Ovdje se slazem sa tobom upotpunosti. Upravu si za Partizan, cisto jer nemaju prave konkurencije, i bili su sami sebi najveci neprijatelji kao sto sam kazes za nas, a pretezno su derbije gubili kao sto sam ja istakao ranije jer su fulali nemoguce.pratio sam partizan u 4-5 mečeva ove sezone i mogu ti reći da je bilo dosta patnje (radnički x2, np, užice)... ali imaju mladu jako ekipu i opet uspjevaju biti prvi, zvezda je ove godine bljesnula mislim prije svega kiksevima partizana u drugom dijelu sezone no to ne umanjuje njihove pobjede i zalaganje...
mi smo sami sebi ove godine bili najveći neprijatelji, uvuklu se pitarluka i njihove priče među raju što je donijelo negativnu atmosferu i manji broj navijača... naravno da smatram da imamo i dalje najbolji kolektiv i da to nije slučajnost, ali opet amar je najviše zaslužan, jel misliš da bi bili šampioni drugu godinu zaredom da je na klupi simo krunić ili neki drugi klaun
Za nas ovo si dobro sve rekao, samo ti moram jednu repliku. Iskreno, sumljam da bi ovo izgleda ovo bez Amara ali opet sa druge strane ne treba ni Simu Krunica omalozavati jer je covjek osvojio kup Srbije sa Jagodinom. Tako da, Amar je najzaluzniji za ovu novu seriji od 2009 godine, i u to nema sumlje zaista.
@plavetniloo
Tvoje svatanje i tvoja stvar. Ja se nadam da sam bio samo jasan.