Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- smijesni_ste
- Kontakt:
Re: Reprezentativci (fudbal)
hroni je napisao/la:Gdje se izgubi onaj Aganović........sto je preso iz Belgije u Švicu......da nije povrijeđen,znal iko![]()
Croatia sesvete...............
Koliko ja znam, Aganovic idalje igra u Svicarskoj za Neufchâtel Xamax.rafa je napisao/la:hroni je napisao/la:Gdje se izgubi onaj Aganović........sto je preso iz Belgije u Švicu......da nije povrijeđen,znal iko![]()
Croatia sesvete...............![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.soccerway.com/players/admir-aganovic/47295/Tarik14 je napisao/la:Koliko ja znam, Aganovic idalje igra u Svicarskoj za Neufchâtel Xamax.rafa je napisao/la:hroni je napisao/la:Gdje se izgubi onaj Aganović........sto je preso iz Belgije u Švicu......da nije povrijeđen,znal iko![]()
Croatia sesvete...............![]()
![]()
![]()
![]()
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
- rob do bagro
- Kontakt:
“Unutrašnji incident” razlog je zbog kojeg su u njemačkom nogometnom drugoligašu Greuther Fürthu raskinuli ugovor s 30-godišnjim reprezentativcom BiH Mirkom Hrgovićem.
Objavili su to na službenim internetskim stranicama kluba, dodavši tome da se raskid primjenjuje s trenutnim efektom. Stvarni razlozi rastanka nisu poznati. Njemački dnevnik Bild, međutim, saznaje da se bivši nogometaš Dinama i Hajduka, svojedobno i bh. reprezentativac, otvoreno sukobio s trenerom Bennom Möhlmannom. Navodno je Hrgoviću smetala trenerova filozofija igre.
Potvrdio je to za Kicker i kapiten tima Marino Biliškov (33).
"Od početka se Mirko kod nas nije osjećao ugodno. Osjećam da je očekivao bolji status. S trenerom se od početka nije najbolje slagao, no to mu nije smjelo dati za pravo da ga verbalno napadne."
Hrgović je stigao u Fürth sredinom jula iz zagrebačkog Dinama potpisavši ugovor do ljeta 2011. godine. Nastupio je sedam puta u 13 drugoligaških kola. Prosječna mu je ocjena Kickerovih reportera ispodprosječnih 4.43. U meču protiv Arminije Bielefeld (4-2 poraz) dobio je šesticu, najgoru moguću ocjenu.
SMRT FASIZMU!!!
- smijesni_ste
- Kontakt:
vidis jarane nema zajebavanja sa trenerom u klubu a u reprezentaciji mi opravdavamo igracerob do bagro je napisao/la:Greuther Fürth raskinuo ugovor s Hrgovićem
“Unutrašnji incident” razlog je zbog kojeg su u njemačkom nogometnom drugoligašu Greuther Fürthu raskinuli ugovor s 30-godišnjim reprezentativcom BiH Mirkom Hrgovićem.
Objavili su to na službenim internetskim stranicama kluba, dodavši tome da se raskid primjenjuje s trenutnim efektom. Stvarni razlozi rastanka nisu poznati. Njemački dnevnik Bild, međutim, saznaje da se bivši nogometaš Dinama i Hajduka, svojedobno i bh. reprezentativac, otvoreno sukobio s trenerom Bennom Möhlmannom. Navodno je Hrgoviću smetala trenerova filozofija igre.
Potvrdio je to za Kicker i kapiten tima Marino Biliškov (33).
"Od početka se Mirko kod nas nije osjećao ugodno. Osjećam da je očekivao bolji status. S trenerom se od početka nije najbolje slagao, no to mu nije smjelo dati za pravo da ga verbalno napadne."
Hrgović je stigao u Fürth sredinom jula iz zagrebačkog Dinama potpisavši ugovor do ljeta 2011. godine. Nastupio je sedam puta u 13 drugoligaških kola. Prosječna mu je ocjena Kickerovih reportera ispodprosječnih 4.43. U meču protiv Arminije Bielefeld (4-2 poraz) dobio je šesticu, najgoru moguću ocjenu.
- rob do bagro
- Kontakt:
SMRT FASIZMU!!!
