Doigravanje za rukometnog prvaka BiH 2013.
Re: Doigravanje za rukometnog prvaka BiH 2013.
Sloga-Borac 24-25.
ccc nemogu borac dobiti kod kuceRukomet je napisao/la:Sloga-Borac 24-25.

nista od titule
Sloga-Borac 24-25. U 53.min, Sloga je vodila 24-21. Na 24-24 Pavlov sa penala pogadja stativu. Malinovic dovodi Borac u vodjstvo za 25-24. Sloga ima posljednji napad, ali dobra odbrana Borca dozvoljava tek deveterac po isteku vremena. Ovom pobjedom banjalucani su na korak od duple krune.
POLAKO, IMA JOŠ 7 UTAKMICA DA SE ODIGRA. NIKO NE GARANTUJE DA ĆE BORAC BITI SJAJAN U SVAKOJ UTAKMICI. I OVE TRI JE DOBIO UZ MINIMALNU RAZLIKU. 

Opet odlicno sudenje!!!!
ja vjerujem da su sudije bile na strani sloge,ali kvalitet je na strani borcaris je napisao/la:& &са $ ". Опет $, ха?
- TeamHandBall
- Kontakt:
OCJENE SUDIJA - trece kolo
RK GRADAČAC - HRK IZVIDJAČ MI GRUPA 30:20 (17:9)
Suci: BOŽIĆ - SLIPAC , ocjena sudjenja 75
Nadzornik: D. POPOVIĆ
RK SLOGA - RK BORAC 24:25 (13:13)
Suci: MILJKOVIĆ - RISTANIĆ ,ocjena sudjenja 75
Nadzornik: RAIĆ
DVORANA: "SŠC Doboj". Gledalaca: 700. Sedmerci: Sloga 4 (2), Borac m:tel 3 (3). Isključenja: Sloga 8, Borac m:tel 6 minuta.
RK Sloga: Dejanović (13 odbrana), Đurđević, Vukičević 4, Đekić, Radović, Antonović, Maksimović, Tulendić, Pavlov 6 (2), Trišić, Panić 5, Mitrović, Spasojević, Beljić 5, Manjić 4, Bosić. Trener: Aleksandar Dugić.
RK Borac m:tel: Vranješ, Janković 2, Građan, Hercegovac, Tešić, B. Burić (12 odbrana, 1 sedmerac), Mikić 2, Haseljić, S. Burić 4, Rađenović, Obradović 5, Delić 1, Trivundža 4 (3), Malinović 6, Ćelić, Milas 1. Trener: Jovica Cvetković.
RK ČELIK - RK KONJUH 28:24 (12:10)
Suci: DEJANOVIĆ - MARČETIĆ, ocjena sudjenja 77
Nadzornik: DELHUNIJA
Gradska ARENA u Zenici.Gledalaca: oko 600.Sedmerci Čelik 2 (2), Konjuh: 4 (2). Isključenja: Čelik 4' i Konjuh 10'
RK Čelik: Begagić 6, Kadić 8, Martić 4, Brkić 6, Ivančev, Bašić 3, Dervenčić 1, Starčević (15 odbrana), Ćosić, Beganović, Duvnjak, Gušić, Begović, Kobilica, Rekanović.Trener: Zdenko Antović
RK Konjuh: Kamberović (14 odbrana), Husić, Muhić, Rahimić 10, Pekušić, Dedić, Zildžić 2, Smajić 5, Begić 4, Tufekčić, Hadžiomerović 1, Suljanović, Memić, Suhonjić 2.Trener: Emir Junuzović
RK GRADAČAC - HRK IZVIDJAČ MI GRUPA 30:20 (17:9)
Suci: BOŽIĆ - SLIPAC , ocjena sudjenja 75
Nadzornik: D. POPOVIĆ
RK SLOGA - RK BORAC 24:25 (13:13)
Suci: MILJKOVIĆ - RISTANIĆ ,ocjena sudjenja 75
Nadzornik: RAIĆ
DVORANA: "SŠC Doboj". Gledalaca: 700. Sedmerci: Sloga 4 (2), Borac m:tel 3 (3). Isključenja: Sloga 8, Borac m:tel 6 minuta.
RK Sloga: Dejanović (13 odbrana), Đurđević, Vukičević 4, Đekić, Radović, Antonović, Maksimović, Tulendić, Pavlov 6 (2), Trišić, Panić 5, Mitrović, Spasojević, Beljić 5, Manjić 4, Bosić. Trener: Aleksandar Dugić.
RK Borac m:tel: Vranješ, Janković 2, Građan, Hercegovac, Tešić, B. Burić (12 odbrana, 1 sedmerac), Mikić 2, Haseljić, S. Burić 4, Rađenović, Obradović 5, Delić 1, Trivundža 4 (3), Malinović 6, Ćelić, Milas 1. Trener: Jovica Cvetković.
RK ČELIK - RK KONJUH 28:24 (12:10)
Suci: DEJANOVIĆ - MARČETIĆ, ocjena sudjenja 77
Nadzornik: DELHUNIJA
Gradska ARENA u Zenici.Gledalaca: oko 600.Sedmerci Čelik 2 (2), Konjuh: 4 (2). Isključenja: Čelik 4' i Konjuh 10'
RK Čelik: Begagić 6, Kadić 8, Martić 4, Brkić 6, Ivančev, Bašić 3, Dervenčić 1, Starčević (15 odbrana), Ćosić, Beganović, Duvnjak, Gušić, Begović, Kobilica, Rekanović.Trener: Zdenko Antović
RK Konjuh: Kamberović (14 odbrana), Husić, Muhić, Rahimić 10, Pekušić, Dedić, Zildžić 2, Smajić 5, Begić 4, Tufekčić, Hadžiomerović 1, Suljanović, Memić, Suhonjić 2.Trener: Emir Junuzović
Zadnja izmjena: TeamHandBall, dana/u 12 maj 2013, 15:51, ukupno mijenjano 4 puta.
' се " на пар " " " ? ".
", " је - " " на " јасно $ ' паре за 4 " " ? на ¥ савеза, а он те паре $ " ? $ & " за "/& " ?. & " " ?, $ ? на прес " & $ - " провјеру за та 4 " " & "
" тренер ? $ $, " " ? " са терена
& ", $ " ? за пораз тренер ? поново $ ? суђење.
Па ¥ , " $ " пораз, ' ? " ? . $ о $ је ? " - него знање, $ ? је $. $ је ? $ $, $ " ? $ " $ " све ? $-&...
" управо је & ? " ? " &. $ ?, & ' $ превагне на $ ? $ страну. $ ? ", с " % & " ¥ ?...
", " је - " " на " јасно $ ' паре за 4 " " ? на ¥ савеза, а он те паре $ " ? $ & " за "/& " ?. & " " ?, $ ? на прес " & $ - " провјеру за та 4 " " & "

" тренер ? $ $, " " ? " са терена

& ", $ " ? за пораз тренер ? поново $ ? суђење.

Па ¥ , " $ " пораз, ' ? " ? . $ о $ је ? " - него знање, $ ? је $. $ је ? $ $, $ " ? $ " $ " све ? $-&...
" управо је & ? " ? " &. $ ?, & ' $ превагне на $ ? $ страну. $ ? ", с " % & " ¥ ?...
? своје, % туђе!
Prvo poluvrijeme sudjenje je bilo katastrofa, drugo se malo popravilo. Sudije jednostavno nisu dorasle ovakvoj utakmici! Sloga opet odigrala odlicno dok su imali snage, jednostavno 7 momaka ne moze da iznase svih 60 min. Na kraju je popustila i koncentracija i to je dovelo do poraza. Imali smo 3 razlike i napad za 4 ali eto nije se dalo... Momcima svaka cast borili su do zadnjeg atoma snage! Onaj Borac nista posebno, zali boze para potrosenih za one igrace i trenera...
A za Risa da malo smanji dozivljaje, nije Dugic prijetio da ce povuci igrace ne pisi gluposti. Da je Borac imao ovakvo sudjenje u Boriku, sve bi novine pisale o tome kako ste masakrirani na svome terenu. Ti si se nasao da nekome drzis predavanje...
Za razliku od vas koji ste prosle godine zeljeli Slogi sve najgore, i svima nama *ebali sve po spisku zbog poraza, a i sada govorite da smo gamad i seljaci. Mi vama zelimo sve najbolje, da poslije osvojene titule udjete u i LP!
Sportski pozdrav.

