Ćiro Blažević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- smijesni_ste
- Kontakt:
Re: Ćiro Blažević
pa kad smo usli u baraz ovi svi sto sad pisu protiv cire pisali su ako ne prodzemo dalje ovo je super sto su napravili dosad to ni jedan trener nije napravio oni su heroji oni su zmajevi a sad svi serendaju i nije im dosta pa treba malo da se spustimo nazemlju jer jos smo mi mala zemlja za jedno svjetsko prvenstvo cim mi moramo sa naj jacim sastavom igrat protiv armenije i estonije da bi pobjedili
Ma nema Ciro pojma, mislim da bi mu najbolja zamjena bio Demir Hotić
100% sportski i krajnje opušten potpis
Unio je dosta toga pozitivnu u repku, ali je sve zafrkao na kraju sa svojim izjavama . Uvredio je našeg playmakera, ako uvrijediš jednoga od nas, onda si uvrijedio sve nas. Ćiro , mislim da je došlo vrijeme da odeš u penziju. Ivić je bolji trener od tebe. Lahko je bilo 98 osvojiti ono treće mjesto sa onakvom jakom Hrvatskom. Ne ide sve kao med na puter. Hvala ti za neke lijepe trenutke, pred utakmicu onakvo raspoloženje, ali taktički mislim da si pogriješio u Turskoj i protiv Portugala u obje utakmice. Ustvari, nisi u drugoj, ali u prvoj jesi svakako. Portugalci su ranjivi bili, a mi to nismo iskoristili. Poraz od Španije kod kuće 2:5 nije strašan. Imali smo 100 prilika ali oni su imali Ikera. Kako god, mislim da je pozitivno odradio svoj posao. Možda zaslužuje još jednu priliku, ali nakon ovoga sa Misketom koji je jedan od najboljih playmakere svijeta, mislim da Ćiro treba reći zbogom.
Hvala Ćiro, ali bye. bye.
Hvala Ćiro, ali bye. bye.
- TheManiacs
- Kontakt:
RiNo je napisao/la:Ma nema Ciro pojma, mislim da bi mu najbolja zamjena bio Demir Hotić

Joj Kralja cuj Demir Hotic

Ma bolje je SImo krunic

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- ibrakadabra
- Kontakt:
Ciro je dosta uradio,podigao temelje neke nove repke.Repke koju svi postuju.
Aleksandar Ristic treba da nastavi i da nas odvede na Euro 2012
- smijesni_ste
- Kontakt:
ako doceka 2012ibrakadabra je napisao/la:Ciro je dosta uradio,podigao temelje neke nove repke.Repke koju svi postuju.
Kao što kolega RZ88 kaže.....Ćiro respect , al nekako mislim da je realno lakše naći dobrog trenera....jer može biti i stranac nego onakav kalibar igrača kakav je miske
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
Pa imali bi bolje pripreme u Njemackoj po planinama, nego sto imamo u Hrvatskoj po onom Novom Vinodolskom dok oni milicajci 'suju mater nasim igracima...TheManiacs je napisao/la:RiNo je napisao/la:Ma nema Ciro pojma, mislim da bi mu najbolja zamjena bio Demir Hotić
![]()
![]()
![]()
![]()
Joj Kralja cuj Demir Hotic![]()
Ma bolje je SImo krunic
A i igraci bi imali te neke premije od po 10 oera, dok ovako moraju to ganjati preko suda...
100% sportski i krajnje opušten potpis
Iskreno,ja mislim da je temelje ove nove repke podigao Fuad Muzurovic upravo u ono vrijeme kada su mnogi okretali ledja reprezentaciji,ali naravno to je samo moje mišljenje!ibrakadabra je napisao/la:Ciro je dosta uradio,podigao temelje neke nove repke.Repke koju svi postuju.

