FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

zlajci
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la zlajci » 11 maj 2013, 21:28

Gorki je napisao/la:
Kao što rekoh, odlično 8-)
tuzlanska Sloboda

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 11 maj 2013, 21:28

Strašno dobra drenaža je omogućila ovu utakmicu, obzirom na to kakvo je nevrijeme prethodilo - možda da bi na još 3-4 stadiona u cijeloj državi bilo uslovno za igranje nakon ovoliko hektolitara padavina.

Čestitke na pobjedi.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 maj 2013, 21:31

Casp3r je napisao/la:Strašno dobra drenaža je omogućila ovu utakmicu, obzirom na to kakvo je nevrijeme prethodilo - možda da bi na još 3-4 stadiona u cijeloj državi bilo uslovno za igranje nakon ovoliko hektolitara padavina.

Čestitke na pobjedi.
ne bi...Tusanj ima uz bilino sigurno ubjedljivo najbolju drenazu u drzavi....pola grada pod vodom a na Tusnju samo se trava pokvasila :?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 11 maj 2013, 21:31

Casp3r je napisao/la:Strašno dobra drenaža je omogućila ovu utakmicu, obzirom na to kakvo je nevrijeme prethodilo - možda da bi na još 3-4 stadiona u cijeloj državi bilo uslovno za igranje nakon ovoliko hektolitara padavina.

Čestitke na pobjedi.
Casp3r sjeti se šta sam ti pisao na temi Goražda o travnjaku Tušnja ;).
075

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 maj 2013, 21:33

Lukavac89 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Pa nije ni bila sakrivena kako se vidi na ogradi mozes odmah pola pola procitati...nigdje veze ne kontam otkrili toplu vodu sta vec?
Ajde ba pusti bezze prica,bila je smotana i niej se mogla procitat.Daj malo realnosti...
Pa na slici mozes procitati vidi se" dosli u " $amo da povezes znas o cemu mislimo....pa mi carsiju sebi spominjemo par mjeseci sta je tu strano?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 11 maj 2013, 21:39

SaltCityAttack je napisao/la:
Lukavac89 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Pa nije ni bila sakrivena kako se vidi na ogradi mozes odmah pola pola procitati...nigdje veze ne kontam otkrili toplu vodu sta vec?
Ajde ba pusti bezze prica,bila je smotana i niej se mogla procitat.Daj malo realnosti...
Pa na slici mozes procitati vidi se" dosli u " $amo da povezes znas o cemu mislimo....pa mi carsiju sebi spominjemo par mjeseci sta je tu strano?
Ljudi, zar je to zaista bitno. :roll:

Ako je provaljena svaka čast, a i gdje ne bi bila pored dječurlije koja sline na fb, derneku i kojekakvim kujcima palcima. Kad djeca počnu guziti neće ni znati šta je na paroli, kao što nisam ni ja znao...iako sam ja puno prije počeo guzit HAHAHHAHA

Danas je pobijedio fudbal, a atmosfera premašila sva očekivanja
tuzlanska Sloboda

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 11 maj 2013, 21:44

Samo još jednom da pozdravim momke iz Kalesije i Brčkog.

slika slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 11 maj 2013, 21:47

Gorki je napisao/la:Samo još jednom da pozdravim momke iz Kalesije i Brčkog.

slika slika
+ Doboj Istok i Lukavac (mala grupa momaka koji navijaju za Slobodu :))
075

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 11 maj 2013, 21:51

Gorki je napisao/la:@Sheyi prijatelju ,Bujrum na svaku tekmu Slobode i naravno očekujemo trans Fukare KALESIJA 8-)

Što se tiče pripadnica ljepšeg spola,njih vazda ima na našoj tribini svaki put u većem broju :mrgreen:

NIKO NIKO SAMO SLOBODA :!:
Dolaziti cemo aBd, ako ne baš svaku, bar ove "vaznije". :D
Samo da udjete u Premier ligu, mogao bi se komplet Sjever napuniti u nekim utakmicama. Kako bi tek tad grmilo.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 11 maj 2013, 21:54

slika slika
TzBulevar87 je napisao/la:+ Doboj Istok i Lukavac (mala grupa momaka koji navijaju za Slobodu :))
+ Živinice, ne ističemo se ali smo uvijek tu ;)

