Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Da je dobiti cvaju za Higuaina i još toliko nadodati i kupiti Cavanija, dosta je bilo promašenih zicera ovih sezona 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Osvoji Martinez FA Cup!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
isto tako govore i silni promasajiemir18 je napisao/la:Proslo ljeto su za njega davali 40-tak,on je jos mlad a i preko 100 glovoa u dresu Reala govori nesto.Raul_64 je napisao/la:Daj nemoj zajebavati baemir18 je napisao/la:Malo je 22 miliona,nista ispod 30 netreba uzimati u obzir bolje ga sloziti Monaku za velike pare.
22 miliona je za udarit se nogom u guzicu , jer ga ne zeli Pero
a jos ce dobiti npr. takve pare
drugo je sto bi se on mogao sasvim dobro snaci u Italijanskoj ligi
ali 20+ miliona taman za finansiranje nekog drugog transfera
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Diego López; Varane, Albiol, Carvalho, Nacho; Essien, Modric, Kaká; Di María, Morata and Higuaín.
Izgleda da je ovo prvih 11 za veceras.
Hmm nema Ronalda, da li mu je Jozo zamjerio ono u Srijedu ili ga pak odmara?Dzoni je napisao/la:Diego López; Varane, Albiol, Carvalho, Nacho; Essien, Modric, Kaká; Di María, Morata and Higuaín.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Ma prije bih rekao da odmara,jer nije on jedini od prvotimaca koji danas nece zapoceti utakmicu.emir18 je napisao/la:Hmm nema Ronalda, da li mu je Jozo zamjerio ono u Srijedu ili ga pak odmara?Dzoni je napisao/la:Diego López; Varane, Albiol, Carvalho, Nacho; Essien, Modric, Kaká; Di María, Morata and Higuaín.
Jel postoji neki konkretan razlog zasto Jese ne dobija priliku,ili je jednostavno los u zadnje vrijeme?
Sretno zmajevi!!
Drugi najbolji strijelac segunde..MARCELO je napisao/la:Jel postoji neki konkretan razlog zasto Jese ne dobija priliku,ili je jednostavno los u zadnje vrijeme?
mislim da postoji pravilo da ako odigra odredjen broj utakmica za castilju(u segundi kako vec) da ne moze igrati za prvu ekipu , bar mislim..
inace Varane koljeno povrijedi
bas super
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- PatrickBateman
- Kontakt:
Morat ce ovo Ronaldo vadit' u drugom poluvremenu 
Ma sta se ima vadit , Espanjol bratski klub uvijek bio 
nema ti to pravilo ,moze igrat kad god hoce i za real prvi tim i za b tim,nema ogranicenja nikakvihRaul_64 je napisao/la:Drugi najbolji strijelac segunde..MARCELO je napisao/la:Jel postoji neki konkretan razlog zasto Jese ne dobija priliku,ili je jednostavno los u zadnje vrijeme?
mislim da postoji pravilo da ako odigra odredjen broj utakmica za castilju(u segundi kako vec) da ne moze igrati za prvu ekipu , bar mislim..
bas super
sve je do strucnog staba dal mu vjeruju il ne
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Bas cu scorlati veceras jer sam siguran da sam procitao nesto na tu temu..
svakako igra segudno puntu , pozicija koje nema u prvom timu..
svakako igra segudno puntu , pozicija koje nema u prvom timu..
Bez Ronalda ovaj tim reala izgleda prosjecno nista posebno,opet ce morati on drugo pol da cupa bodove
Hala Madrid
No pain, no gain
No pain, no gain
Ima pravilo,npr ako neki igrac iz B tima odigra 10(bubam) utakmica za prvi tim gubi pravo igranja za B ekipu.barca_87 je napisao/la:nema ti to pravilo ,moze igrat kad god hoce i za real prvi tim i za b tim,nema ogranicenja nikakvihRaul_64 je napisao/la:Drugi najbolji strijelac segunde..MARCELO je napisao/la:Jel postoji neki konkretan razlog zasto Jese ne dobija priliku,ili je jednostavno los u zadnje vrijeme?
bas super
sve je do strucnog staba dal mu vjeruju il ne
Losiji Real odavno nisam gledao. Ovo je sramotna igra za klub kakav je Real. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Nisi primijetio sastav na početku?
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Pa dobro , vidio si valda sastav ekipe..
nije da je voljni momenat na nekom nivou u ligi , pogotovo jer je finale kupa blizu.
nije da je voljni momenat na nekom nivou u ligi , pogotovo jer je finale kupa blizu.
Ali ipak ljepse bi bilo da smo mi prvo proslavili titulu al sta je tu je, u Petak nek Ramo digne trofej i eto uzeli smo 2 Kupa ove sezone nije lose

Ma nije do sastava ,mislim da i s najjacim sastavom ne bi puno bolje prosli , igra u gostima je kroz citavu sezonu uzasna 
Isti ti koji su bili na pocetku utakmice predstavljaju Real Madrid u spanskoj Primeri zar ne ?madridist je napisao/la:Nisi primijetio sastav na početku?
A ako oni predstavljaju Real Madrid onda je red da se kaze da je to veoma lose zar ne ?
Uostalom nista bolje nije bilo ni kada su usli Ronaldo,Alonso,Benzema.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.