Adi_Zepce je napisao/la:juznjak> je napisao/la:Zar nije Predsjednik Athletica demantovao da su doveli Benata ?
Ako bi ga doveli,to bi bilo fantasticno za njih ,imali bi strasnu sredinu s njim i Herrerom

.
Napad im je najtanji,tu nemaju neki izbor za dovodjenje,mozda Agirece ali on kosta mislim 20-tak miliona. Za odbranu im ne bi bio los Etxeita iz Elchea. Njihov je produkt,mlad je,ima odlicnu sezonu u Elcheu . No ne bi volio da ode,drasticno bi oslabili Elche koji ce ionako ostati bez nekih kljucnih igraca

.
Je demantovao je jucer,ali opet to treba uzeti s rezervom.Nece sigurno tri kola prije kraja izaci u javnost i reci da su ga potpisali i sl.Bilo bi lijepo kad bi kod njih zavrsio

Vidim da Herreru hoce Barcelona,ali nadam se da od toga nema nista

.
Sto se tice Elchea oni bi mogli biti "ples za jedno ljeto",posto svaki kvalitetniji nogometas im je na meti vecih klubova iz Primere,a tesko da sa svojim financijama mogu dovesti neka kvalitetna pojacanja.
Moze biti i to . Volio bih da Benat ostane u Primeri,sta ce u Wolsfburgu ili nekom Engleskom klubu .
Inace, zahvaljujuci remiju kojeg su odigrali Farsa B i Alcorcon ,Elche je i matematicki obezbjedio Primeru .
Dakle ,Licitanosi se vracaju nakon 24 godine tamo gdje im je i mjesto. Znam da imaju financijskih problema kao i svi klubovi u Spaniji. Ali nadam se da ce regionalna vlada i grad dati odredjenu financijsku injekciju klubu.
Vec su to ranije cini mi se radili,stoga ne bi bilo lose da to urade opet.
Elche ima nekih dugovanja koje nisu pretjerano velika ,mozda oko 10 miliona, ako se ne varam Banci Valencie i bivsem vecinskom dionicaru Ramirezu duguju oko 3-4 miliona,ovo ostalo poreznoj upravi. Ako to uporedis s dugovanjima koja imaju ekipe iz Primere to je smijesno .Po meni Elche ima sve preduslove da bude jedan stabilan prvoligas.
Nesto kao Levante,Rayo ili Getafe,cak i bolje posto nemaju prevelika dugovanja , mogu ih dobrano nadmasiti po broju pretplatnika i novih sponzora.3. Koliko timova u Primeri ima stadion kao sto je Elcheov ? Ne mnogo . Imaju navijace koji mogu u prosjeku ispuniti minimalno 3/4 stadiona. Plus dobit ce od tv prava 13.400.000 mil eura.
Vidjecemo koliko ce moci trositi u prijelaznom roku . Negdje sam citao da se interesuju za Vitola iz Las Palmasa

navodno bi ponudili 3 miliona

koliko je to istina vidjecemo . Kljucno za njih je da dovedu dobre igrace na posudbu ,prije svega iz Valencie i okolnih klubova. Bilo bi fino da Carles Gil ostane,zatim Rafinja Alcantara iz Barce ce sigurno u neki klub iz Spanije na posudbu. On bi bio vrhunko pojacanje. Dobar imaju odnos sa Atleticom,mozda im Atleti posudi neke igrace . Vidjecemo . U svakom slucaju UN CLASICO, UN GRANDE VUELVE A LA LIGA.
Dodao bih jos da je Villareal deklasirao Gironu koja je do jucer bila drugoplasirana ekipa, ali nakon te pobjede Villareal ih je prestigao i tako tri kola prije kraja imaju dobre sanse da se direktno plasiraju u Primeru . Dvostruki strijelac u toj utakmici bio je J. Perbet . Lika su u zimskom prijelaznom roku doveli na posudbu iz Belgijskog Monsa, a statistika mu je vise nego odlicna. Cak 10 golova u 15 odigranih utakmica ,stim da tri utakmice nije pocinjao od prve minute. Imaju opciju da ga otkupe ,sto ce vjerujem i uraditi .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