Hahaha,tu sam ja samo sto ne pisem punobadblueboylivno je napisao/la:Haha, i ja sam isto pomislio. Ajde, bit će bolje. Dobro pa sam proradio u zadnjem kolu.A brine me killer iz Zenice, nestao s terena.
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Re: SportSport.ba liga
polako, ima ljetoMaestro^^ je napisao/la:Moramo biti kreativniji..anonimni je napisao/la:evo idejeMaestro^^ je napisao/la:Sad ce pauza , imamo vremena da smislimo sampionsko ime.![]()
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Naravno , morat cemo odrzati nekoliko zasjedanja da vidimo kako dalje. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Čestitke kolege. Ipak smo u ključnim momentima, pod velikim pritiskom, pokazali silu i zasluženo osigurali Cvajtu.
Dva lagana dupliranja su odrađena. Uspješna sezona iza nas, uglavnom. Svaki od nas trojice je im'o uspješne periode tokom sezone i to je bilo ključno. Uvijek neko raspoložen bio, a u zadnjem kolu je kulminiralo.
Sad odmor, pa onda borba u Cvajti. Valjda idemo ekspresno ka Prvoj ligi, baš onako kako smo ekspresno išli prema Trećoj. 
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- legenda reala
- Kontakt:
Nije još ništa gotovo, sutra ako Lazio dobije 3:0 vi idete u baraž, zbog više datih golovaS-Y-L-A-R je napisao/la:Sretno vam u baražu, mi, ipak, nakon toliko sezona drugoligašilegenda reala je napisao/la:Prvi putnik u Cvajtu je ekipa Gongasha, za drugo mjesto se bore Dragonsi i Crazy Legs![]()
Mislim da ćemo ostati ekipa sa najviše primljenih golova u sve 3 lige...
Međusobni omjer je 4:4, jedino što smo mi dali više golova u gostima, da li se to ovdje pika ne znam
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma zbog toga i govorim da je gotovo, pa šanse da bude 3-0 sutra su jednake onim da Čelik izbori evropu 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Evolution87
- Kontakt:
ubili ovi boga u nama 5-1
hajd' za utjehu cu valjda biti u konkurenciji za gol kola Juventus-Cagliari 1:1
hajd' za utjehu cu valjda biti u konkurenciji za gol kola Juventus-Cagliari 1:1
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
ceka se lazio kod domacina, al pogledajte ko od gostiju vodi. najbolji, najdominantniji, najuboitiji klub u istoriji lige
ovim peradima pokazujemo da su miljama daleko od nas i da samo naša milost može ovu ligu uciniti zanimljivom u nastavku
dominacija je održiva!
ovim peradima pokazujemo da su miljama daleko od nas i da samo naša milost može ovu ligu uciniti zanimljivom u nastavku
dominacija je održiva!
nema potpisa
Admir_Sa je napisao/la:ceka se lazio kod domacina, al pogledajte ko od gostiju vodi. najbolji, najdominantniji, najuboitiji klub u istoriji lige
dominacija je održiva!
Moram malo ubosti ove svoje saigrace
samo da se ne javljaju ovi sto navijaju preko tv-a za reale,barce itd
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
A sta bude sa mnom?Meni si sve obecavao ako nastavim imat +10 golova po sezoni?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Prva puna sezona poslije povratka 15 golova, druga 12. Ajde nije lose, mada je moglo puno puno bolje ove sezone.
FC Ljuta Krajina:Mislish United 4:1 90+
Čestitke Goalgetteru na hetriku, kao i LjumanuM95 na postignutom golu
. Za nas je sezona solidna, bitno da nismo imali problema oko opstanka, ostaje žal što nismo ušli u finale kupa, ali biće vremena i za bolje rezultate
.
Čestitke Goalgetteru na hetriku, kao i LjumanuM95 na postignutom golu
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Raspuca se pede.rčina kad ne treba.Sljedeći put ćemo i njega upoznat s dogovorom za zadnje kolo 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Srecaaaaaaaaaaaaaaa pa se gleda gol razlika, znaci baraz
Zao mi je fanatikosi
DAJ LEGENDU!
DAJ LEGENDU!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- legenda reala
- Kontakt:
95% ćeš dobiti, a i sam znaš da ti Dragonsi ne leže i da ih nikad ne možeš dobiti, sad još imamo igrača više Viper je kod vasEdin TM87 je napisao/la:
DAJ LEGENDU!
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Dajte nek ovaj Savez malo organizira ova takmicenja. Danas imamo odigrati jos 10-ak minuta utakmice koja je prekinuta jucer i finale Kupa
Nismo mi masine da stignemo na dvije tekme dnevno
Bilderi pobjedom u zadnjem kolu (trenutno je 4-2 i jos par Lazio-Sampdoria) dolaze do nove titule i idu u prvu ligu. Vec danas imamo priliku za duplu krunu, jer igramo finale Kupa protiv Fanaticosa.
Bilderi pobjedom u zadnjem kolu (trenutno je 4-2 i jos par Lazio-Sampdoria) dolaze do nove titule i idu u prvu ligu. Vec danas imamo priliku za duplu krunu, jer igramo finale Kupa protiv Fanaticosa.
Napokon da smo svi dali goloveEdin TM87 je napisao/la:Srecaaaaaaaaaaaaaaa pa se gleda gol razlika, znaci barazZao mi je fanatikosi
![]()
DAJ LEGENDU!
SAMO ČELIK !
- samir_tm87
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:95% ćeš dobiti, a i sam znaš da ti Dragonsi ne leže i da ih nikad ne možeš dobiti, sad još imamo igrača više Viper je kod vasEdin TM87 je napisao/la:
DAJ LEGENDU!![]()
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 2 gosta.