NBA Playoffs

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Benop
Kontakt:

Re: NBA Playoffs

Post Postao/la Benop » 11 maj 2013, 18:04

Dobio sam dovoljno odgovora, grublja igra se podrazumijeva u samoj igri, a ne nakon sudijskog zvižduka i faula sviranog Jamesu. Ne vidim razlog zašto ga je Mohamed odgurnuo, istina da je dobio mali lakat, ali pogledajte očigledan faul na Jamesu prije toga.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 11 maj 2013, 18:09

LenBias je napisao/la:za danasnju kosarku nisu krivi igraci i ekipe nego sudije i pravila, ne moze jedna ekipa u danasnjoj kosarci igrati kao detroit kojeg se svi doticete dok drugi igraju kako danas treba, prestanite vise plakati kao kakve zene o starim boljim vremenima kosarke, zvuci krajnje pateticno, jednostavno sto prije stanje kakvo jeste po pitanju sudjenja i same kosark danas to ce nam svima biti bolje
1.)Jedes rijeci :D :D
2.)Nece svima biti bolje nego ce biti bolje Heat-u,Lakersima,Clipersima koji dobijaju 50% faulova koje nebi dobili da se drugacije postave igraci(jel mislis da bi James dobio iskljucujucu da je bila obrnuta situacija??), tako da ti ta konstatacija ne stoji, a i odgovoricu ti i na ovo moje pitanje, ne, nebi dobio iskljucujucu, pogledaj samo od prosle godine faul Wade-a na Hamiltonu i sve ce ti biti jasno ;)

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 11 maj 2013, 18:09

adriano_leite je napisao/la:
lumani je napisao/la:Kakav rivalitet spominjes :?: ne mogu bullsima svi biti rivali,da bih se opravdala ona igra ;) :!: hajde nabroji ti meni tko igra pickasto :?: mozda oni sto tankiraju :?:

Ja tebe ne kontam :?: :lol: :lol: ehh drug moj,da znas sta radim,nikada to ne bih rekao :!:
Kakve veze ima to sta radis s kontanjem? Ako napisem jedno, ti protumacis kao drugo, to je znak da kontas na neki svoj nacin, koji nema veze s napisanim.

Pickasto igraju oni koji flopaju, koji na svaki kontakt padaju kao snajperom pogodjeni, koji na svaki prekrsaj placu sudiji, koji napadaju nize igrace od sebe, koji se udruze sa superstarom kojeg ne mogu dobiti itd. Dosta udjela imaju i suci u tome, jer su zvijezde zasticene kao polarni medvjedi, dok se druge igrace smije lomiti. Timovi koji nemaju zvijezde u ekipi, nemaju ni protekciju kod sudaca, te su manje konkurentni protiv takvih timova.

Upravo zbog svega ovoga, ekipe i tankiraju, ne bi li draftovale neku novu zvijezdu koja ce isto tako biti zasticena, ali najgori dio danasnje NBA lige je sto su te zvijezde vece od klubova u kojima igraju. Danas je NBA liga liga u kojoj je bitno ime na ledjima, a ne ime na prsima.

Bravo,samo si sebi dao odgovor ;) Da, kontam na svoj nacin,jer mi tvoj nikako nije jasan ;)Ja ne znam koji je to Flop sinoc bio :?: onaj od Jamesa :?: Ako je James sad floper,onda je bio dok si i ti za njega navijao :!:

Izbi frka na terenu,2 bika sa klupe ulaze na teren,nikom nista ;)

Znas tko tankira :?: onaj tko zna ,da ne moze na drugi nacin,jer nema igrace ....

