Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Kraj 0:0, nista od europe.
Borba se nastavlja. Danas smo sami krivi i kada se sve sabere bodom se mora biti zadovoljan. Loša igra, jako loša, ali sreća je da smo bar bod ispred Borca.
I pozdrav onim sveznalicama koji su znali da je kupljeno
Jedan bod i čist obraz Olimpica i Zrinjskog.
Idemo dalje Vukovi.
I pozdrav onim sveznalicama koji su znali da je kupljeno
Idemo dalje Vukovi.
steta sami ste sebe ukopali mogli ste danas biti jednom nogom u europi. steta
Ako malo razmislis lahko ces skontati zasto je na Otoci bio danas x. Nije teskoopen je napisao/la:Borba se nastavlja. Danas smo sami krivi i kada se sve sabere bodom se mora biti zadovoljan. Loša igra, jako loša, ali sreća je da smo bar bod ispred Borca.
I pozdrav onim sveznalicama koji su znali da je kupljenoJedan bod i čist obraz Olimpica i Zrinjskog.
Idemo dalje Vukovi.
Oxidenks je napisao/la:Ako malo razmislis lahko ces skontati zasto je na Otoci bio danas x. Nije teskoopen je napisao/la:Borba se nastavlja. Danas smo sami krivi i kada se sve sabere bodom se mora biti zadovoljan. Loša igra, jako loša, ali sreća je da smo bar bod ispred Borca.
I pozdrav onim sveznalicama koji su znali da je kupljenoJedan bod i čist obraz Olimpica i Zrinjskog.
Idemo dalje Vukovi.
Objasni mi molim te. Koja je sada zavjera u pitanju?
- ronniesullivan
- Kontakt:
Vala bas nikakva ja ne razumijem sto taj momak valja gluposti....
Naprotiv obdavije ekipe odnijele zasluzen bod, konama dobro sad su treci, Borac kikso i svi zadovoljni...
Naprotiv obdavije ekipe odnijele zasluzen bod, konama dobro sad su treci, Borac kikso i svi zadovoljni...
''Other clubs never came into my thoughts once I knew Arsenal wanted to sign me.'' Denis Bergkamp.''
Ne znam Oxidenks kako ti samo ne dosadi toliko smišljati kojekakve zavjere, je l' baš toliko gubiš na kladionici, evo nudim ti se da ti uplatim koji listić...
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
Ne razumijem kako u ovakoj bitnoj utakmici vi kiksate. I nije mi nikako jasno zasto Gracic nije to sredio sa Zrinjskim
NO PYRO NO PARTY
Da smo pobijedili bilo bi kupljeno, da smo izgubili bilo bi prodato, odigrali X i opet namjesteno??Oxidenks je napisao/la:Ako malo razmislis lahko ces skontati zasto je na Otoci bio danas x. Nije tesko
Ovim bodom smo zasjeli na 3. mjesto i dalje nastavljao borbu za Evropu. Borac je porazen u Sirokom, dok je Celik uspio uzeti bod, tako da jos nista nije gotovo. Zrinjski ove polusezone jeste lose igrao, ali mislim da su tu u pitanju vise neke stvari van terena, nego nekvalitet Zrinjskog.
U sljedecem kolu svi (mi, Borac i Celik) imamo lagane protivnike i mislim da cemo ubiljeziti pobjede. Borac docekuje Travnik kome gori pod nogama, ali sumnjam da ce Borac tek tako pustiti. Celik docekuje Gradinu koja je u proslom kolu ostvarila prvu pobjedu i u Zenici nema sta izubiti, ali Celik je mnogo jaci. Olimpic gostuje Radniku u Bijeljini i pobjeda nebi trebala doci u pitanje, ako zelimo u Evropu.
Ako se u sljedecem kolu desi sve ovako kako sam napisao, onda u zadnjem kolu pada odluka o putniku u Evropu. Mi cemo docekati Celik, dok Borac gostuje GOSK-u koji u zadnje vrijeme igra dobro (da li kupuju ili ne, ne zanima me).
vezano za vasu slijedecu utakmicu tacno ali i radniku trebaju bodovi jer nisi sigurni u opstanak pogotvo ako izugbe pa bi moglo svasta da bude pa ida izgubitesuhakrpa je napisao/la:Da smo pobijedili bilo bi kupljeno, da smo izgubili bilo bi prodato, odigrali X i opet namjesteno??Oxidenks je napisao/la:Ako malo razmislis lahko ces skontati zasto je na Otoci bio danas x. Nije tesko
Ovim bodom smo zasjeli na 3. mjesto i dalje nastavljao borbu za Evropu. Borac je porazen u Sirokom, dok je Celik uspio uzeti bod, tako da jos nista nije gotovo. Zrinjski ove polusezone jeste lose igrao, ali mislim da su tu u pitanju vise neke stvari van terena, nego nekvalitet Zrinjskog.
U sljedecem kolu svi (mi, Borac i Celik) imamo lagane protivnike i mislim da cemo ubiljeziti pobjede. Borac docekuje Travnik kome gori pod nogama, ali sumnjam da ce Borac tek tako pustiti. Celik docekuje Gradinu koja je u proslom kolu ostvarila prvu pobjedu i u Zenici nema sta izubiti, ali Celik je mnogo jaci. Olimpic gostuje Radniku u Bijeljini i pobjeda nebi trebala doci u pitanje, ako zelimo u Evropu.
Ako se u sljedecem kolu desi sve ovako kako sam napisao, onda u zadnjem kolu pada odluka o putniku u Evropu. Mi cemo docekati Celik, dok Borac gostuje GOSK-u koji u zadnje vrijeme igra dobro (da li kupuju ili ne, ne zanima me).
Kakve veze trebaju li Radniku bodovi, jer će Olimpic igrati svakako bez ikakvih mutnih radnji.
Ali kada već govoriš o tome, Radnik je u opasnosti da ispadne, ali ako Travnik dobije Borac, što je na nivou senzacije. Uostalom, ako Travnik dobije Borac u Banja Luci, Olimpic može igrati neriješeno ili čak izgubiti u Bijeljini, tada opet odlučuju Olimpic i Čelik u zadnjem kolu.
Ali kada već govoriš o tome, Radnik je u opasnosti da ispadne, ali ako Travnik dobije Borac, što je na nivou senzacije. Uostalom, ako Travnik dobije Borac u Banja Luci, Olimpic može igrati neriješeno ili čak izgubiti u Bijeljini, tada opet odlučuju Olimpic i Čelik u zadnjem kolu.
Ako bi Olimpic izbori evropu ispred Borca i Čelika na kojem bi stadinu igrao?
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Sarajevo i Željo su prijavili Koševo, pa je Olimpic prijavio BP. To je već bilo u medijima.samocelik je napisao/la:Ako bi Olimpic izbori evropu ispred Borca i Čelika na kojem bi stadinu igrao?
k'o da je Olimpicu bitno gdje igra, sto dalje od Sarajeva, njima bolje..open je napisao/la:Sarajevo i Željo su prijavili Koševo, pa je Olimpic prijavio BP. To je već bilo u medijima.samocelik je napisao/la:Ako bi Olimpic izbori evropu ispred Borca i Čelika na kojem bi stadinu igrao?
Volim te Bosno!!!
Juče se pokazalo da većina sadašnjih igrača Olimpica se ne znaju boriti sa pritiskom koji donosi važna utakmica.Sem Muharemovića i Regoja u ekipi nema više igrača koji su se nekada borili za visoki plasman i kada dođe neka važna utakmica kao ova juče noge im se "svežu".E sad da spomenem i Duljevića kao velikog talenta.On jeste to ali on je juče bio u mislima u Borusiji Dortmund ili u Zenitu ali ne u Olimpicu.Momak čuva noge da se bezveze ne povrijedi,nije lud.I kao što juče poslije tekme ljudi iz Olimpica rekoše ovoj ekipi treba za slijedeću sezonu pet kvalitetnih fudbalera da bili i u slijedećoj u vrhu tabele.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- mentalitet87
- Kontakt:
Olimpic n nece biti u vrhu(citaj prvi) bar za nekih 10 god dok se neka poblika ne stvori koja ce bar simpatisat ovaj klub
jednom pitar-uvijek supak
Upravo, ja sam siguran da Olimpic moze veoma lahko imati u prosjeku minimalno oko 1000 gledalaca po utakmici koji ce iskljucivo simpatisati klub. Jednostavno, tako ce se stvoriti i neka veza izmedju tih simpatizera i igraca i na kraju krajeva igraci ce se definitivino vise truditi opravadati svoj status kao igrac Olimpica kada 1000 ljudi trazi pobjedu.mentalitet87 je napisao/la:Olimpic n nece biti u vrhu(citaj prvi) bar za nekih 10 god dok se neka poblika ne stvori koja ce bar simpatisat ovaj klub
Olimpic ima neke svoje prioritete i vjerovatno se ide u tom pravcu.Krenulo se od nicega a trecu godinu za redom rezultatski je u borbi za evropu.Osnovna boljka je infrastruktura i tu su neke najave da bi se to trebalo rijesiti.
Smutnja koja postoji izmedju Olimpica i skole fudbala Novi Grad,najmladje kategorije igraju pod imenom skole,nije dobar osnov za poitovjecivanje djece sa klubom.Poznat je taj problem Gracicu i on ce mozda ove ili naredne sezone okrenuti se pravljenju sopstvene skole sa strucnim kadrom koji dovede.Samo je to ispravan put i nikakvo brzo rjesenje za klub nije dobro.Olimpic nema ambiciju nositi se sa gradskim rivalima,zadovoljan je ovakvom pozicijom koju sada ima,treci i rahat od bilo kakvih pritisaka.
Smutnja koja postoji izmedju Olimpica i skole fudbala Novi Grad,najmladje kategorije igraju pod imenom skole,nije dobar osnov za poitovjecivanje djece sa klubom.Poznat je taj problem Gracicu i on ce mozda ove ili naredne sezone okrenuti se pravljenju sopstvene skole sa strucnim kadrom koji dovede.Samo je to ispravan put i nikakvo brzo rjesenje za klub nije dobro.Olimpic nema ambiciju nositi se sa gradskim rivalima,zadovoljan je ovakvom pozicijom koju sada ima,treci i rahat od bilo kakvih pritisaka.
Boga ti, šta to Gracić izgradi za klub tokom svog mandata???svejedno je napisao/la:Olimpic ima neke svoje prioritete i vjerovatno se ide u tom pravcu.Krenulo se od nicega a trecu godinu za redom rezultatski je u borbi za evropu.Osnovna boljka je infrastruktura i tu su neke najave da bi se to trebalo rijesiti.
Nemojmo praviti mitove tu. Svaka čast svakome, ali neka malo.
Od nepostojeceg kluba i imena napravi premijerligasa 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.