lazu da je rusilac povrijedjen, evo sa jucerasnjeg treninga
seo ima celicne ligamente, nebi ga ni hulk mogao povrijediti
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Mislim da Bicakcic ili Hadzic ceka potvrdu od FIFE i onda moze igrati, jedan od njih dvoje. A s obzirom da je Latvija za manje od mjesce dana tesko da ce dobiti.JTS je napisao/la:nadam se da ćemo moći računati na Bičakčića protiv Latvije, tim više jer se Vranješ povrijedio .. jest' da ima Pandža, al' svakako je Bičakčić pojačanje za repku, a i u boljoj formi bez dileme, ipak se radi o najboljem stoperu cvajte
Hadzic ceka dozvolu FIFA-e,a Bicakcicu treba koliko znam samo nase drzavljanstvo,jer je zadnju tekmu za repku igrao za nas.Tako da po nekoj logici mu ne treba dozvola FIFA-e.Eh da imamo normalnu vlast odavno bi to bilo gotovo.Barem sto se Bicakcic-a ticeRikardo je napisao/la:Mislim da Bicakcic ili Hadzic ceka potvrdu od FIFE i onda moze igrati, jedan od njih dvoje. A s obzirom da je Latvija za manje od mjesce dana tesko da ce dobiti.JTS je napisao/la:nadam se da ćemo moći računati na Bičakčića protiv Latvije, tim više jer se Vranješ povrijedio .. jest' da ima Pandža, al' svakako je Bičakčić pojačanje za repku, a i u boljoj formi bez dileme, ipak se radi o najboljem stoperu cvajte
Bezveze zapocinjes glupu diskusiju, nece igrat za nas i tacka.Sapunaru28 je napisao/la:HRGOTI HAT TRICK ZA MOENCHENGLADBACH DANAS
On nije ni blizu Ibrahimovica kao prvo, ni sada ni u buducnosti.Sapunaru28 je napisao/la:Rodjen u Bosni, rekao mu rodjak da voli Bosnu, mozemo makar pokusati da popricamo s njim nego da opet budimo retardirani i da izgubimo opet Ibrahimovic.
evo ima i streaming http:// sportska-tv-wizi . blog spot . it/p/hnl-veetle-1.htmlHead je napisao/la:Said bas dominira.