Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: Chat
Sretan vam dan drzavnosti!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Sretan dan državnosti, iako je ova država posebna, ali eto. Zike BiH nije republika 
Rz88 je napisao/la:Sretan dan državnosti, iako je ova država posebna, ali eto. Zike BiH nije republika
Eno sad
Aj neka je s` srećom
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
Zike_HzSa je napisao/la:Rz88 je napisao/la:Sretan dan državnosti, iako je ova država posebna, ali eto. Zike BiH nije republika
Eno sad![]()
![]()
Aj neka je s` srećom
Hehhe, i ja bih volio da je tako, ali učinjena je ogromna nepravda sa uzimanjem te republike. Žalosno, ali ne kvarimo ovaj dan.
Jedna si jedina....
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma dovoljno je da je mi smatramo republikom, a to ona ne mora biti.Rz88 je napisao/la:Sretan dan državnosti, iako je ova država posebna, ali eto. Zike BiH nije republika
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sretan 25. novembar - dan državnosti BOSNE I HERCEGOVINE.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
MinistaR je napisao/la:Sretan 25. novembar - dan državnosti BOSNE I HERCEGOVINE.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
MinistaR je napisao/la:Sretan 25. novembar - dan državnosti BOSNE I HERCEGOVINE.
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
- FK Sarajevo
- Kontakt:
hammers je napisao/la:MinistaR je napisao/la:Sretan 25. novembar - dan državnosti BOSNE I HERCEGOVINE.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Zemljo mojih djedova
dok je tvojih sinova
ti ces biti prkosna
slobodna i ponosna
dok je tvojih sinova
ti ces biti prkosna
slobodna i ponosna
- rob do bagro
- Kontakt:
SRETAN 25.novembar DAN DRZAVNOSTI BIH SVIM LJUDIMA KOJU OVU ZEMLJU SMATRAJU SVOJOM!!!
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
rob do bagro je napisao/la:SRETAN 25.novembar DAN DRZAVNOSTI BIH SVIM LJUDIMA KOJU OVU ZEMLJU SMATRAJU SVOJOM!!!
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- majestic24
- Kontakt:
rob do bagro je napisao/la:SRETAN 25.novembar DAN DRZAVNOSTI BIH SVIM LJUDIMA KOJU OVU ZEMLJU SMATRAJU SVOJOM!!!
I ja se pridruzujem cestitkama. Sretan 25.novembar i od mene.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
- adnan_nanda
- Kontakt:
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"