Imaš milione a nemaš mozga. NBA where magic happens.
New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: New York Knicks
Imaš milione a nemaš mozga. NBA where magic happens.
Nisu pare mjerilo imali neko mozga ili ne.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- invincible1921
- Kontakt:
Pozdrav svima.
Ne pisem ovdje cesto iskreno tek sam i vidio da ima ova tema,NY su mi najdrazi klub iz NBA posebno dragi su mi postali kada sam prvi put gledo onaj film o redziu i NY
tako da mi je u jednu ruku i drago sto smo upravo pacerse dobili da igramo u play offu
Sto se igre tice,mislim da je glavni problem NY upravo onaj koji ima i nas nacionalni tim.Jednostavno kada ide mela i JR tesko da se iko moze suprostaviti ali kada ne ide ,pretvaraju se u ispod prosjecnu ekipu,ako se sjecate EUROBASKETA zadnjeg razbili smo hrvatsku koja je objektivno jaca bila duplo ali domerkant i teletovic su sutali trice nakon 5 sec napad ali islo je i uzeli smo medjuitm kada je stalo uspijeli smo izgubiti od jedne finske
ako se ne vram +15 je bilo.
Tesko ce biti protiv indiane jer su prgavi jer igraju na snagu jer ce se melo puno trositi a od njega realno po mom ukusu i previse zavisi trebalo bi se malo rasteretiti.Takodjer za sve dosadasnje poraze u play offu po meni glavni krivac je trener jer brate ako nekoga ne ide onda ne ide stavi ga na klupu da ti je babo rodjeni,a vala i melo i JR da malo razmisle sami bi prestali forsirati.Medjutim na stranu sve to mislim da ce glavni problem biti unutrasnja igra jer indijana je pre prejaka pod kosevima za razliku od nas,jedina nasa sansa je napadacko ludilo jer po pravila sut iza linije je 3 poena a iz reketa 2

Sto se igre tice,mislim da je glavni problem NY upravo onaj koji ima i nas nacionalni tim.Jednostavno kada ide mela i JR tesko da se iko moze suprostaviti ali kada ne ide ,pretvaraju se u ispod prosjecnu ekipu,ako se sjecate EUROBASKETA zadnjeg razbili smo hrvatsku koja je objektivno jaca bila duplo ali domerkant i teletovic su sutali trice nakon 5 sec napad ali islo je i uzeli smo medjuitm kada je stalo uspijeli smo izgubiti od jedne finske
Tesko ce biti protiv indiane jer su prgavi jer igraju na snagu jer ce se melo puno trositi a od njega realno po mom ukusu i previse zavisi trebalo bi se malo rasteretiti.Takodjer za sve dosadasnje poraze u play offu po meni glavni krivac je trener jer brate ako nekoga ne ide onda ne ide stavi ga na klupu da ti je babo rodjeni,a vala i melo i JR da malo razmisle sami bi prestali forsirati.Medjutim na stranu sve to mislim da ce glavni problem biti unutrasnja igra jer indijana je pre prejaka pod kosevima za razliku od nas,jedina nasa sansa je napadacko ludilo jer po pravila sut iza linije je 3 poena a iz reketa 2
=\_1921_/=
Dobrodošao, uživaćeš pratiti tekme s namainvincible1921 je napisao/la:Pozdrav svima.Ne pisem ovdje cesto iskreno tek sam i vidio da ima ova tema,NY su mi najdrazi klub iz NBA posebno dragi su mi postali kada sam prvi put gledo onaj film o redziu i NY
tako da mi je u jednu ruku i drago sto smo upravo pacerse dobili da igramo u play offu
![]()
Sto se igre tice,mislim da je glavni problem NY upravo onaj koji ima i nas nacionalni tim.Jednostavno kada ide mela i JR tesko da se iko moze suprostaviti ali kada ne ide ,pretvaraju se u ispod prosjecnu ekipu,ako se sjecate EUROBASKETA zadnjeg razbili smo hrvatsku koja je objektivno jaca bila duplo ali domerkant i teletovic su sutali trice nakon 5 sec napad ali islo je i uzeli smo medjuitm kada je stalo uspijeli smo izgubiti od jedne finskeako se ne vram +15 je bilo.
Tesko ce biti protiv indiane jer su prgavi jer igraju na snagu jer ce se melo puno trositi a od njega realno po mom ukusu i previse zavisi trebalo bi se malo rasteretiti.Takodjer za sve dosadasnje poraze u play offu po meni glavni krivac je trener jer brate ako nekoga ne ide onda ne ide stavi ga na klupu da ti je babo rodjeni,a vala i melo i JR da malo razmisle sami bi prestali forsirati.Medjutim na stranu sve to mislim da ce glavni problem biti unutrasnja igra jer indijana je pre prejaka pod kosevima za razliku od nas,jedina nasa sansa je napadacko ludilo jer po pravila sut iza linije je 3 poena a iz reketa 2![]()
Što ti reče, naš problem je kada Melo i JR šutaju loše, a glavni problem je jer se non-stop igraju izolacije i 1vs1 košarka, tačnije anti-košarka. Odličnu izjavu je danas dao J-Kidd:
Ian Begley @IanBegley 3h
Kidd: 'When we move the ball we’re pretty good. When the ball sticks, we try to go 1 on 1, we become one of the bottom teams in the league.'
JR ima temperaturu 39, upitan je. Woody je rekao i ako bude igrao, ne očekuje ništa posebno od njega. Amare i Melo su rekli da će JR igrati.
Amare je rekao da su treninzi prošli odlično i da nema nikakvih bolova u koljenima što je najvažnije. Igraće 10-12 minuta.
Amare je rekao da su treninzi prošli odlično i da nema nikakvih bolova u koljenima što je najvažnije. Igraće 10-12 minuta.
- SheldonCooper
- Kontakt:
Možda je ovo i dobra stvar i za Knickse i za JR-a, Amare bi trebao dobiti minute kao i Cope.Carlo je napisao/la:JR ima temperaturu 39, upitan je. Woody je rekao i ako bude igrao, ne očekuje ništa posebno od njega. Amare i Melo su rekli da će JR igrati.
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ocekujem pobjedu veceras, i to tesku. Carmelo 30+.
Carlo imal sopcast link kakav dobar?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
http://livefootball.ws/11971-nba-new-york-indiana.html" onclick="window.open(this.href);return false;BIHfan je napisao/la:Carlo imal sopcast link kakav dobar?
zadnji na listi, amarički komentatori.
Treba skakati, već treći-četvrti put nam uzeše skok.
JRa na klupu. 0-2, promaši rotaciju u odbrani - trica Hilla, evo sad preglup faul, izgleda da će biti clear path.
Solidna odbrana općenito, ali nakon udvajanja rotacije ne valjaju. Hill je ostao par puta potpuno sam na trici.
Napad preloš. Turnoveri i ofanzivni skokovi Indiane nas za sada muče.
Sad će STAT
Napad preloš. Turnoveri i ofanzivni skokovi Indiane nas za sada muče.
Sad će STAT
napadački dosta loše, odbrambeno i možemo proć samo skok popraviti... Felton mora bolje u drugoj!
btw. sjeća li se itko kad je Kidd zadnji put dao koš ???
igrač manje..
btw. sjeća li se itko kad je Kidd zadnji put dao koš ???
#Ausilio OUT
A reče sad Breen da je fulio zadnjih 14 šuteva, nije dao poena protiv Indiane. Loše šuta totalno, mada mogao bi on poluditi nekad sad. Vrijeme mu je.Jericho je napisao/la:napadački dosta loše, odbrambeno i možemo proć samo skok popraviti... Felton mora bolje u drugoj!
btw. sjeća li se itko kad je Kidd zadnji put dao koš ???igrač manje..
Čuva se za Heat-a.
Pitanje je ko će ovdje proći. Zato je bolje i za tim, a i za njega da počne ubacivatiNeutral je napisao/la:Čuva se za Heat-a.
Evo Melo dobio faul, a niko ga nije dohvatio. Prvi put u ovom playoffu čini mi se, ako ne i u sezoni.
Ja od Kidda ne ocekujem vise nista, penzos.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Ubiše vas ljudi sa skokovima. Hibbert 5 ofanzivnih 
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Prodjete li IND,covjek je dokazani 'Wade stopper'.Carlo je napisao/la:Pitanje je ko će ovdje proći. Zato je bolje i za tim, a i za njega da počne ubacivatiNeutral je napisao/la:Čuva se za Heat-a.
Evo Melo dobio faul, a niko ga nije dohvatio. Prvi put u ovom playoffu čini mi se, ako ne i u sezoni.