- smijesni_ste
- Kontakt:
upravu si oni pare beru a mi se nerviramorob do bagro je napisao/la:Ma libo me ckura za sve jarane...ako hoce igrat nek igra ako nece caos
-
domovinabih
- Kontakt:
fabio je napisao/la:Kako su jadni ovi Bh novinari...zagusili su atmsf.oko Misimovica i Cire..a Hrvati jedva docekali sada su nas i ukoali jedva su ceklai ovo...e i neka nam vako bude...pa cemo opet od nule..od trenera koji ce doci i biti mu cilj da izbori 3,4 mijesto u grupi..koji ce kiksati u utkm tipa Moldavija,Estonia...![]()
sjajno..
Tako će i biti kada ode Ćiro! Nači će se opet neki "Miske" ili Salihamiđić koji će biti "povrijeđen" kada igra za BiH a kada se vrati u matični klub, tamo će ginuti. A mi ćemo bez Ćire "popušiti" i biti opet četvrta ili peta jakosna skupina !!!
JAVNOST ;NAROD;NAVIJAČI bi trebali to znat,koga mi podržavamo!
Malo neodgovorno od njih!Gdje su sad novinari ?????
GO Bosno.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
game je napisao/la:Muštuluk!!!Ljudi dosta je bilo šuplje zvao Čiro Misketa i pomirili se .Čestitao mu rođenje sina.Možete pročitat na S portin.ba više.Pozdrav svima!!!!!!
ne znam zašto je uopšte bilo zakuhavanja između njih dvojice.....bezveze skroz
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Mirza_Hordas je napisao/la:game je napisao/la:Muštuluk!!!Ljudi dosta je bilo šuplje zvao Čiro Misketa i pomirili se .Čestitao mu rođenje sina.Možete pročitat na S portin.ba više.Pozdrav svima!!!!!!
ne znam zašto je uopšte bilo zakuhavanja između njih dvojice.....bezveze skroz
cao zasto je bilo - dusmani brate dusmani koji nece da nas bude svaka cast ciri i misketu
I šta ima novo na ovoj temi, osim nebuloza vidi ama baš ništa. Biti će Ćiro, neće biti Ćiro , što ovo, što ono, Neki moraju da shvate da smo mi samo pijuni u ovoj prljavoj igri.
Ko bi ba dole isao medju on smrdljivce, sem toga cijene su katastrofa, morao bih gladovati do ljeta...
Da je kojim slucajem SP u Europi ja bih jos uvijek plakao ko malo dijete, no Afrika, ma daj ba, nidje veze..Odes dole i dobijes milion bolesti.....
Bosna je sampion ooooooooooooooooooooo
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa drugo je juzna afrika, oni su daleko razvijeniji od ovi drugih zemalja.Bob_Rock je napisao/la:Ljudi znate sta, kako ovi dane prolaze meni je sve manje i manje zao, a sve vise i vise drago sto nismo ni isli u tu Afriku...
Ko bi ba dole isao medju on smrdljivce, sem toga cijene su katastrofa, morao bih gladovati do ljeta...
Da je kojim slucajem SP u Europi ja bih jos uvijek plakao ko malo dijete, no Afrika, ma daj ba, nidje veze..Odes dole i dobijes milion bolesti.....
Bosna je sampion ooooooooooooooooooooo
Trenutno korisnika/ca: alemsa, Alucard, Amazon [Bot], ANamelessGhoul, bavarian_bk, bavariapivo, Bordo10, Bosanac90, Brokula, CHR, Confiance, COYGBiH, darker10, eaglebvb09, enobarca, Google [Bot], Hajdeee, HariTz, Hrammm1921, invincible1921, Jegres, jurisicduska, JuventinoVero, kakarut, karajlo, Lecler, Ledara, legendarnadruga, leo1946, linethreader, marlostanf1eld, MostarNeretva, RaZuti, Resolute, rukometubih23, SanaBosna, signalidunapark, soccerfan, StevieG8, TefalTava, THEC, TofiTofita, travuljasSs, tuzlanskinacin, Vaya, Venom, zastitaIdentiteta, zikerrz21 i 269 gostiju.