"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- ibrakadabra
- Kontakt:
Para za skolarija nemamosmijesni_ste je napisao/la:ako doceka 2012ibrakadabra je napisao/la:Ciro je dosta uradio,podigao temelje neke nove repke.Repke koju svi postuju.
- TheManiacs
- Kontakt:
RiNo je napisao/la:Pa imali bi bolje pripreme u Njemackoj po planinama, nego sto imamo u Hrvatskoj po onom Novom Vinodolskom dok oni milicajci 'suju mater nasim igracima...TheManiacs je napisao/la:RiNo je napisao/la:Ma nema Ciro pojma, mislim da bi mu najbolja zamjena bio Demir Hotić
![]()
![]()
![]()
![]()
Joj Kralja cuj Demir Hotic![]()
Ma bolje je SImo krunic
A i igraci bi imali te neke premije od po 10 oera, dok ovako moraju to ganjati preko suda...
10 oeura

daj im 5

Ali demir hotic

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- ibrakadabra
- Kontakt:
Para za Luiz Felipe Scolari-a nemamo.smijesni_ste je napisao/la:ako doceka 2012ibrakadabra je napisao/la:Ciro je dosta uradio,podigao temelje neke nove repke.Repke koju svi postuju.
- smijesni_ste
- Kontakt:
ma i netreba nam trener svakako nam igraci rade sta hoce igraju kad hoce sto ce im trener samo da ih zajebajeibrakadabra je napisao/la:Para za skolarija nemamosmijesni_ste je napisao/la:ako doceka 2012ibrakadabra je napisao/la:Ciro je dosta uradio,podigao temelje neke nove repke.Repke koju svi postuju.

- ibrakadabra
- Kontakt:
Pa onda neznam sta se mi ovde djaba prepucavamo,necemo nikad nigdje otici.
Nemamo savez
Nemamo stadion
Nemamo gdje da se pripremamo
Nemamo navijace
Jos malo i Trenera
Nemamo savez
Nemamo stadion
Nemamo gdje da se pripremamo
Nemamo navijace
Jos malo i Trenera
Zadnja izmjena: ibrakadabra, dana/u 25 nov 2009, 01:27, ukupno mijenjano 1 put.
- smijesni_ste
- Kontakt:
hehehhehehh ma hocemo jarane svak svojoj kuci pognutih glava kosto smo navikliibrakadabra je napisao/la:Pa onda neznam sta se mi ovde djaba prepucavamo,necemo nikad nigdje otici.

Jedino Miske i Spahic imaju karakter i neko dostojanstvo, ostali samo klimaju glavom Ciri. 

- ibrakadabra
- Kontakt:
Kako ce praviti savez kad nemas drzave.
Predsijednik saveza u dresu druge drzave ide na svijetsko o drzavnim parama.
Predsijednik saveza u dresu druge drzave ide na svijetsko o drzavnim parama.
- smijesni_ste
- Kontakt:
tarik jarane niko od njih nema karakter cim je ciro doso za trenera odma su se svi vratili u reprezentaciju znaci svi su isti nemoj nikog izdvajat trebali su bojkot nastavit i sve bi bilo kako treba a vako neka trpe i oni a i mi zajedno sanjimaTarik14 je napisao/la:Jedino Miske i Spahic imaju karakter i neko dostojanstvo, ostali samo klimaju glavom Ciri.
- Legolas_Sa
- Kontakt:
Treba li Ćiro ostati na klupi BiH?
Da! Ćiro majstore! 946
Ne! Ćiro odlazi! 152
Ne interesuje me Ćiro. 94
Ukupno glasova: 1192
CIRO MAJSTORE OSTANI A svi oni sto ste se do jucer u Ciru kleli a danas ga pljujete budite makar malo moralni i malo mucnite svojom glavom ako uopce ista u njoj imate.
Da! Ćiro majstore! 946
Ne! Ćiro odlazi! 152
Ne interesuje me Ćiro. 94
Ukupno glasova: 1192
CIRO MAJSTORE OSTANI A svi oni sto ste se do jucer u Ciru kleli a danas ga pljujete budite makar malo moralni i malo mucnite svojom glavom ako uopce ista u njoj imate.
- ibrakadabra
- Kontakt:
Kakva ova dijeca ovo je kraljTarik14 je napisao/la:Jedino Miske i Spahic imaju karakter i neko dostojanstvo, ostali samo klimaju glavom Ciri.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.