FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ennis
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ennis » 12 maj 2013, 15:08

Jesu nasi u Medjugorju ili su se vratili u Sarajevo?
SLOBODA NAVIJAČIMA

gerinevil
Kontakt:

Post Postao/la gerinevil » 12 maj 2013, 15:11

Baloteli je napisao/la:
gerinevil je napisao/la:
MrMuscle je napisao/la:Zeljo u jednoj opstini u Sarajevu ima vise navijaca nago taj famozni Velez sirom svijeta.... a racunaj tu i ove u BiH....
Ja u zadnje vrijeme nesto gluplje nisam cuo nego to da Velez ima vise od Zelje navijaca.... Al' bas se ono moram dobro zapitati jesam li ikad ista gluplje cuo.... :lol: :lol:
Cuj Velez vise navijaca od Zelje.... :lol: :lol: :lol:
Posto ovaj site posjecuju maloljetnici i nadobudni navijaci u dobi do 25 godina, ( a dokazi mi da nisi jedan od njih) a ne pamtis ni finale Kupa Marsala Tita, ja ti mogu staviti tu kasetu na raspolaganje. U suprotnom, ako me uvjeris, da malo pamtis i ex Yu fudbal kad su i Velez i Zeljo zaista bile respektabilne ekipe, onda mozemo razgovarati. A sto se tice navijaca, mogu ti zasigurno potvrditi da Velez ima sirom ex Yu puno vishe navijaca, ne moj mi samo spominjati Stoleta... Dakle u Vojvodini i Srbiji, u Dalmaciji.....Da li ti zaista mislis da se za neki klub navija od 1995....ako to mislis, onda nemamo sta pricati....Jos jednom veliki pozdrav i cestitke za generaciju koja raste...

Mislim da im ne trebaš vise objašnjavati.. To su nepismena djeca...
Samo neka pogledaju zadnju tekmu sa Željom.. Istorijski derbi...

Na tribinama transparenti:
RA Novi Sad
RA Split
RA Zaostrog
RA Listica
RA Ljubuski

Ne moraš im objašnjavati da je Velez institucija, jer on to jeste..
Sama činjenica o prosjeku 78 gledatelja u sezoni 2012/13 govori sve :lol:
Sva sreca da fudbal na ovim prostorima ne pocinje od '95.... a evo ti gostovanje na vasem istoku....." onclick="window.open(this.href);return false;, a posto si i ti junior mogu ti naci i video zapise s gostovanja Red Army u Splitu kad je bilo 8.000 ljudi i kad je Torcida fasovala.....

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 12 maj 2013, 15:22

Ne smarajte glupostima,koga briga za Velez.Cestitam im na opstanku,ispunili su cilj.A mi?Pa dobro ima taj kup nakav jos...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 12 maj 2013, 15:25

Bitnije i eminentnije takmicenje smo uzeli rutinski. Ne zelim omalovaziti Kup, naravno da bih bio presretan da i to pokupimo, ali svi u svijetu te pitaju ko je prvak, a malo ko se bakce s tim ko je uzeo Kup. Pa i finansijska korist je nemjerljivo bolja kad je osvajanje titule prvaka u pitanju nego tog Kupa. Ipak, nasim momcima u utorak sretno da nas jos jednom obraduju, ako i ne uspiju hvala im sto su dali sve od sebe i omogucili nam i ovo do sad.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 12 maj 2013, 15:33

ennis je napisao/la:Jesu nasi u Medjugorju ili su se vratili u Sarajevo?
Vratili su se

MinjonKocka
Kontakt:

Post Postao/la MinjonKocka » 12 maj 2013, 15:38

Stvarno draga titula. Pored svih pehova, povreda, odlazaka, mi se izdignemo i osvojimo titulu. Uz to, glavni konkurent su nam bile komšije za razliku od prošle dvije gdje smo se takmičili sa Širokim i Borcem.

Hvala ti Amare za sve, hvala i igračima. U subotu svi na slavlje, gdje god ono bilo
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 12 maj 2013, 15:45

Ja nikako ne mogu da svatim ljude koji omalozavaju kup takmicenje. Pa ljudi dragi nismo dzaba umarali igrace kada smo igrali ove utakmice (riskirali sa prvenstvenim), da bi sada pred revenas finala govorili, ma nije kup nesto. Kup, jeste, i uvijek ce biti NESTO, i kao takav treba ga uzeti kada smo god u mogucnosti.

EDTI: Sta ono Lazo razvaljuje po Albaniji. :D

" onclick="window.open(this.href);return false;

(Prati na 1.22)
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 12 maj 2013, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 12 maj 2013, 15:47

DzoleZeljo je napisao/la:Ja nikako ne mogu da svatim ljude koji omalozavaju kup takmicenje. Pa ljudi dragi nismo dzaba umarali igrace kada smo igrali ove utakmice, da bi sada pred revenas finale govorili, ma nije kup nesto. Kup, jeste, i uvijek ce biti NESTO, i kao takav treba ga uzeti kada smo god u mogucnosti.

EDTI: Sta ono Lazo razvaljuje po Albaniji. :D

(Prati na 1.22)
Neka ga mota...
Amare hvala ti...

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 12 maj 2013, 15:53

Najava:

Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 12 maj 2013, 16:04

gerinevil je napisao/la:
gruezi je napisao/la:Ma uradit isto sto I velez sa akcijom "jedan navijac jedna stolica" ... reklamirati projekat na svim mogucim siteovima.skupljati novaac..zeljo ima neuporedivo vise navijaca nego velez pa bi sigurno mogli skupiti 3-4 puta vise para dovoljno da se na istoku naapravi tribina slicna sjevernoj I eto licence..
Lafe moj nema Zeljo uopste vise navijaca od Veleza, nego su Velezovi disperzirani po cijelom svijetu, od St. Louisa do Rta Dobre nade.....a super je stvar da kupite fol od Veleza, to mi se jako svidja. Budite malo originalni kao sto vam je originalan sef s brkovima....
A kad vec govorimo o navijacima, ukoliko budes mogao doci u priliku nadji video kasetu iz finala Kupa Marsala Tita Velez - Zeljeznicar,pa pogledaj malo koliko je bilo jednih, a koliko drugih navijaca...
Vremena su se promijenila, Mostar je podijeljen, i nekad jedna od najvecih nogometnih ekipa na ovim prostorima, dozivjela je sudbinu grada u kojem egzistira...
Medjutim, uprkos svim nedacama i problemima nasi navijaci su sirom ex Yu...a evo neki od poznatijih navijaca su i izmedju ostalih: Emir Bukovica frontmen grupe Emir and Frozen Camels, Sergej Trifunovic, Zeljko Samardzic i prof. Zdravko Grebo...
Toliko od mene, i cestitke na tituli sa zeljom da se ne ponovi prosla godina u predkolu lige Prvaka
Željo nema više navijača od Veleža!? Ne budi smiješan, a Željini kao nisu po cijelom svijetu!? Evo danas mi se javio jedan momak iz New York-a i kaže da dolazi na proslavu titule.

Ne moram dolaziti u priliku da gledam tu utakmicu jer znam o ćemu pričaš. U finalu kupa Maršala koje je odigrano u Begoradu na Marakani 24.05.1981.

Velež - Željezničar 3:2 (0:1)
Gledalaca: 40.000

Tada je na stadionu bilo oko 25.000 navijača Veleža i preko 10.000 navijača Željezničara, ali to nije nikakvo mjerilo. To je Veležu bio i jedan od najvećih uspjeha u SFRJ pa tako je i interes navijača za tu utakmicu bio veći.

Recimo, kada je Željo ovjeravao titulu 11.06.1972. u Beogradu je na stadionu JNA bilo preko 20.000 navijača Željezničara.

Kada bi ti mi počeli nabrajati poznate ličnosti, njihova imena nebi mogla stati na ovaj forum. Evo, navedi mi jednu domaću utakmicu na kojoj je bilo oko 40.000 (ako uopšte postoji) a da je na njoj igrao Velež? Kao što je recimo na Koševu protiv Newcastle-a bilo oko 38.000 kada je Željo igrao (i još mnogo puta prije kada je Željo igrao na Koševu svoje domaće utakmice).
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 12 maj 2013, 16:28, ukupno mijenjano 5 puta.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 12 maj 2013, 16:08

Komsije cestitke na tituli . I da nas ove godine bolje predstavite u evropi nego proslih godina . Ima li neko golove sa ovogodisnjeg finala kupa protiv sirokog ?
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 12 maj 2013, 16:09

Dosta price o velezu daj da malo raspravljamo o finalu kupa i proslavi titule .

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 12 maj 2013, 16:13

terabajt je napisao/la:Dosta price o velezu daj da malo raspravljamo o finalu kupa i proslavi titule .
Slažem se, samo nisam mogao da ne odgovorim.

MANIJACI, čestitke na tituli!
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 12 maj 2013, 16:19

Anonimac je napisao/la:Velež - Željezničar 3:2 (0:1)
sami početak namještanja utakmica :lol: :lol:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 12 maj 2013, 16:34

mikimaus je napisao/la:Komsije cestitke na tituli . I da nas ove godine bolje predstavite u evropi nego proslih godina . Ima li neko golove sa ovogodisnjeg finala kupa protiv sirokog ?
neko golove :?:
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

gerinevil
Kontakt:

Post Postao/la gerinevil » 12 maj 2013, 16:41

anonimni je napisao/la:
Odlicna konkluzija...Vaha namjestio dva glavom..

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 12 maj 2013, 16:44

mikimaus je napisao/la:
mikimaus je napisao/la:Komsije cestitke na tituli . I da nas ove godine bolje predstavite u evropi nego proslih godina . Ima li neko golove sa ovogodisnjeg finala kupa protiv sirokog ?
[youtube][/youtube]

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 12 maj 2013, 18:06

Sve cestitke nasem Zelji na novoj tituli,kapa do poda Amaru kralju,sa ovakovom ekipom biti sampion svaku mu cast.Nama Manijacima ostaje da slavimo,iskrenim hvala na cestitkama,a zlobnicima neka se jedu od zlobe ;)
Muharemovicu odlazi iz Zelje

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 12 maj 2013, 18:09

mikimaus je napisao/la:
gerinevil je napisao/la:
anonimni je napisao/la:
Odlicna konkluzija...Vaha namjestio dva glavom..
ne kontaš ;)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.