NBA kviz :)
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA kviz :)
Koja 4 igrača su iste godine bili proglašeni najboljim 6. igračem i istovremeno bili prvaci sa svojim timom?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- adriano_leite
- Kontakt:
K. McHale, T. Kukoc, B. Walton, B. Jones?jose je napisao/la:Koja 4 igrača su iste godine bili proglašeni najboljim 6. igračem i istovremeno bili prvaci sa svojim timom?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
da nastavim ako se niko ne buni,dvojica igrača koja su u top 10 aktivnih igrača u broju asistencija svih vremena a imaju manje od 30 godina?
Kobe Bryant?filip13 je napisao/la:da nastavim ako se niko ne buni,dvojica igrača koja su u top 10 aktivnih igrača u broju asistencija svih vremena a imaju manje od 30 godina?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Greivis je napisao/la:Kobe Bryant?filip13 je napisao/la:da nastavim ako se niko ne buni,dvojica igrača koja su u top 10 aktivnih igrača u broju asistencija svih vremena a imaju manje od 30 godina?
ovo je tvoj odgovor,ti kao pratiš nba??
- adriano_leite
- Kontakt:
Paul i D-Will, a kolega Greivis pokazuje zavidno kosarkasko znanje, bas kao i njegov drug workfilip13 je napisao/la:Greivis je napisao/la:Kobe Bryant?filip13 je napisao/la:da nastavim ako se niko ne buni,dvojica igrača koja su u top 10 aktivnih igrača u broju asistencija svih vremena a imaju manje od 30 godina?
Btw. nisi rekao da li je ukupan broj asistencija ili po mecu? Ovo je bilo po mecu kroz karijeru, a sto se tice ukupnog broja asistencija, nema niko osim Kidda, Millera i Nasha, a oni su blize 40 godina nego 30
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Znam da je Kobe mlad igrac koji je pun potencijala. Takodjer, cuo sam da voli da asistira vise nego da sam postize poene, tako da sam dosao do zakljucka da bi mogao biti on. Nije lijepo sto me ismijavate.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Paul i D-Will, a kolega Greivis pokazuje zavidno kosarkasko znanje, bas kao i njegov drug workfilip13 je napisao/la:Greivis je napisao/la:Kobe Bryant?filip13 je napisao/la:da nastavim ako se niko ne buni,dvojica igrača koja su u top 10 aktivnih igrača u broju asistencija svih vremena a imaju manje od 30 godina?
Btw. nisi rekao da li je ukupan broj asistencija ili po mecu? Ovo je bilo po mecu kroz karijeru, a sto se tice ukupnog broja asistencija, nema niko osim Kidda, Millera i Nasha, a oni su blize 40 godina nego 30
top 10 aktivnih igrača u broju asistencija,možda nisam trebao spomenuti ovo svih vremena,znači u top 10 aktivnih igrača u asistima koja dvojica su mlađa od 30 godina?
paul jeste,williams ne
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Tema nije za trollanje, pa ćemo te udaljiti na 7 dana. Ako smo se do sada lijepo igrali, ne vidim razloga zašto to ne bismo činili i u budućnosti. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Paul i Lebron ?
Greivis je napisao/la:Znam da je Kobe mlad igrac koji je pun potencijala. Takodjer, cuo sam da voli da asistira vise nego da sam postize poene, tako da sam dosao do zakljucka da bi mogao biti on. Nije lijepo sto me ismijavate.
bryant nije mlad igrač nego veteran,35 godina mu je,izvini na ismijavanju ali ja se ne bi pojavio na nekoj temi a da osnovnu stvar ne znam o nekom igraču
geoxx je napisao/la:Paul i Lebron ?
ajmo malo aktivirati temu
Monolog je napisao/la:Tema nije za trollanje, pa ćemo te udaljiti na 7 dana. Ako smo se do sada lijepo igrali, ne vidim razloga zašto to ne bismo činili i u budućnosti.
to ti stvarno @Greivisa banovao?
- adriano_leite
- Kontakt:
Ja mislim da je tu i Williams u top 10 od aktivnih igraca, posto je cini mi se nova lista pravljena (negdje sam naletio na to), jer su se neki igraci oprostili kao npr. Baron Davis.filip13 je napisao/la:geoxx je napisao/la:Paul i Lebron ?
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
adriano_leite je napisao/la:Ja mislim da je tu i Williams u top 10 od aktivnih igraca, posto je cini mi se nova lista pravljena (negdje sam naletio na to), jer su se neki igraci oprostili kao npr. Baron Davis.filip13 je napisao/la:geoxx je napisao/la:Paul i Lebron ?
u pravu si,po basketball refeence su bibby i davis aktivni,iako nisu igrali ovu sezonu
koji igrac ima najvise uzastopnih utakmica s 40 ili vise poena u playoffu ?
- adriano_leite
- Kontakt:
Znam da sam negdje naletio na taj podatak, ali jbg. nisam bio siguran ko je jos sa Davisom bio na toj listi, a znam da je cini mi se odmah iza bio Deron i da je uletio u top 10.filip13 je napisao/la:adriano_leite je napisao/la: Ja mislim da je tu i Williams u top 10 od aktivnih igraca, posto je cini mi se nova lista pravljena (negdje sam naletio na to), jer su se neki igraci oprostili kao npr. Baron Davis.
u pravu si,po basketball refeence su bibby i davis aktivni,iako nisu igrali ovu sezonu
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
geoxx je napisao/la:koji igrac ima najvise uzastopnih utakmica s 40 ili vise poena u playoffu ?
mr. logo?
filip13 je napisao/la:geoxx je napisao/la:koji igrac ima najvise uzastopnih utakmica s 40 ili vise poena u playoffu ?
mr. logo?
- adriano_leite
- Kontakt:
Koji je igrac rekorder lige po uzastopno odigranim utakmicama? Nije aktivan.
Ne znam da li je pitanje bilo ranije
.
Ne znam da li je pitanje bilo ranije
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 7 gostiju.