NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs
sta ovo sudije rade aj onaj prvi faul u napadu ok,al ovaj drugi je previse
Bogut za 16 min 12 skokova, ali taj covjek do sada u playoffu samo jednu ili dvije utakmice nije imao problema s licnim 
ser del barça es el millor que hi ha !
nije on jos potpuno zdrav,na godinu ce tek bit praviScof1eld je napisao/la:Bogut za 16 min 12 skokova, ali taj covjek do sada u playoffu samo jednu ili dvije utakmice nije imao problema s licnim
je li bilo ekipa koje su prošle dalje u playoffu a da su gubile 3-1?
Jestefilip13 je napisao/la:je li bilo ekipa koje su prošle dalje u playoffu a da su gubile 3-1?
Samo se nikad nije vratio sa 3-0
Iz glave recimo Rocketsi su se vratili protiv Sunsa 90-ih sa 3-1 i pobjedili 4-3.
1968 - Boston Celtics over Philadelphia 76ers (Eastern Conference Finals)filip13 je napisao/la:je li bilo ekipa koje su prošle dalje u playoffu a da su gubile 3-1?
1970 - Los Angeles Lakers over Phoenix Suns (Western Conference Finals)
1979 - Washington Bullets over San Antonio Spurs (Eastern Conference Finals)
1981 - Boston Celtics over Philadelphia 76ers (Eastern Conference Finals)
1995 - Houston Rockets over Phoenix Suns (Western Conference Semifinals)
1997 - Miami Heat over New York Knicks (Eastern Conference Semifinals)
2003 - Detroit Pistons over Orlando Magic (Eastern Conference First Round)
2006 - Phoenix Suns over Los Angeles Lakers (Western Conference First Round)
ser del barça es el millor que hi ha !
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Pljunite me u usta aki Miami za godinu dvije ne bude trazio Duncana za veteranski u govor hahahah..igra lik nikad ostarit nece, a drag mi je ko cojlvjek I igrac I nadam se da sebi nebi to dooustio..samo zna se da nece uzeo je titule I sve ne treba mi vise I oprosti se tamo gdje ga vole
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Miami ima ovu i slijedecu sezonu i tu je njihov kraj.SaltCityAttack je napisao/la:Pljunite me u usta aki Miami za godinu dvije ne bude trazio Duncana za veteranski u govor hahahah..igra lik nikad ostarit nece, a drag mi je ko cojlvjek I igrac I nadam se da sebi nebi to dooustio..samo zna se da nece uzeo je titule I sve ne treba mi vise I oprosti se tamo gdje ga vole
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Duncan,pored ove sezone,ima jos 2 god ugovora!SaltCityAttack je napisao/la:Pljunite me u usta aki Miami za godinu dvije ne bude trazio Duncana za veteranski u govor hahahah..igra lik nikad ostarit nece, a drag mi je ko cojlvjek I igrac I nadam se da sebi nebi to dooustio..samo zna se da nece uzeo je titule I sve ne treba mi vise I oprosti se tamo gdje ga vole
alemsa je napisao/la:Miami ima ovu i slijedecu sezonu i tu je njihov kraj.SaltCityAttack je napisao/la:Pljunite me u usta aki Miami za godinu dvije ne bude trazio Duncana za veteranski u govor hahahah..igra lik nikad ostarit nece, a drag mi je ko cojlvjek I igrac I nadam se da sebi nebi to dooustio..samo zna se da nece uzeo je titule I sve ne treba mi vise I oprosti se tamo gdje ga vole
a ko to preuzima
Vidjet cemo, Wade-a zezu koljena, sto stari sve gori, Bosh isto dovidjena prijatno, James ce vjerovatno oticlumani je napisao/la:
a ko to preuzima
alemsa je napisao/la:Vidjet cemo, Wade-a zezu koljena, sto stari sve gori, Bosh isto dovidjena prijatno, James ce vjerovatno oticlumani je napisao/la:
a ko to preuzima
pe reci bolan Houston
lumani je napisao/la:
Vidjet cemo, Wade-a zezu koljena, sto stari sve gori, Bosh isto dovidjena prijatno, James ce vjerovatno otic
pe reci bolan Houston
Ma kakav Houston, ne vjerujem da ce tako brzo moci sklopiti ekipu takvog kalibra u smislu neke dinastije
- Donnie Darko
- Kontakt:
http://www.basketball-reference.com/pla ... nje01.html" onclick="window.open(this.href);return false;
jao ovome per kroz playoff u minusu, bukvalno. ne znam jesam li ikad prije to vidio
jao ovome per kroz playoff u minusu, bukvalno. ne znam jesam li ikad prije to vidio
Ali kakva odbrana Boguta maloprije na Duncanu.
Kakva atmosfera u Oaklandu.
Kakva atmosfera u Oaklandu.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Donnie Darko je napisao/la:http://www.basketball-reference.com/pla ... nje01.html
libo ga,dobio je ugovor
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Thompsona nema nigdje čitavu tekmu i onda zabije dva puta u zadnje 2 min, Jack ih nosi u 4/4, Barnes odličan također
S druge strane trojka kod Mamuza očekivano, Manu sa trojkama rešeta, Parker clutch
S druge strane trojka kod Mamuza očekivano, Manu sa trojkama rešeta, Parker clutch
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
I napad za pobjedu.
Svaka čast za Warriorse.
Svaka čast za Warriorse.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ajmo ratnici!
a bogut gazi liniju,sudije,sudije 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.