Ma druze ne zanimaju ni mene pogotovo sto su sve balavci a ja džuturum djavo pa im moram odgovorit ali dobro stipu to. Vidit cemo ovo ljeto sta ce se desiti,ja vjerujem Ibri jer je covjek tu iz ljubavi a ne zbog interesa i nadati se uzlaznoj putanji sto ce sigurno biti magnet za povratak rajeemil02in je napisao/la:Ma uopšte me ne zanimaju ti komšijski navijači,ja gledam od sebe pa dalje.Upravu si moRAja kad kažeš to za rezultat,bar evo ovu polusezonu u par tekmi koliko sam bio pristup utakmici je ohrabrujući.Nadat je se da iduću sezonu krenemo dobro i ekipa i navijači.Bilo bi sigurno bolje da je stadion u Južnom al' bojim se da do toga još za dugo neće doći,velika lova treba za to a nema je na vidiku.Mislim da bi završetkom stadiona u Vrapčićima,a to znači licenca za evropu,i izboren plasman u evropu probudio i sponzore,i političare jer bez njih nema novca.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
Udaljenost stadiona sistematki nam podriva klub. Moze se tu dici neka posjecenost i atmosfera na horuk i to uz dobre rezultate al na duzi rok ovo nije odrzivo. TIme ne treba kritikovato dosadasnje investicije jer se jednostavno moralo da bi se uopste takmicilo.
A raja (fanatici i stari mladi) su tu .. samo posmatraju sta uprava radi i cekaju ..
A raja (fanatici i stari mladi) su tu .. samo posmatraju sta uprava radi i cekaju ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Mislim da su svi navijači uz Ibru,i ja jedva čekam da vidim kako će Ibro posložiti ekipu za iduću sezonu.Za ovo malo vremena koliko je na klupi ja mu skidam kapu do poda,uveo je red u ekipu,mir u svlačionici,nema nekih trzavica između igrača,i odmah se to odrazilo na rezultate.Jer malo njih bi uradilo ovo što Ibro radi,što reče moRAja,negleda Velež kroz novac,već kroz srce i dušu.AFERIM IBRO LEGENDO
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
pozdrav zanima me ima li šanse da pravite stadion u sjevernom logoru, tako sam bar čitao tekstve...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
ova udaljenost stadiona se moze rijesiti besplatnim autobuskim prevozom do stadiona(unajmiti nekoliko autobusa da voze raju do stadiona,i poslije zavrsetka utakmice isto tako nazad,a to nek uprava dogovori sa sponzorom Veleza).Svugdje u svijetu su stadioni vecinom vani grada,pa vecina navijaca dolazi na stadion vozovima autobusima,metrom,tranvajom i ostalim prevozom.Evo recimo ako bi bio taj besplatan autobus sa stanice do Vrapcica i nazad taj problem daljine stadiona bi bio rijesen(mada po meni za prave navijace i simpatizere to ne bi trebao biti nikakav problem)
Po meni je najvise ovome uticala losa situacija u klubu zadnjih 20-tak godina,tako da je raji dosadilo ici na utakmice koje ti nista fino ne donesu,ili poraz ili losa igra ili oboje.
Ako bi se Velez borio za vrh iduce godine,vjerujem da bih se situacija drasticno popravila.Raja vole Velez,i niko nije prestao navijati ,i mislim da se samo ceka ozbiljniji nastup kluba u lizi da bi se raja masovno vratila na tribine.Naravno na posjetu dobro utice i ekonomska situacija koja je u (narocito "Istocnom Mostaru") teska iz poznatih razloga.
P.S.Dobro je reko ovaj Zeljinovac da je zalosno vidjeti onoliko malo ljudi na stadionu a igra se ko neki stari BH derby dvaju BH velikana,slazem se u potpunosti
Po meni je najvise ovome uticala losa situacija u klubu zadnjih 20-tak godina,tako da je raji dosadilo ici na utakmice koje ti nista fino ne donesu,ili poraz ili losa igra ili oboje.
Ako bi se Velez borio za vrh iduce godine,vjerujem da bih se situacija drasticno popravila.Raja vole Velez,i niko nije prestao navijati ,i mislim da se samo ceka ozbiljniji nastup kluba u lizi da bi se raja masovno vratila na tribine.Naravno na posjetu dobro utice i ekonomska situacija koja je u (narocito "Istocnom Mostaru") teska iz poznatih razloga.
P.S.Dobro je reko ovaj Zeljinovac da je zalosno vidjeti onoliko malo ljudi na stadionu a igra se ko neki stari BH derby dvaju BH velikana,slazem se u potpunosti
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Pozdrav svima
Kada se igra 30.kolo, je li u subotu 25.5. ili srijeda 22.5.?
Uvijek postoji razlog zašto i zbog čega. Gledam Dinamo - Split, derbi, 1000 navijača na tribinama, a kada bi uzeli Dinamo porediti sa našim klubovima, za svaki od njih je space shuttle.rodjak je napisao/la:P.S.Dobro je reko ovaj Zeljinovac da je zalosno vidjeti onoliko malo ljudi na stadionu a igra se ko neki stari BH derby dvaju BH velikana,slazem se u potpunosti
Ja naravno ne opravdavam te ljude koji mogu doći, ali neće, nego jednostavno, nigdje nije bajno. Dosta faktora je u igri. A dobro si napisao da klub može organizovati prevoz putem sponzora, ali se navijači trebaju izjasniti, navijači treba da imaju nekog predstavnika i slično, nekoga ko će imati komunikaciju sa klubom.
Puno stvari treba da se riješi da bi ovo oko posjećenosti krenulo u pozitivnijem smjeru.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- el-fighter
- Kontakt:
Raja ce se vratiti na stadion, to je neupitno, ali igraci moraju nastaviti da igraju ovako dobro. Iz gore navedenih razloga posjeta je slabija nego sto bi inace mogla biti, ali ni ovako nije lose. Istina da na tribini iza gola nema puno raje, odnosno RA, ali zato na ostalim tribinama bude solidan broj ljudi.
Rjesenje bi bilo da predstavnici RA odrze sastanak sa Upravom i pokusaju naci nacin da se organizuje prijevoz (sto po meni je nelogicno).
Zatim, RA bi trebao da se organizuje i da se pokusaju na tribinu vratiti neki momci koji su tu bili prije godinu ili dvije te da sa ovom djecurlijom koja je tu rade u narednom periodu i od njih stvore navijacku grupu koja ima glavu i rep.
Protiv Zelje odigrano prijateljski 0-0 i nadam se da je ovo pocetak novog niza.
FORZA VELEZ
Rjesenje bi bilo da predstavnici RA odrze sastanak sa Upravom i pokusaju naci nacin da se organizuje prijevoz (sto po meni je nelogicno).
Zatim, RA bi trebao da se organizuje i da se pokusaju na tribinu vratiti neki momci koji su tu bili prije godinu ili dvije te da sa ovom djecurlijom koja je tu rade u narednom periodu i od njih stvore navijacku grupu koja ima glavu i rep.
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- zeljo4life
- Kontakt:
Ovo je najvaznije za Velez,kao sto je vazno i za citavu ligu,jer kada bi RA bila iza gola(kao sto vi kazete) vratio bi se i derbi...mislim na utakmice tipa Velez vs. Zeljo,Sarajevo,Celik,pa cak i Borac...a utakmice sa zrinjskim bi bile samo utakmice,jer bi vi njih pojeli na tribinama,jer su jedan obicni umjetni klubic,al ih vi velicate samim ti sto vas nema na tekmama Veleza,i sto ste sa svojim "ma boli me ku.ac"razmisljanjem skoro doveli RA do gasenja...izvinjavam se na pametovanju,al mi to jako smeta...el-fighter je napisao/la:Raja ce se vratiti na stadion, to je neupitno, ali igraci moraju nastaviti da igraju ovako dobro. Iz gore navedenih razloga posjeta je slabija nego sto bi inace mogla biti, ali ni ovako nije lose. Istina da na tribini iza gola nema puno raje, odnosno RA, ali zato na ostalim tribinama bude solidan broj ljudi.
FORZA VELEZ
Amare hvala ti...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Da su vam svi ko RPC gdje bi vam kraj bio. 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
moram priznati da mi je drago da se svi slažu da je vrijeme da se RA vrate na stare staze uspjeha...sjećam se nije bilo tako davno, kada smo igrali prvu ligu FBiH, i kada bi god gostovali u sarajevu, bilo protiv sašk-a ili olimpika jedno vrijeme, to je bila ludnica, puni stadioni s navijačima VELEŽA, ne možeš prići tribinama, oni domaći navijači se čude, koliko je raje došlo da gleda veleža u drugoj ligi...čak se tada govorilo da ni u PLBiH ne dolazi toliko gostujućih navijača, sem derbija, naravno...
P.S. Nisam se uopšte nadao da ćemo ovako lako obezbjediti opstanak, znajući kakav smo raspored imali, i da nismo izgubili nijednu tekmu na domaćem terenu od ovih favorita, što je za pohvalu...
P.S. Nisam se uopšte nadao da ćemo ovako lako obezbjediti opstanak, znajući kakav smo raspored imali, i da nismo izgubili nijednu tekmu na domaćem terenu od ovih favorita, što je za pohvalu...
26.5 u 17:30vfcmostar je napisao/la:Pozdrav svima
Hvala na informaciji.Pozz
Ne brinem se ja za utakmicu protiv Zrinjskog, biće raje, jer im je gušt nekome yebavati mater, uvijek je tako bilo, al kad treba za klub, 40 % pjeva, 60 % šuti.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Nemate pojma kako mi je drago sto su se forumasi slozili da se mora raja vratiti na stadion, bravo forumaski narode. Sad slijedeci korak, vratimo se na stadion.
Support Velez, It's logical! ★
OplakahMont0 je napisao/la:Nemate pojma kako mi je drago sto su se forumasi slozili da se mora raja vratiti na stadion, bravo forumaski narode. Sad slijedeci korak, vratimo se na stadion.
ajde idi slavi titulu, zrinjskog se ostavizeljo4life je napisao/la:Ovo je najvaznije za Velez,kao sto je vazno i za citavu ligu,jer kada bi RA bila iza gola(kao sto vi kazete) vratio bi se i derbi...mislim na utakmice tipa Velez vs. Zeljo,Sarajevo,Celik,pa cak i Borac...a utakmice sa zrinjskim bi bile samo utakmice,jer bi vi njih pojeli na tribinama,jer su jedan obicni umjetni klubic,al ih vi velicate samim ti sto vas nema na tekmama Veleza,i sto ste sa svojim "ma boli me ku.ac"razmisljanjem skoro doveli RA do gasenja...izvinjavam se na pametovanju,al mi to jako smeta...el-fighter je napisao/la:Raja ce se vratiti na stadion, to je neupitno, ali igraci moraju nastaviti da igraju ovako dobro. Iz gore navedenih razloga posjeta je slabija nego sto bi inace mogla biti, ali ni ovako nije lose. Istina da na tribini iza gola nema puno raje, odnosno RA, ali zato na ostalim tribinama bude solidan broj ljudi.
FORZA VELEZ
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
A tebra za likoko vajo klubova navija haha jedan je jedini Velez Mostar. VFC THE RELIGION
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
-
Crvenarmija
- Kontakt:
Svi smo mi pametni preko foruma,a kad dođe da se treba nešto uraditi onda govore nemoj tebra mene molim te,imam nekog posla,drugi put....Da se neki puste foruma i facebooka sigurno bi bilo više ljudi i iza gola i na čitavom stadionu.Samo da pola ljudi odavde dođe iza gola bilo bi nas sigurno puno više.Jok, najlakše je pametovat putem interneta.Ne treba nikoga moliti da dođe,ko hoće sam će doći i podržati Rođene.Evo sad su i rezultati dobri,šta više treba??????Kad je derbi onda se cijeli grad digne i onda su svi navijači.Pa kako ih više nije stid?Sramotno je ono u subotu bilo
da je više Željinih navijača došlo iz Sarajeva nego nas iza gola.Ali biće to dobro,siguran sam možda već na početku slijedeće sezone.No,hajmo ovu raspravu završiti i početi pričati o igri i rezltatima.Ko je očekivao da kući nećemo izgubiti nijednu utakmicu?Do sada dobro ide,otaje žal za propuštenim bodovima protiv Želje jer smo imali 2 mrtve šanse i još nekoliko polušansi.Ne znam za vas,ali odavno gora ekipa nije igrala u Vrapčićima od Želje.Ljudi nisu opucali po golu nijednom.Prvo poluvrijeme smo bolje odigrali nego drugo
FORZA VELEŽ
FORZA VELEŽ
Zadnja izmjena: Crvenarmija, dana/u 13 maj 2013, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Nije mi namjera da provociram, ali ako je vjerovati onim tablama na putu iz Sarajeva ka Mostaru udaljenost Vrapcica od grada je 4 km i ne znam kako to moze biti puno ? Pa meni je sa AP do Grbavice skoro ista udaljenost, a siguran sam da do Vrapcica ima gradski prevoz.
Mislim da je bezpotrebno pricati o posjeti. Ko hoce on ce uvijek naci mogucnosti da bude prisutan na utakmici, a ko nece uvijek ce imati neki razlog. Te kvalitet ekipe, te lose vrijeme, te velika udaljenost itd itd.
Mislim da je bezpotrebno pricati o posjeti. Ko hoce on ce uvijek naci mogucnosti da bude prisutan na utakmici, a ko nece uvijek ce imati neki razlog. Te kvalitet ekipe, te lose vrijeme, te velika udaljenost itd itd.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.