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 11 maj 2013, 21:57

Coraco je napisao/la:

slika slika
TzBulevar87 je napisao/la:+ Doboj Istok i Lukavac (mala grupa momaka koji navijaju za Slobodu :))
Oprosti prijatelju što mi je promaklo ali na vas sam naviko tako da se to podrazumjevalo za Živinice :D
075

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 11 maj 2013, 21:59

Coraco je napisao/la:

slika slika
mi to iz prikrajka ne zelimo se previse eksponirati :D

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 11 maj 2013, 22:18

Živinice obavezno 8-)
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 maj 2013, 22:21

Coraco je napisao/la:

slika slika
Eeee Zivinice su nekada uvijek bile u zavidom broju. Tu dileme nema. Dobro je i sada sto su tu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 maj 2013, 22:29

slika
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 11 maj 2013, 22:31

Što se tiče utakmice, zasluženo ste pobjedili, na kraju smo mogli do izjednačenja ali nismo imali sreće, sve u svemu, najrealnije je 1:0, igra i kod jednih i drugih loša. Ove sezone smo kvit, mi vas 1:0 vi nas 1:0 = 1:1.

Što se tiče tribine, kod vas fina brojka, po mojoj procjeni oko 600, nije loše navijanje.
Nas je došlo oko 250, tako je bilo i vas kod nas. Bit će postavljenje slike, koje su već uploadovane na grupi Sioux gdje se vidi da se fino ispunila tribina za gostujuće navijače.

-Nakon prve utakmice kada ste vi gostovali nama, govorili ste "Vidjet ćemo hoćetel' vi nama s'mjet doći.." - došli smo i to ne u malom broju.

-Govorite nismo se čuli, pa kada si u masi i svi navijaju, normalno da nećeš čuti, tako isto mi vas nismo čuli, da je neko snimao van stadiona, grmilo bi sa svih strana.

-Toliko o vašoj tvrdnji da je ovo za vas jedna obična utakmica. Iskreni budite, kada vas je na sjeveru ovoliko bilo? Tu ste radi Slobode, ne zbog Radničkog? Gdje ste onda bili protiv Kaknja, Bratstva, Podgrmeča... Nikakva provokacija, samo govorim realno - i kod nas je slična situacija. I ne samo kod nas, svugdje u svijetu.

Na terenu 1:1 (obje utakmice), po meni i na tribinama 1:1 (obje utakmice) - hajd da budemo na trenutak realni.
Dobri mi, dobri vi - ZASLUŽUJEMO PL! **** GOŠK, Prijedor... kad je više igrača na terenu nego ljudi na stadionu. Bilo bi sigurno više ljudi na obje strane da je bilo lijepo vrijeme, ali i to nije spriječilo da se dođe u velikom broju i jednih i drugih.

Vidimo se brzo, vjerovatno ćemo se za par sedmica sudariti i u kupu.
1921
1989

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 maj 2013, 22:34

predobro odlicno sta reci lekcija :) ...kako nam tribina micno izgleda uhhh ...nadam se da je neko snimado dole ispod tribine da se dobar video usminka , jer zaista je izgledalo super
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 11 maj 2013, 22:38

Svi navijači van Tuzle su itekako dobrodošli na Sjever i Tušanj općenito, i to je uvijek tako samo što neki izvrću priču iz samo njima znanih razloga. Slobodi treba podrška i svaka čast svima koji su po onakvog nevremenu bodrili svoj klub. Ovo je veoma bitna pobjeda i bez obzira da li nekim čudom ušli u PL ili ne, bitno je da se sport polako vraća u grad, a i publika na stadion što je najvažnije.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 11 maj 2013, 22:38

SaltCityAttack je napisao/la:predobro odlicno sta reci lekcija :) ...kako nam tribina micno izgleda uhhh ...nadam se da je neko snimado dole ispod tribine da se dobar video usminka , jer zaista je izgledalo super
Bio je dečko koji je dole stajao na kiši gotovo 70 minuta. Uskoro će i oficijalni video od grupe :)
075

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 maj 2013, 22:41

Cekam snimak,al mi bi zao kamermana prije pocetka meca,hoce covjek da snima onaj iz obezbjedjenja mu nije dao,pa su momci sa tribine uspjeli ga otjerati da na miru snima :D al najjaci kad sijeva sa neba,on se trzne hahah kralja..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.