Zvjezdan Misimović

harishp
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la harishp » 25 nov 2009, 02:18

Prije bi Cappela uspjeli nego Vahu.Kod njega je sve dvozumo :roll: Taj samo malo rasprdi kad pocnu kvalifikacije i kad zavrse.Ko fol trebalo ovo ono....
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 25 nov 2009, 02:21, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 25 nov 2009, 02:20

ibrakadabra je napisao/la:
Citizen-X je napisao/la:Sve jace ekipe i selektori dovode bivse fudbalere za trenere i strucni stab samo mi pametujemo kako Kodro pojma nema.

Rudi Feler, Rud Van Nistelroj, Marko VaMbasten, Pepe Gvardijola, Frank Rajkard, Matijas Zamer itd itd. :mrgreen:

Ciro majstore Ciro majstore - hajte svi u glas :mrgreen:

Miske pedeVu :mrgreen:
Valjda mislis na RUUD GULLIT-a
Greska u koracima Ruud Gullit - da.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 25 nov 2009, 02:25

ibrakadabra je napisao/la:Ko ce naslijediti Ciru

1.Aleksandar Ristić
2.Mehmed Bazdarević
3.Vahid Halilhodžič
4.Faruk Hadžibegić
5.Meho Kodro-Elvir Bolić-Sergej Barbarez
Treba dovest onog lika iz Vrbanjushe pa da cirkuz bude potpun,
a u strucni stab uvrstit i Selmu Bajrami za podizanje morala i Nasera Orica da organizuje sponzore finansije i ostalo reketarenjem fudbalera.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

AeroPlus
Kontakt:

Post Postao/la AeroPlus » 25 nov 2009, 02:31

Tarik14 je napisao/la:Pravi se vazan, sta ces? :roll: Ciro voli da se pise o njemu a kada treba preuzeti odgovornost onda se povuce.

Sta reci o covjek koji je proveo vise vremena na TV emisijama nego na potrazi potencijalnih BH reprezentativaca po Evropi?
Zalosno bi bila prava rijec..

Dok on podrzava one seljake iz saveza a svi mi smo protiv njih onda je lako prokontati ko li ga je Ciro :roll:

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 25 nov 2009, 03:27

Amar Osim je novi trener.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 25 nov 2009, 03:28

muhamed konjic , on je njihov covjek vidjleli ste da se stalno vrtii oko utakmica i saveza

dexter___
Kontakt:

Post Postao/la dexter___ » 25 nov 2009, 04:02

Iako ne vjerujem medijima, bilo kojim,molio bih vas,ako je istina ovaj clanak koji ste objavili, da Miske nece igrat dok je Ciro tu,da onda i posaljete ovaj tekst iMIsimovicu,ili da mu procitate,zavisno u kakvom ste kontaktu.
Nadalje tekst ide za Zvjezdana.

Prije nego sto izlozim razloge zato moras ostati(to sto te ne persiram nije uvreda,nego istih smo godina i mislim da si ti jedan od nas),prvo cu reci da sve sto si naveo kao problem u nasoj reprezentaciji i jeste vise nego problem( opet ne znam jesu li tvoje rijeci,al je u medijima tako pisano).
Posto ne zelim da pisem o negativnim stvarima,kojih ima vise nego dovoljno,presao bih odma na razloge zasto moras igrati:

1. 100% navijaca reprezentacije Bosne i Hercegovine ce stati na tvoju stranu
2. 100% navijaca Bosne i Hercegovine je misljenja da si ti nas najbolji igrac i da bez tebe nasa igra nema smisla
3. 100% nas misli da si odigrao u Lisabonu koliko je u datom trenutku bilo moguce
4. 100% nas zna da nisi izdajica
5. 100% nas misli da igraci nisu krivi ,jer su dali sve od sebe
6. 100% nas zna da nisi Bog,nego igrac i od tebe ocekujemo onoliko koliko uspijes
7. 100% nas zna da je sve truhlo,ali nemamo ideju kako da popravimo
8. ostalo je jos 53 razloga zasto treba da ostanes,ali cu ih navesti kasnije ako pocetak teksta bude na isporucen na pravu adresu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 nov 2009, 04:15

kristian je napisao/la:muhamed konjic , on je njihov covjek vidjleli ste da se stalno vrtii oko utakmica i saveza
:roll: Muhamed je svoj covjek i covjek 100% za BIH repku ODUVJEK.
Jesi i Herlok Scholms detektiv promocuran :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 25 nov 2009, 05:31

harishp je napisao/la:
kristian je napisao/la:muhamed konjic , on je njihov covjek vidjleli ste da se stalno vrtii oko utakmica i saveza
:roll: Muhamed je svoj covjek i covjek 100% za BIH repku ODUVJEK.
Jesi i Herlok Scholms detektiv promocuran :roll:
Hare, svako ima pravo na svoje mišljenje, stoga...