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 11 maj 2013, 18:11

MaGiCa je napisao/la:@BIHfan

Opet ti kazem: nikoga nisam nikada nazvao "retardom". Tardizam je slepo verovanje u nekoga/nesto, a ne i retardiranost kao mentalno oboljenje. To sto ti radis je tardizam, a nisi jedini, jer imas drugara ovde uveliko. :arrow:

@dema

Ja i ti smo se dogovorili da ne komuniciramo. Zato ne vidim razlog zasto me uzimas opet u usta. Slobodno izvoli i dalje 1 moralna gromado. :arrow:

@Titovac

S obzirom da podrzavas 1 totalitarnu ideologiju, a time se ponosis, reci mi samo: vredi li se sa tobom nastavljati u vezi sa bilo cim, ne samo u vezi sa politikom :?: Ja mislim da ne vredi. :arrow:
ne komuniciram s tobom vec s bihfan

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 11 maj 2013, 18:13

JHam je napisao/la:
LenBias je napisao/la:za danasnju kosarku nisu krivi igraci i ekipe nego sudije i pravila, ne moze jedna ekipa u danasnjoj kosarci igrati kao detroit kojeg se svi doticete dok drugi igraju kako danas treba, prestanite vise plakati kao kakve zene o starim boljim vremenima kosarke, zvuci krajnje pateticno, jednostavno sto prije stanje kakvo jeste po pitanju sudjenja i same kosark danas to ce nam svima biti bolje
1.)Jedes rijeci :D :D
2.)Nece svima biti bolje nego ce biti bolje Heat-u,Lakersima,Clipersima koji dobijaju 50% faulova koje nebi dobili da se drugacije postave igraci(jel mislis da bi James dobio iskljucujucu da je bila obrnuta situacija??), tako da ti ta konstatacija ne stoji, a i odgovoricu ti i na ovo moje pitanje, ne, nebi dobio iskljucujucu, pogledaj samo od prosle godine faul Wade-a na Hamiltonu i sve ce ti biti jasno ;)
eto pljunuo sam nazad rijeci koje sam bio pojeo u postu prije, ostavi svoje pretpostavke na stranu kao i poredjenje ni priblizno istih stvari, meni ne pada na pamet raspravljati na taj nacin :)
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 11 maj 2013, 18:21

lumani je napisao/la: Bravo,samo si sebi dao odgovor ;) Da, kontam na svoj nacin,jer mi tvoj nikako nije jasan ;)Ja ne znam koji je to Flop sinoc bio :?: onaj od Jamesa :?: Ako je James sad floper,onda je bio dok si i ti za njega navijao :!:

Znas tko tankira :?: onaj tko zna ,da ne moze na drugi nacin,jer nema igrace ....
Ti brate sam sebe ne razumijes :lol: . Ko govori o flopovima sinoc? Ne mozes mijesati kruske i jabuke, kada pricam generalno o danasnjoj NBA ligi. Rekao sam da su za sve to krivi igraci koji ne poznaju rijec rivalitet, da su krive sudije, koje stite te zvijezde i zvijezde flopaju i ne dobijaju kaznu za ta sranja, dok kazne dobijaju Evans, Sloan i igraci koji nisu zvijezde. Sudije pustaju sve i svasta i glorifikuju zvijezde. Stern je sam za takvu situaciju kriv, jer mu je dolar bitniji od kvaliteta lige, a to je pokazao odlukom o kaznjavanju Popovica i Spursa. Ta cijela situacija i navodi ekipe da tankiraju, jer igraci u koje su mnogo ulozili, odlaze da bi se ujedinile sa drugim zvijezdama. Tako se stvara zacarani krug, a sve pocinje manjkom rivaliteta na terenu.

Ovo za tankiranje, to sam i sam rekao, da tankiraju ekipe koje nemaju svoje zvijezde, jer su se njihove zvijezde udruzile u drugim timovima sa drugim zvijezdama. Ne bi ni Orlando tankirao da je ostao Dwight, ne bi ni Cleveland tankirao da je ostao James, ne bi ni NOH tankirao da je ostao Paul itd. itd.

Za takvo stanje je kriva kompletna NBA liga, koja je dozvolila igracima da budu veci od svojih timova, a malo je igraca kojima je bitnije ime na prsima od onog na ledjima. Dokle god je takva situacija, bit ce i dalje 1 ili 2 tima koja ce se setati ligom, a vise od pola lige ce tankirati.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 11 maj 2013, 18:28

lumani je napisao/la: Bravo,samo si sebi dao odgovor ;) Da, kontam na svoj nacin,jer mi tvoj nikako nije jasan ;)Ja ne znam koji je to Flop sinoc bio :?: onaj od Jamesa :?: Ako je James sad floper,onda je bio dok si i ti za njega navijao :!:

Ti brate sam sebe ne razumijes :lol: . Ko govori o flopovima sinoc? Ne mozes mijesati kruske i jabuke, kada pricam generalno o danasnjoj NBA ligi. Rekao sam da su za sve to krivi igraci koji ne poznaju rijec rivalitet, da su krive sudije, koje stite te zvijezde i zvijezde flopaju i ne dobijaju kaznu za ta sranja, dok kazne dobijaju Evans, Sloan i igraci koji nisu zvijezde. Sudije pustaju sve i svasta i glorifikuju zvijezde. Stern je sam za takvu situaciju kriv, jer mu je dolar bitniji od kvaliteta lige, a to je pokazao odlukom o kaznjavanju Popovica i Spursa. Ta cijela situacija i navodi ekipe da tankiraju, jer igraci u koje su mnogo ulozili, odlaze da bi se ujedinile sa drugim zvijezdama. Tako se stvara zacarani krug, a sve pocinje manjkom rivaliteta na terenu.

Ovo za tankiranje, to sam i sam rekao, da tankiraju ekipe koje nemaju svoje zvijezde, jer su se njihove zvijezde udruzile u drugim timovima sa drugim zvijezdama. Ne bi ni Orlando tankirao da je ostao Dwight, ne bi ni Cleveland tankirao da je ostao James, ne bi ni NOH tankirao da je ostao Paul itd. itd.

Za takvo stanje je kriva kompletna NBA liga, koja je dozvolila igracima da budu veci od svojih timova, a malo je igraca kojima je bitnije ime na prsima od onog na ledjima. Dokle god je takva situacija, bit ce i dalje 1 ili 2 tima koja ce se setati ligom, a vise od pola lige ce tankirati.
To ti je odgovor druze.
Da tebe neko pita hoces li 10mil da nista ne uradis, bil ti rekao necu??
Tako ti je isto i sa ovim zvjezdama, zasto da ne iskoriste ono sto im Stern nudi, sve pogodnosti...ali je problem sto ih ofirno iskoristavaju i sto je to postalo ocigledno svim ljubiteljima kosarke osim fanovima tih igraca.
Sterna(a vjerujem i onog drugog sto ce sad preuzeti njegovu poziciju) boli neka stvar za kosarkom i nba ligom kao sportom, njega zanimaju samo pare, a njih sigurno nece dobiti od ekipa tipa Denver,Detroit,Cleveland,San Antonio,Memphis gdje citava ekipa ne proda dresova kao jedan James,Bryant,Durant..rijetko ce za idola imati Varejao-a, Gallinarija, Kawhi-a, to nisu igraci koji donose novac ligi, jer da jesu sigurno bi imali isto sudjenje i iste privilegije kao James,Kobei ostali sto donose novac Sternu, i to je zalosno...Davis,Wiggins su igraci koji bi mogli biti na boljem glasu od Duncana,Wade-a, jer vec sad vidis koliko se spominju u nba krugovima i vec sad znas da ce biti gurani od strane nba lige ;)
i da neko ne kaze kako mrzim Heat,Lakerse..to su mi bile jedne od drazih ekipa,heat dok nije dosao James(kad su igrali Walker,Williams,Haslem u prvoj,Powell...) a Lakerse ne volim sad samo zbog njihovih navijaca i tvrdoglavosti, imaju previse sezonskih fanova i dok je tako ja im zelim sto duzi rebuilding ;)
Zadnja izmjena: JHam, dana/u 11 maj 2013, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 11 maj 2013, 18:31

Za takvo stanje je kriva kompletna NBA liga, koja je dozvolila igracima da budu veci od svojih timova, a malo je igraca kojima je bitnije ime na prsima od onog na ledjima. Dokle god je takva situacija, bit ce i dalje 1 ili 2 tima koja ce se setati ligom, a vise od pola lige ce tankirati.[/quote

Problem lezi u tome,ne kontas dalje od napisanog ;) 15 sati ljudi pisu o flopovima na tekmi Bulls -Miami nas Adriano mene ubjeduje, da on ne prica o tome.

Ajde dobro ;vidim da se ne razumijemo.Ali nista novo :arrow: nismo ni na pocetku sezone,kada si pricao o playoffu,Cavsa :!: pozz

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 11 maj 2013, 18:36

JHam je napisao/la: To ti je odgovor druze.
Da tebe neko pita hoces li 10mil da nista ne uradis, bil ti rekao necu??
Tako ti je isto i sa ovim zvjezdama, zasto da ne iskoriste ono sto im Stern nudi, sve pogodnosti...ali je problem sto ih ofirno iskoristavaju i sto je to postalo ocigledno svim ljubiteljima kosarke osim fanovima tih igraca.
Sterna(a vjerujem i onog drugog sto ce sad preuzeti njegovu poziciju) boli neka stvar za kosarkom i nba ligom kao sportom, njega zanimaju samo pare, a njih sigurno nece dobiti od ekipa tipa Denver,Detroit,Cleveland,San Antonio,Memphis gdje citava ekipa ne proda dresova kao jedan James,Bryant,Durant..rijetko ce za idola imati Varejao-a, Gallinarija, Kawhi-a, to nisu igraci koji donose novac ligi, jer da jesu sigurno bi imali isto sudjenje i iste privilegije kao James,Kobei ostali sto donose novac Sternu, i to je zalosno...Davis,Wiggins su igraci koji bi mogli biti na boljem glasu od Duncana,Wade-a, jer vec sad vidis koliko se spominju u nba krugovima i vec sad znas da ce biti gurani od strane nba lige ;)
Pa upravo to, NBA liga se pretvorila u to. Igrace se od osnovne skole svrstava u buduce zvijezde. Ta djeca onda prolaze razne kampove gdje normalno stvaraju prijateljstva kako kroz osnovnu skolu, tako i srednju, pa onda i koledz. Na kraju postanu drugovi, a kada ih draftuju neki timovi, onda odigraju za te timove na svojim rookie ugovorima i onda zele da odu igrati sa svim svojim prijateljima. Jos ce gore biti u narednih 5-10 godina, za ove nadolazece igrace, jedino bi novi CBA mogao to sprijeciti, ali uvijek postoji opcija da igrac uzme manji ugovor da bi igrao sa drugom, a tu razliku izmedju tog ugovora i max ugovora ce zaraditi kroz reklame i ostale zajebancije.

Mes Que Un Club!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 11 maj 2013, 19:31

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Koja je razlika? Nema je, samo sto Wade je samo dobio flagrant faul, a Nazr iskljucujucu.

BTW Stvarno gledam sad onu scenu kako Noah aplaudira Boshu i Chalmersu, pa kako ga nije stid, cupavi gad, trebao im je po pusu podijelit da ih smiri. Kako moze provocirat onakva nevinascad. :o
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 11 maj 2013, 19:44

MaGiCa je napisao/la:@Titinac

A cija je ovo tema :?: Da nije mozda o Bullsima i samo o njima :?: :lol:
Tvoja ideologija je totalitarizam i ti kao poklonik iste ne mozes ni da skapiras druge ljude, koji razmisljaju drugacije. Jasno svakome, ne i tebi samom. :roll:

Ako misliš da ćeš me isprovocirati ovdje da počnem pisati o politici, grdno se varaš.
Kao što rekoh, boli tebe racku o mojoj ideologiji, to je moja privatna stvar.
A tebe nije teško skapirati, jasno je ko dan šta misliš o navijačima Bullsa već iz prethodnih upisa.

Voz - kolovoz.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 11 maj 2013, 20:25

BIHfan je napisao/la:
LenBias je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Mi Bulls navijaci smo retardi, vlada u nama tardizam, dvlocni smo, arogantni, sumsko ponasanje pripovjedamo. Eto OK, takvi smo. Hajd sad nas se okanite, i ne dolazite na nasu temu Bullsa ko sto mi ne dolazimo na vasu. Mi vas ne prozivamo, zato nemojte ni vi nas.

Mi smo za razliku od Heat fanova tu svaku noc i pratimo utakmicu, bez obzira dal gubili ili pobjedili, bez obrzira jel bili najgora ekipa lige ili najbolja.
jedini ste vi pravi navijaci
Jesam ja ovo rekao? Nisam.
Pogledaj momke koji prate Knickse ili Lakerse itd. Tu su citavo vrijeme, navijaju. Heat navijaci se jave kad pobjede i napisu "sa pola snage". Mislim sta dalje pricat, samo se smijat.

ps. dal tebe neko pocne nazivat retardom i da je tvoje ponasanje naziva "u nivou sumara" i tebi bi zivac pukao.
Polahko burazeru. Ne raspravljaj se s najvećim trolerom podforuma. Vidiš da izvodi neke svoje mega zaključke.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 11 maj 2013, 20:53

BIHfan je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Koja je razlika? Nema je, samo sto Wade je samo dobio flagrant faul, a Nazr iskljucujucu.

BTW Stvarno gledam sad onu scenu kako Noah aplaudira Boshu i Chalmersu, pa kako ga nije stid, cupavi gad, trebao im je po pusu podijelit da ih smiri. Kako moze provocirat onakva nevinascad. :o
cuj nema razlike :lol: :lol: :lol: nemoguce

XConTroL7
Kontakt:

Post Postao/la XConTroL7 » 11 maj 2013, 20:54

pa dobro sad , dzejms se uistinu vise bacio jbg sto jest jest
hit you with so many rights you gonna beg for a left

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 11 maj 2013, 20:56

"LenBias" u naponu snage :lol:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 11 maj 2013, 21:01

sparta josipe, sparta :lol:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 11 maj 2013, 22:19

lumani je napisao/la:
Problem lezi u tome,ne kontas dalje od napisanog ;) 15 sati ljudi pisu o flopovima na tekmi Bulls -Miami nas Adriano mene ubjeduje, da on ne prica o tome.

Ajde dobro ;vidim da se ne razumijemo.Ali nista novo :arrow: nismo ni na pocetku sezone,kada si pricao o playoffu,Cavsa :!: pozz
Procitaj malo sta sam napisao, pa ces skontati da sam pricao o flopanju generalno, o zastiti zvijezda generalno, o stvaranju par timova gdje ce biti svi superstarovi itd. Jedino sto sam rekao za tekmu Bullsa i Heada je da mi je drago da ima timova koji igraju srcem, koji imaju rivala i koji igraju fizicki jako. Takodjer sam osudio i potez Nazra, jer je nesportski, kao i nesportski potez Jamesa koji je nakon faula oborio Nazra. Dakle, to je ono sto je bilo o toj utakmica, a flopanje, tankiranje i ostale stvari su vezane za NBA ligu u danasnjem vremenu, generalno.

Sto se tice Cavsa i playoffa, da, bio sam ubijedjen da cemo ici na playoff, ali desile se povrede, odlucilo se tankirati i sada se ima vjerovatno top3 pick na draftu. Doslo je do nekih smjena i to je to. Pogrijesio sam vezano za PO iskljucivo zbog nesrece koja prati vecinu timova ove sezone, a to su povrede. Nasa tri najbolja igraca su odigrala zajedno nekih prvih 15 ili 20 utakmica, a od toga je Dion tek dosao u ligu i trebalo mu je vremena da se igra uspori za njega i da popravi selekciju suta. Jedini igraci koji su bitni za tim, a ostali zdravi svih 82 utakmice su Tristan i Gee, iako je i Tristan bio povrijedjen ali je igrao sa maskom.

