš nekog igrača Porta znaj da si na dobitku.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma daje kod njih golove ko i svi im napadaci. Jbg ko ce ti znat, imaju lud skauting , svi im dobro igraju, rijetko kad da su fulali sa napadacem, al da je novi Falkao ne vjerujem... opet kakve smo mi srece taj ce im bit prvi flop nakon x godina 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- IlCapitano
- Kontakt:
EnzoFerrari je napisao/la:Kako god okrenes jedan naš izasao kao pobijednik.IlCapitano je napisao/la:
Nije Leali dirao loptu, ali jeste dobro skratio ugao, išao je Boakye malo iskosa.
Au, zvijer od napadača. Došao iz Jaguaresa ljetos za 7 500 000 €, zabio 32 gola u 37 utakmica u svim takmičenjima. 26 godina, Kolumbijac, visok, jak, brz, solidan dribling, dosta sličan Cavaniju.Yucca je napisao/la:IlCapitano je napisao/la:Danas se povezujemo sa Jacksonom Martinezom iz Porta. Spominje se da naši razmišljaju da isplate njegovu odštetnu klauzu u ugovoru od 28 000 000 €. E to bi bio posao.![]()
Kakvu ljevicu ima ovaj Berardi, kakav udarac i fenomenalna odbrana Lealija.
Ko je taj nisam pratio Porto pa ne znam
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
gojzerica
- Kontakt:
Ne mora značiti. (Anderson)Trequartista je napisao/la:M. Jacksonaostaviti kao posljednju opciju.
![]()
- IlCapitano
- Kontakt:
Kako brani Leali, spasio čist gol i poraz Lanciana. 

- L'Avvocato
- Kontakt:
Pa druze na osnovu dvomeca protiv Bayerna ti poceo blatiti Marchisia. Pa ljudi pojeli kompletan nas vezni red, razbucali Barcine veznjake ko paradajz i sad bi kao taj dvomec trebao da bude neka referenca za Marchisieve kvalitete? Pa nema smisla jarane. Ako ćeš gledati kvalitete naših igrača kroz prizmu te dvije utakmice onda komotno možeš reći kako je Gigi taraba, kako je trio u odbrani kanta za nabijanje, kako Pirlo ne zna dodati loptu na 5 metara ispred sebe itd. itd.ultrasstyle_tz je napisao/la:pa kako ga necu volit jbt, sezonu i po pricam ljudima kako je to strasan igrac, puno trci, opasan za go, jedan od najboljih veznjaka na svijetu, kompletan igrac...ubjedjujem se sa ljudima kako je Kedira mala maca za njeg, veznjaci Junajteda, Arsenala da ne pricam, Benderi itd itd kako je taj vezni trio uz Barcin najjaci na svijetu itd itd...
i onda ljudi pogledaju par tekmi Juventusa u LP i ovako samnom, i kaze " Jel ti nas zajebavas?"![]()
ma kakvo provociranje vec "popizdim" kad dirate Bonucija ili Vucka koji su trenutno 3 klase iznad Kaspera po ucinku na terenu![]()
Ti haman još uvijek ogorčen zbog ispdadanja od ekipe koja je za svjetlosnu godinu bolja od nas.
★★★
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- IlCapitano
- Kontakt:
Sluzbeno: Storari; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Isla, Vidal, Marrone, Marchisio, Giaccherini; Giovinco, Matri
Juventus substitutes: Buffon, Rubinho, Caceres, Vucinic, De Ceglie, Peluso, Anelka, Padoin, Lichtsteiner, Quagliarella
Moglo bi ovo biti i 4-3-3.
Juventus substitutes: Buffon, Rubinho, Caceres, Vucinic, De Ceglie, Peluso, Anelka, Padoin, Lichtsteiner, Quagliarella
Moglo bi ovo biti i 4-3-3.
-
gojzerica
- Kontakt:
Konačno da Isla počne više..
ultrasstyle_tz je napisao/la:pa kako ga necu volit jbt, sezonu i po pricam ljudima kako je to strasan igrac, puno trci, opasan za go, jedan od najboljih veznjaka na svijetu, kompletan igrac...ubjedjujem se sa ljudima kako je Kedira mala maca za njeg, veznjaci Junajteda, Arsenala da ne pricam, Benderi itd itd kako je taj vezni trio uz Barcin najjaci na svijetu itd itd...
i onda ljudi pogledaju par tekmi Juventusa u LP i ovako samnom, i kaze " Jel ti nas zajebavas?"![]()
ma kakvo provociranje vec "popizdim" kad dirate Bonucija ili Vucka koji su trenutno 3 klase iznad Kaspera po ucinku na terenu![]()
Biće Marcha bolji.
Joj ja imam osjećaj da se Mirku nikad ne igra. Još kad uhvati loptu meljat izbacio bi TV kroz prozor sa šesnestog sprata da ubijem koga!
Najdraži napadač je Kvaljarela
Allegri je gospodin!
- Juventus may sign Van Buyten on a bosman. CB reinforcement
- Di Marzio: The Cavani to Juventus deal is non existing. I've spoken to both Bigon and Paratici, and they said its not possible.

- Di Marzio: The Cavani to Juventus deal is non existing. I've spoken to both Bigon and Paratici, and they said its not possible.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić