FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

adointer
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la adointer » 11 maj 2013, 19:06

arminz je napisao/la:http://www.inter.it/it/news/62481

Sve se vise prica da bi se Leonardo mogao vratit da bude veza izmedju ekipe i uprave i da bi sa sobom doveo Lavezzija

vec smo uzeli 5 igraca(Campagnaro, Andreolli, Laxalt, Botta i Icardi)

po meni treba nam jos jedan desni bek: Peruzzi, Van der Wiel,
jedan vezni: Fernando, Nainggolan, Luis Gustavo
jedno ili dva krila, s obzirom da je Botta ozlijedjen: Lavezzi, Gomez(ili ostavit Cassana jos jednu godinu)
vratit Duncana i Longa sa posudbi

Rijesit se nekih: Silvestre, Chivu, Stankovic, Mudingayi, Gargano, Schelotto, Rocchi

Pocetnih 11: Handanovic; Nagatomo, Juan, Ranocchia, PERUZZI; FERNANDO, Kovacic, Guarin; LAVEZZI, Cassano; Palacio

Drugi sastav: Castellazi; Pereira, ANDREOLLI/Samuel, CAMPAGNARO, Zanetti/Jonathan; Cambiasso/DUNCAN, Obi/LAXALT, Kuzmanovic/Benassi; Alvarez/BOTTA, LONGO; ICARDI/Milito
ljudi uzeli Icardija da zamijeni Milita a ti bi njih obojicu na klupu :lol:

nego,ovako po ukusu,je li tebi Branca kakav rodjak? :mrgreen:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 11 maj 2013, 19:10

Icardi ce morat igrat, nije doveden da sjedi na klupi, jedino tako moze izrast u jos boljeg igraca. Potencijala ima, a s obzirom koja love ide za njega morat ce ga ispunit.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 11 maj 2013, 19:39

adointer je napisao/la: ljudi uzeli Icardija da zamijeni Milita a ti bi njih obojicu na klupu :lol:

nego,ovako po ukusu,je li tebi Branca kakav rodjak? :mrgreen:
to tebi ne valjaju Fernando i Lavezzi?? ja mislim onako realno da je to najbolje sto mozemo i uzet, ako uopste mozemo i to

sto se tice Icardija, ja bi najvise volio kad bi on bio bum isto kao i Kovacic i da zabije 20 golova, al mislim da nece i posto znamo sta je sa Militom mislim da ce Palacio igrat spica

I normalno sa rotacijama a ne da ce igrat samo ovi iz prve postave
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 11 maj 2013, 19:43

valjaju ko je rekao da ne(nego vidim da si iste naveo kao i on,gdje Gustava nadjoste? :mrgreen: : ) a Icardi ako nece igrat i ako ce Palacio igrat spica onda mislim da Icardija ne bi trebali uzimat za tih 12-13 miliona nego nekog spica :geek: evo ja kolko vidim Ibarbo dere,mogao bi i on umjesto Lavezzija,nit kosta toliko ko Lavezzi nit nas je kad odbio ko Lavezzi
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 11 maj 2013, 19:54

Pa i navodio sam imena koja se spominju kao moguca pojacanja, a Gustavo ce bit najvjerovatnije prodan jer ga je izbacio Martinez a i doveli su nekog mladog na toj poziciji

Slazem se da treba forsirat Icardija al sam ga stavio u drugoj postavi jer mi se Palacio cini sigurnije rjesenje..
Ibarbo po meni nije klasa za Inter, dobar je kad treba istrcat kontru(evo sad protiv Juveta, pa i protiv nas je imo par izleta)..al mi se cini beskoristan kad se protivnik zatvori i kad treba izmislit nesto

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 11 maj 2013, 20:00

mah on je meni super,bolji mi je od Cassana 2x,trci cijelo vrijeme a mlad,,Cassano dobar samo 35 minuta,,Palacio nikako za spica,pa stavljanjem njega u spica bili bi na istom ko i sad,,ne znam,ni Gustavo me ne privlaci,,

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 11 maj 2013, 21:06

Gustavo bi bio vrh ali necemo ga dovesti, razlog jednostavan- cijena i propala Seria A.
Realnije je da se nadamo Fernandu ili Nainggolanu (ponovo danas odlicna partija protiv juvea).

Icardi i Milito ce se mijenjati, u zavisnosti koliko Il Principe bude spreman da igra utakmica. Ibarbo je jos ne afirmisan, treba neko ko ce donijeti prevagu. Gledajuci situaciju, A. Gomez je najrealnija opcija.

Ali ako dodje Mazzarri, krila su nam nepotrebna :?

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 11 maj 2013, 21:09

Thorin je napisao/la:Gustavo bi bio vrh ali necemo ga dovesti, razlog jednostavan- cijena i propala Seria A.
Realnije je da se nadamo Fernandu ili Nainggolanu (ponovo danas odlicna partija protiv juvea).

Icardi i Milito ce se mijenjati, u zavisnosti koliko Il Principe bude spreman da igra utakmica. Ibarbo je jos ne afirmisan, treba neko ko ce donijeti prevagu. Gledajuci situaciju, A. Gomez je najrealnija opcija.

Ali ako dodje Mazzarri, krila su nam nepotrebna :?
e jbg,pa kad bude afirmisan ko Sanchez nemoj ga ni trazit vise,,sta mislis koliko ce da vrijedi Kovacic ako se isto pokaze kao od januara do sad? :geek:

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 11 maj 2013, 21:20

Slazem se ali mislim da je bolje dovesti Gomeza da odmah doprinese nego cekati i Ibarba i ostale mladice da sazriju, koliko ce nam trebati vremena i pitanje hoce li svi ispuniti potencijal.

Sky: Inter napada Markovica. 8-) ali on je i dalje u rukama Chelsea, ipak ako Mou kaze da ne zeli Markovica......

Takodjer se govori da ce doci TOP deep-lying-playmeker, ime koje se jos nije povezivali s nama. E svasta. Kako onda da ukomponujemo i Kovu i tog "igracinu" u isti tim?

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 11 maj 2013, 21:57

Rekao je Strama prije nekih tjedana dana da Kovu vidi ofenzivnije od iduće sezone.Ovisi vjerojatno o tome hoće uspijet dovest još jednog deep lying playmakera.
arminz je napisao/la:Sve se vise prica da bi se Leonardo mogao vratit da bude veza izmedju ekipe i uprave i da bi sa sobom doveo Lavezzija

vec smo uzeli 5 igraca(Campagnaro, Andreolli, Laxalt, Botta i Icardi)

po meni treba nam jos jedan desni bek: Peruzzi, Van der Wiel,
jedan vezni: Fernando, Nainggolan, Luis Gustavo
jedno ili dva krila, s obzirom da je Botta ozlijedjen: Lavezzi, Gomez(ili ostavit Cassana jos jednu godinu)
vratit Duncana i Longa sa posudbi

Rijesit se nekih: Silvestre, Chivu, Stankovic, Mudingayi, Gargano, Schelotto, Rocchi
Sve dobro,osim što bih ja vratio i Caldirolu i ostavio jednog od dvojca Mudingayi/Gargano.Pa i Skelota možda koliko god očajno dosad odigrao,imam osjećaj da bi moglo bit nešto od njega iduće sezone.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 12 maj 2013, 12:09

INTER (4-3-2-1):
Handanovic; Schelotto, Ranocchia, Pasa, Nagatomo; Kuzmanovic, Kovacic, Cambiasso; Alvarez, Guarin; Rocchi.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 12 maj 2013, 12:23

Ocekujem golijadu danas i nadam se da ce Mateo zabit prvijenac :D i bio bi red da dođemo do 3 boda, iako nam nista ne znace.

Jao kako je Naga falio, izmislio je nogomet za onu prevaru od igraca Pereiru.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 12 maj 2013, 12:37

Cini mi se da opet igramo sa tri pozadi sa Cambiassom kao stoperom

EmirSioux89
Kontakt:

Post Postao/la EmirSioux89 » 12 maj 2013, 12:38

Malo mi glupo kad udjem i vidim kvotu na Interu 4.60 protiv neke Đenove.Ovaj tim mi je uvijek bio drag al vi ne zasluzujete ovo sto vam se sad desava, da kazete prije jedno 2-3-4 godine Inter ne ide u Evropu mnogo cudno bi to zvucalo al eto sad se sve poyebalo.Nadam se da ce te sledece sezone borit se za prvaka, jer stvarno ovo vi ne zasluzujete.
Manchester United!

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 12 maj 2013, 12:45

Guarin mi zivce pojede,,Handanovic zabi gol jbte :o :shock:
Zadnja izmjena: adointer, dana/u 12 maj 2013, 12:46, ukupno mijenjano 1 put.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 12 maj 2013, 12:45

I oni bi da prodaju Samira..ispali bi mi iz lige da ga nema

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 12 maj 2013, 12:47

Jbt. sta izvuce Samir.

EmirSioux89 je napisao/la:Malo mi glupo kad udjem i vidim kvotu na Interu 4.60 protiv neke Đenove.Ovaj tim mi je uvijek bio drag al vi ne zasluzujete ovo sto vam se sad desava, da kazete prije jedno 2-3-4 godine Inter ne ide u Evropu mnogo cudno bi to zvucalo al eto sad se sve poyebalo.Nadam se da ce te sledece sezone borit se za prvaka, jer stvarno ovo vi ne zasluzujete.
Nadamo se i mi :D valjda ce bit bolje iduce sezone, ma mora bit jer gore od ovoga nemoze.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 12 maj 2013, 12:49

Evo Guarina na CM-u.
btw. Ranocchia jako dobar za sada.Opet s onom ozljedom igra.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 12 maj 2013, 12:52, ukupno mijenjano 1 put.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 12 maj 2013, 12:50

Guarin mi definitivno zivce pojede :!: :evil:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 12 maj 2013, 12:53

Igram se malo ocijenjivanja igrača i Guarin mi za sada ima 3 plusa i 3 minusa,baš najviše oscilacija :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []