jednostavno, magicfilip13 je napisao/la:mogu li ja,više od 18 poena,9 skokova,9 asista i 2 osv. lopte prosječno u jednoj sezoni,koji igrač?
robertson ne moze biti jer nisu bile ukradene lopte kad je on igrao
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
jednostavno, magicfilip13 je napisao/la:mogu li ja,više od 18 poena,9 skokova,9 asista i 2 osv. lopte prosječno u jednoj sezoni,koji igrač?
KK_Bosna je napisao/la:jednostavno, magicfilip13 je napisao/la:mogu li ja,više od 18 poena,9 skokova,9 asista i 2 osv. lopte prosječno u jednoj sezoni,koji igrač?![]()
robertson ne moze biti jer nisu bile ukradene lopte kad je on igrao
KK_Bosna je napisao/la:koji igrac je uhvatio tacno 1000 skokova u jednoj sezoni?
filip13 je napisao/la:KK_Bosna je napisao/la:koji igrac je uhvatio tacno 1000 skokova u jednoj sezoni?
admiral?
KK_Bosna je napisao/la:filip13 je napisao/la:KK_Bosna je napisao/la:koji igrac je uhvatio tacno 1000 skokova u jednoj sezoni?
admiral?
znam, ima ih i jos, ali sam trazio barem jednogfilip13 je napisao/la:nije jedini,i buck williams
Interesantno pitanje, cekam odgovoradriano_leite je napisao/la:Koji draft u historiji NBA je poznat po tome da su cak tri igraca birana u top 8, a imali su probleme sa drugom? Sumnja se da je jos jedan igrac iz top 8 tog drafta imao probleme sa drogom, odnosno da je dilao drogu, dok je za ovu trojicu sigurno da su konzumirali drogu.
adriano_leite je napisao/la:Koji draft u historiji NBA je poznat po tome da su cak tri igraca birana u top 8, a imali su probleme sa drugom? Sumnja se da je jos jedan igrac iz top 8 tog drafta imao probleme sa drogom, odnosno da je dilao drogu, dok je za ovu trojicu sigurno da su konzumirali drogu.
Nije, a kao pomoc neka bude da je prije 1990. godine.filip13 je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:Koji draft u historiji NBA je poznat po tome da su cak tri igraca birana u top 8, a imali su probleme sa drugom? Sumnja se da je jos jedan igrac iz top 8 tog drafta imao probleme sa drogom, odnosno da je dilao drogu, dok je za ovu trojicu sigurno da su konzumirali drogu.
da lupim,draft klasa 2000. godine?
Da, Bias, Tarpley, Washburn, dok je Bredford sluzio kaznu za prodaju marijuane (ako me sjecanje sluzi) i prije 2 godine je pusten. Cini mi se da je jos nekih bilo sa tim problemima, ali ne mogu se sjetiti i to sve igraci iz top 10.filip13 je napisao/la:1986. sa tarpleyem?
Dirk i Kidd?filip13 je napisao/la:niko?
adriano_leite je napisao/la:Dirk i Kidd?filip13 je napisao/la:niko?
Nicega se ne mogu sjetiti, ajde ti, ti vazda imas pitanjafilip13 je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:Dirk i Kidd?filip13 je napisao/la:niko?
svaka čast,hoćeš nastaviti?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.