A za Risa da malo smanji dozivljaje, nije Dugic prijetio da ce povuci igrace ne pisi gluposti. Da je Borac imao ovakvo sudjenje u Boriku, sve bi novine pisale o tome kako ste masakrirani na svome terenu. Ti si se nasao da nekome drzis predavanje...

Za razliku od vas koji ste prosle godine zeljeli Slogi sve najgore, i svima nama *ebali sve po spisku zbog poraza, a i sada govorite da smo gamad i seljaci. Mi vama zelimo sve najbolje, da poslije osvojene titule udjete u i LP!

Хахахах, $ АТВ $, па % $ $ је " $ - " " са терена. ¥, & " $
" $ у ? 7 на ?-у ", па $ $ " $ то ? суђење... А ? се " $ " о суђење. & онај тренер " & $ $ " о $. $ је све ? $ 
$ сте га у /, " то вас ?. " ? сте $ сте " " ?, " % $, $ су " $ ? % " завјере " &. ¥ " ' ? све /. & % " $ & " $, " & " " ", " % све не. $ " ", " ' не &.
А те " ? & пара, & & за ову $ је & % ? $ 200 000 евра
$, $ $ не ' "... А " " ? је & ?.
" $ " ", а " &...

$ сте га у /, " то вас ?. " ? сте $ сте " " ?, " % $, $ су " $ ? % " завјере " &. ¥ " ' ? све /. & % " $ & " $, " & " " ", " % све не. $ " ", " ' не &.
А те " ? & пара, & & за ову $ је & % ? $ 200 000 евра

" $ " ", а " &...
? своје, % туђе!
ziv ti meni bio... dobro sam ja upoznat sa situacijom u borcu, a ti samo pratis sta pisu novine i mislis da znas sve o slogi. sinoc ste sportski primljeni svi, od igraca do publike sto je bila iz bl! toliko gluposti napises da uopste nema zelju da na sve to odgovaram. ja ovde pisem kao obicni navijac a neko iz kluba. kada sam rekao da vam zelimo sve najbolje mislio sam obicne ljude koji sigurno ne zele da se borac raspadne, ugasi, od rk, fk, kk itd... za razliku od vas gospode sta ste nama zeljeli! 

- TeamHandBall
- Kontakt:
OK, SAMPIONI I VJEROVATNO BUDUCI SAMPIONI OHLADITE MALO.
Drago mi je cuti vasa misljenja i vidjenja utakmice, a zivot ide dalje i ima jos da se igra rukometa.
Cinjenica je da ni jedan trener porazenog tima u dosadasnjem dijelu dodigravanja nije bio zadovoljan sudjenjem njegovom timu.
Sudjenje je takvo kakvo jest i nevidim nacina kako bi se moglo popraviti i licno predlazem da isti sudijski parovi sude i revans susrete istih timova pa cemo vidjeti i uporediti njihovo sudjenje.
Takodje cinjenica je da jedini klub koji se nije zalio do sada na sudjenje je RK B.... ,ali igra se dalje.
Drago mi je cuti vasa misljenja i vidjenja utakmice, a zivot ide dalje i ima jos da se igra rukometa.
Cinjenica je da ni jedan trener porazenog tima u dosadasnjem dijelu dodigravanja nije bio zadovoljan sudjenjem njegovom timu.
Sudjenje je takvo kakvo jest i nevidim nacina kako bi se moglo popraviti i licno predlazem da isti sudijski parovi sude i revans susrete istih timova pa cemo vidjeti i uporediti njihovo sudjenje.
Takodje cinjenica je da jedini klub koji se nije zalio do sada na sudjenje je RK B.... ,ali igra se dalje.
ajde realno da kažem svu godinu plačete kako ste pokradeni i kako vam je oduzeto prvenstvo,a tako je i bilo godinu ranije ,nemojte mislit da ja nešto imam protiv nego samo iskrano kažem,jer me smeta ovakva prepucavanja,hvala!!!TeamHandBall je napisao/la:OK, SAMPIONI I VJEROVATNO BUDUCI SAMPIONI OHLADITE MALO.
- TeamHandBall
- Kontakt:
NOMINACIJE - DOIGRAVANJE ZA PRVAKA BIH
četvrto kolo
HRK IZVIDJAČ MI GRUPA - RK KONJUH
Termin igranja, 15.05.2013., srijeda,19:00
Suci: BEGIĆ - KNEZOVIĆ
Nadzornik: SULJEVIĆ
RK BORAC - RK ČELIK
Termin igranja, 15.05.2013., srijeda, 18:00
Suci: BEŠIREVIĆ - DAUTOVIĆ
Nadzornik: MARIĆ
RK GRADAČAC - RK SLOGA
Termin igranja, 15.05.2013., srijeda, 19:00
Suci: KAMBEROVIĆ - ŠABIĆ
Nadzornik: SEMIZ
Neznam ko delegira sudije i kontrolore ali u oci pada da Suljevic po drugi put ide u Ljubuski, a Semiz je opet kontrolor Slogi u gostima ovaj puta u Gradaccu, dok je Kekica ovaj puta u Banjaluci zamijenio Maric.Posteno nema sta.
SMIJESNO ILI ZALOSNO

četvrto kolo
HRK IZVIDJAČ MI GRUPA - RK KONJUH
Termin igranja, 15.05.2013., srijeda,19:00
Suci: BEGIĆ - KNEZOVIĆ
Nadzornik: SULJEVIĆ
RK BORAC - RK ČELIK
Termin igranja, 15.05.2013., srijeda, 18:00
Suci: BEŠIREVIĆ - DAUTOVIĆ
Nadzornik: MARIĆ
RK GRADAČAC - RK SLOGA
Termin igranja, 15.05.2013., srijeda, 19:00
Suci: KAMBEROVIĆ - ŠABIĆ
Nadzornik: SEMIZ
Neznam ko delegira sudije i kontrolore ali u oci pada da Suljevic po drugi put ide u Ljubuski, a Semiz je opet kontrolor Slogi u gostima ovaj puta u Gradaccu, dok je Kekica ovaj puta u Banjaluci zamijenio Maric.Posteno nema sta.
SMIJESNO ILI ZALOSNO

Zadnja izmjena: TeamHandBall, dana/u 15 maj 2013, 03:41, ukupno mijenjano 1 put.
Ima li neko snimak poslednje utakmice između Sloge i Borac Mtel-a, da pogledamo svi zajedno, pa da vidimo zbog čega se ljudi žale na suđenje?
Mogli ste reci da snimimo, pa da postavimo ali ovako to nismo uradili. Odgledao sam snimak i sve je bilo regularno. Sudije ne znaju suditi, nisu dorasli tim utakmicama i to je to. Pravili su greske na obe strane,ali najsmjesnije je bilo kad ste imali napad na 24-24 min prije kraja i vas igrac se oklizne i padne i sudije puste da se igra u jednom trenutku i kao onda vracaju i sviraju faul za Slogu.
Promasili ste dva sedmerca kad se lomilo, sami ste krivi. Ne mogu to uvijek sudije biti !
Promasili ste dva sedmerca kad se lomilo, sami ste krivi. Ne mogu to uvijek sudije biti !
Za poraz smo definitivno sami krivi, i to stoji. Dva sedmerca, dva zicera, to je već lukzuz koji sebi nismo smjeli dopustiti. Samo da mi je da ljudi vide zbog čega se treneri Izviđača i Sloge bune protiv sudija ( u ovom slučaju isti sudijski par ). Drugo poluvrijeme su poprilično dobro odsudili, i nema nekih većih zamjerki, dok su u prvom poprilično bili pristrasni, i to će svako ko je gledao utakmicu potvrditi ( ako je imalo realan ).
Da se ne lažemo, sa ovom pobjedom ili porazom, Borac bi svakako bio šampion, pošto u Slogi je stanje katastrofalno, a ostali klubovi i nisu neki nivo, da bi parirali ovom dvojcu.
Da se ne lažemo, sa ovom pobjedom ili porazom, Borac bi svakako bio šampion, pošto u Slogi je stanje katastrofalno, a ostali klubovi i nisu neki nivo, da bi parirali ovom dvojcu.
ovi iz doboja se nebi trebali niposto buniti vjerujte ono sto je bilo u zivinicama ono nije kradja ja nezz nemam rijeci zaista samo nezz kako je publika izdrzala da ne prekine mec
Samo Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.