FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sta ovi kitari pricaju za Pelaka da je los igrac kad je za nase lige odlican.Jest da zabusava na pripremama,ali moze nam valjat.Sad da ga Sarajevo dovede kleli bi se u njega.
AMAR OSIM!
-
- Kontakt:
a sta je s Ihtijarevicem molio je sve samo da igra u pravom klubu ZELJI mislim evrposkom pa se opet vratiofinagradskaraja je napisao/la:Zato sam mu ja pozelio da slomi nogu pa je i slomio...
IZDAJNIK......A vi volite takve....Eto vam ga halal.
od svih ovih nabrojanih famoznih pojacanja ja bih bio najsretniji kad bi zeba potpisao e onda bi lopta na Grbavici dobila oci nadam se ako BOg da
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
napisao sam ali nemam nikakve veze sa sport centrom..mozda citiraju velike umove hehehetanzla je napisao/la:Seyo jesi ti nedavno na ovoj temi napisao komentar u fazonu da kad odeš npr. u klub da kupiš šal ili dres,imas samo one stare šalove i samo 2 broja dresova, te kako nam malo truda fali da se izdignemo iz sivila? Pitam jer sam danas taj komentar pročitao u novom broju sport centraSeyo_TM je napisao/la:ne stavljaj avdiju u isti kos sa njima
salu na stranu, to sto sam napisao su samo cinjenice i surova istina nase danasnjice...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Ma znam da nemaš veze s tim, oni inače u svakom broju objave par komentara sa ovog foruma. Nego mi se učinio poznat komentar! Eto sad si celebritySeyo_TM je napisao/la:napisao sam ali nemam nikakve veze sa sport centrom..mozda citiraju velike umove hehehetanzla je napisao/la:Seyo jesi ti nedavno na ovoj temi napisao komentar u fazonu da kad odeš npr. u klub da kupiš šal ili dres,imas samo one stare šalove i samo 2 broja dresova, te kako nam malo truda fali da se izdignemo iz sivila? Pitam jer sam danas taj komentar pročitao u novom broju sport centraSeyo_TM je napisao/la:ne stavljaj avdiju u isti kos sa njima
salu na stranu, to sto sam napisao su samo cinjenice i surova istina nase danasnjice...

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Kako je lijepo kad imamo ovako angazovanu upravu...bar se baci pokoji trac 

TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
Sretan Vam Dan drzavnosti Bosne i Hercegovine!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Je li istina da Bekric ide iz Zelje, a cuo sam i za Culuma.
adisg je napisao/la:Je li istina da Bekric ide iz Zelje, a cuo sam i za Culuma.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ma pitam samo, jer je kriza u svim klubovima, pa se svasta prica..........pile87 je napisao/la:adisg je napisao/la:Je li istina da Bekric ide iz Zelje, a cuo sam i za Culuma.Jeste istina je, ako ce ti biti lakse!
Jesi se to poceo zanimati za Zelju,neka masala...ne mrzis nas vise?adisg je napisao/la:
Ma pitam samo, jer je kriza u svim klubovima, pa se svasta prica..........
Pozabavi se bolan sa tim da vam Dzafa ostane ili Colic ili se pozabavi tim sto vas Ibrakovic voza ko ovce,cas bi bio trener pa onda obet ne bi.Ili ti je jednostavno danas los dan pa ko velis da se malo ispuses

zato dolaze Colic, Dzafic i Osmanagic.adisg je napisao/la:Je li istina da Bekric ide iz Zelje, a cuo sam i za Culuma.

pa gdje ce bekric ici a za culuma nisam cuo ili je ovaj lik iznad mene krivo shvatio...
De ne budite levati, covjek pokusava da nas isprovocira, i kao mi se sad trebamo za glavu uhvatiti odose nam igraci, ustvari siguran sam da u psihologiji postoji tacan termin za ovo: ono sto se tebi desava mislis da se desava cijelom svijetu pa tako on preslikava stanje iz veleza na Zelju.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- bistrikboy
- Kontakt:
Odmah se neki zaletilipile87 je napisao/la:De ne budite levati, covjek pokusava da nas isprovocira, i kao mi se sad trebamo za glavu uhvatiti odose nam igraci, ustvari siguran sam da u psihologiji postoji tacan termin za ovo: ono sto se tebi desava mislis da se desava cijelom svijetu pa tako on preslikava stanje iz veleza na Zelju.

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ma covjek ne smije nishta ni upitati. Svasta. Pa nije sramota da odu Dzafic i Osmanagic, Ipak su oni veliki igraci.
Samo oni idu u Leverkusen ili Fenerbahce.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
adisg je napisao/la:Ma covjek ne smije nishta ni upitati. Svasta. Pa nije sramota da odu Dzafic i Osmanagic, Ipak su oni veliki igraci.

A gdje je otisao Armel Škaljić?
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Kazu da je otisao u Svedsku. Pa realno ko mu moze ovdje dati vise nego neko gore.Stole iz Bora je napisao/la:adisg je napisao/la:Ma covjek ne smije nishta ni upitati. Svasta. Pa nije sramota da odu Dzafic i Osmanagic, Ipak su oni veliki igraci.
Samo oni idu u Leverkusen ili Fenerbahce.![]()
![]()
A gdje je otisao Armel Škaljić?
Ibrak je vodio trening danas u 13.00 h, ne znam gdje si procitao da je otisao.JoinUnion je napisao/la:Jesi se to poceo zanimati za Zelju,neka masala...ne mrzis nas vise?adisg je napisao/la:
Ma pitam samo, jer je kriza u svim klubovima, pa se svasta prica..........
Pozabavi se bolan sa tim da vam Dzafa ostane ili Colic ili se pozabavi tim sto vas Ibrakovic voza ko ovce,cas bi bio trener pa onda obet ne bi.Ili ti je jednostavno danas los dan pa ko velis da se malo ispuses
Zadnja izmjena: adisg, dana/u 25 nov 2009, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.