Osim toga, skrećete u Off Topic.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 nov 2009, 05:49

Nije u redu ici u OFF Topic kao i sto nije u redu osumnjiciti radi nekog svog misljenja legendu BIH repke bez osnove.Konjic se odazivao u repku i sa maskom na licu i polomljenog nosa i uvijek je davao maksimum u repci.
Kad vas nerviraju neosnovane optuzbe u vezi Misketa tako ni Konjic nije to zasluzio,stoga....
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 25 nov 2009, 07:03, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 25 nov 2009, 06:04

Najgore se desilo i prije nego sto sam mislio. Mnogima je stalo da ne uspijemo i uspjeli su u tome.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 25 nov 2009, 06:08

Jedan je Miske, drag mi je i Ciro, al puno drazi Miske, ako je tacno to da se tako postupa onda nema dileme neka ide Ciro docice neko drugi...ali Miske je najbolji :!: :!: :!: On treba da igra :!: :!: :!:
mB!

mrgud
Kontakt:

Post Postao/la mrgud » 25 nov 2009, 07:51

dodik je kriv za sve!
nisam mogao da prnem..

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 25 nov 2009, 08:07

Postao/la NoName dana sub nov 21, 2009 3:52 pm
Igrat će Miske ali ne dok je Ćiro tu, koliko ja znam. To je jedan od glavnih razloga zašto se uručuje otkaz Ćiri.
Nadam se da mi sad malo više vjerujete.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 25 nov 2009, 08:32

Stvarno mi je zao..i miske i ciro su mi dragi..al miske je miske tako da ciro nemas izbora brate ......
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 25 nov 2009, 08:39

Primjera radi, da li bi navijači Reala voljeli više da ode Pellegrini li Ronaldo, Kaka i njima slični. Mislim na ove novije trenere na klupama klubova, jer sigurno da će navijači Uniteda ili Arsenala uvijek biti uz Fergusona, odnosno Wengera.

Tako da, slažem se da je Ćirino vrijeme prošlo, imao si druže Miroslave mandat i priliku da nešto napraviš, napravio si "nešto", al' eto nama to nije dovoljno, mi želimo otići na veliko natjecanje, jer je u biti to jedini razlog zašto se sve ovo i igra. Kad može Slovenija, Alžir, Slovačka itd..., zašto ne bi jedna BiH?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 25 nov 2009, 09:02

MinistaR je napisao/la:Primjera radi, da li bi navijači Reala voljeli više da ode Pellegrini li Ronaldo, Kaka i njima slični. Mislim na ove novije trenere na klupama klubova, jer sigurno da će navijači Uniteda ili Arsenala uvijek biti uz Fergusona, odnosno Wengera.

Tako da, slažem se da je Ćirino vrijeme prošlo, imao si druže Miroslave mandat i priliku da nešto napraviš, napravio si "nešto", al' eto nama to nije dovoljno, mi želimo otići na veliko natjecanje, jer je u biti to jedini razlog zašto se sve ovo i igra. Kad može Slovenija, Alžir, Slovačka itd..., zašto ne bi jedna BiH?
Slazem se...Jako lijepo receno..Rezultatski nista nije napravljeno i imali smo veliku srecu sa rezultatima u grupi, to nas je i dovelo do baraza...
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 25 nov 2009, 09:15

Bob_Rock je napisao/la:
MinistaR je napisao/la:Primjera radi, da li bi navijači Reala voljeli više da ode Pellegrini li Ronaldo, Kaka i njima slični. Mislim na ove novije trenere na klupama klubova, jer sigurno da će navijači Uniteda ili Arsenala uvijek biti uz Fergusona, odnosno Wengera.

Slazem se...Jako lijepo receno..Rezultatski nista nije napravljeno i imali smo veliku srecu sa rezultatima u grupi, to nas je i dovelo do baraza...

NESLAZEM SEE..puno je napravljeno i rezultatski i ovako...sad nas svi drugacije gledaju...znas....Napravio se jedan veliki iskorak....ja sam drugovi uz repku od njenoj osnivanja i prati sve i znate sad sam ubjeden ko nikad da od sledecih kvalifikacija cemo gledati VELIKU BOSNU...imamo zaista odlicne igrace koji su dugo skupa i koji definitivno de nam donijeti velike radisti...a sto se tice CIRE zao mi je al miske ja po meni puno vrijedniji..za nasu repku..CIRO HVALA TI...

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 25 nov 2009, 09:21

hahahaah....oj sto em ovi srbi na stranici zvjezda misimovica nasmijavaju...majko moja......stvarno su ljudi iz rep.srbske kreteni..(ne svi al ovo samo dijeca mogu pisat)..kaze jedan "miske ocekujem te u sledecim kvalifikacijama da igras za srbiju"hehe..ocito nezna pravilnik fife...bozeee......ma miske je nas kralj nece on nas izdat...

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 25 nov 2009, 10:12

slika

Zvjezdan Misimović je bio povrijeđen u srijedu u vrijeme kada je naša fudbalska reprezentacija igrala meč u Zenici protiv Portugala. Pokazuje to i ultrazvuk dr. Andreasa Günthera Herbsta Pfeilera, koga smo dobili na e-mail, a na kome vidi povreda.
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.