Mes Que Un Club!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 11 maj 2013, 23:01

lumani je napisao/la:

Procitaj malo sta sam napisao, pa ces skontati da sam pricao o flopanju generalno, o zastiti zvijezda generalno, o stvaranju par timova gdje ce biti svi superstarovi itd. Jedino sto sam rekao za tekmu Bullsa i Heada je da mi je drago da ima timova koji igraju srcem, koji imaju rivala i koji igraju fizicki jako. Takodjer sam osudio i potez Nazra, jer je nesportski, kao i nesportski potez Jamesa koji je nakon faula oborio Nazra. Dakle, to je ono sto je bilo o toj utakmica, a flopanje, tankiranje i ostale stvari su vezane za NBA ligu u danasnjem vremenu, generalno.

Sto se tice Cavsa i playoffa, da, bio sam ubijedjen da cemo ici na playoff, ali desile se povrede, odlucilo se tankirati i sada se ima vjerovatno top3 pick na draftu. Doslo je do nekih smjena i to je to. Pogrijesio sam vezano za PO iskljucivo zbog nesrece koja prati vecinu timova ove sezone, a to su povrede. Nasa tri najbolja igraca su odigrala zajedno nekih prvih 15 ili 20 utakmica, a od toga je Dion tek dosao u ligu i trebalo mu je vremena da se igra uspori za njega i da popravi selekciju suta. Jedini igraci koji su bitni za tim, a ostali zdravi svih 82 utakmice su Tristan i Gee, iako je i Tristan bio povrijedjen ali je igrao sa maskom.

Pisao si ti i prije toga ;) Ali dobro eto idemo dalje..Malo je cudno ,kada pojedini timovi dobiju utakmicu,protivnicki navijaci fino cestitaju :) a ima ona druga grupa kada gubi sa 35 razlike,nece priznati poraz ;)

Ti i ja smo recimo neutralni.Je li Miami dobio zbog sudija :?: Kada je Noah gurao Andersona, koliko je bikova uslo na teren,a niko nije dobio tehnicku :!: :?:

Cavsi :!: next year,playoff :?: Sorry,but no way dude.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 11 maj 2013, 23:08

lumani je napisao/la: Pisao si ti i prije toga ;) Ali dobro eto idemo dalje..Malo je cudno ,kada pojedini timovi dobiju utakmicu,protivnicki navijaci fino cestitaju :) a ima ona druga grupa kada gubi sa 35 razlike,nece priznati poraz ;)

Ti i ja smo recimo neutralni.Je li Miami dobio zbog sudija :?: Kada je Noah gurao Andersona, koliko je bikova uslo na teren,a niko nije dobio tehnicku :!: :?:

Cavsi :!: next year,playoff :?: Sorry,but no way dude.
Sudije su bile ocajne sve ove utakmice Heata i Chicaga, bilo je gresaka na obje strane, ali ne mogu se oteti dojmu da je Chicago vise ostecen, jer su se sudijske greske na njihovu stetu desavale kada je bilo gusto, kada je Chicago trebao da ostvari taj momentum. Ovo pisem najrealnije sto mogu, jer me ne drzi vise mrznja prema Jamesu, naprotiv, zelim mu sve najbolje u nastavku karijere.

Ja Cavse vidim u PO iz razloga sto su najavljena pojacana, doveden je trener koji preferira odbranu, a ekipa koja igra jaku odbranu, uvijek je blizu PO. Irvingu ce biti treca sezona, kao i Tristanu, Waiters nece biti rookie, a imat cemo i visok pick na draftu. Postoji i FA kao i trejdovi, a imamo itekako materijala za ponuditi u trejdovima. Najavljeno je da rebuilding prestaje i da se ide u utrku za PO, a imamo i vlasnika koji ne zali za parama, kao npr. vlasnik Bullsa. Zivi bili pa vidjeli brate.

Mes Que Un Club!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 11 maj 2013, 23:46

lumani cestita se kad se zavrsi serija, a ne za jednu utakmicu. Tvoja mrznja prema nama nema granica, nebuloze pises samo da bi nas ponizio. Smijesan si i okanite nas se vise. Svaki post moraju spomenut Bulls navijace, jel vi to imate komplekse neke??? Ja ljudi braco mila.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.