gledam dokumentarac o jordanu i u jednom trenutku se pojavljuje ovo
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

gledao si sinoc, puno ti je 2 tekme u sedmiciLenBias je napisao/la:
gledam dokumentarac o jordanu i u jednom trenutku se pojavljuje ovolijepo se prisjetiti kako smo nekada i mi u nasoj drzavi mogli gledati nba, sada o istome na nekom nasem kanalu mozemo samo sanjati
da se ne naviknemo lijepo sjediti i gledati utakmice, ne bi valjalo da se ufuramomiki_92 je napisao/la:gledao si sinoc, puno ti je 2 tekme u sedmiciLenBias je napisao/la:
gledam dokumentarac o jordanu i u jednom trenutku se pojavljuje ovolijepo se prisjetiti kako smo nekada i mi u nasoj drzavi mogli gledati nba, sada o istome na nekom nasem kanalu mozemo samo sanjati
Koliko se sjecam Rusimir Nefic komentatorLenBias je napisao/la:
dr.van nostrand je napisao/la:Koliko se sjecam Rusimir Nefic komentatorLenBias je napisao/la:
Gdje , u Euroligi moždasamson je napisao/la:Manu ... Ovako ce i nas Mirza od iduce sezone ..
Nije tema mada cisto sumnjam da ce se to desiti.rio_Ferdy88 je napisao/la:Gdje , u Euroligi možda
Isto kao i Parker...Lillard je napisao/la:curry ozljeđen igra, koja steta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.