Vjerovatno je tako ipak, volio bih da su bili na terenu kao i ostali.ceze je napisao/la:Možda su i bili u loži ili na tribinama.
A ako nisu bili, vjerovatno zbog obaveza ili nečega slično, ne vjerujem da je tu neki problem između njih i vodstva kluba, ako to misliš.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- Bayern@heart
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Gledaj ihdr.adnan je napisao/la:Ajmo raja, ko prvi pije
[youtube][/youtube]
I Sammer je dobio svoju pivu.
Javi Martinez - Wir kommen hier zuruck in zwei wochen
I Sammer je dobio svoju pivu.
Javi Martinez - Wir kommen hier zuruck in zwei wochen
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- anelbavarac
- Kontakt:

50 Titula za naseg Ulinatora od kako je u Bayernu
Bice jos toga abd
- BayernMunchen31
- Kontakt:
ceze je napisao/la:Evo jedna super galerija proslave jučer
http://www.jutarnji.hr/festa-u-m-nchenu ... -/1102175/" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobre slike, dobre ..
Imam poteskoce razlikovat' Sammera i Arjena na ovim slikama
Dok u ostalim velikim klubovima treneri idu posvadjani sa upravom i igracima, u BAYERNU trener sa gracioznom velicanstvenoscu napusta kormilo.
Danke Don Jupp for alles
FIFA XI 2013
- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-
- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-
- gerdmuller
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- anelbavarac
- Kontakt:

Maria
Sammer potvrdio da je Effenberg odbio ponudu Bayerna da bude trener druge ekipe i da je istom rekao da to nije njegov nivo.
Stvarno ovi bivsi Bayernovi igraci imaju visoko misljenje o sebi. Effenberg je protekle sezone mislio da je novi UH pa su ga u Gladbachu odhebali, a sada misli da je u rangu Fergusona sto se trenerskog posla tice.
Stvarno ovi bivsi Bayernovi igraci imaju visoko misljenje o sebi. Effenberg je protekle sezone mislio da je novi UH pa su ga u Gladbachu odhebali, a sada misli da je u rangu Fergusona sto se trenerskog posla tice.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- gerdmuller
- Kontakt:
Netko zainteresiran za ici u Munchen gledati finale protiv Dortmunda? Kombijem se ide,imamo jos 4 slobodna mjesta.Krece se iz Tuzle.8o eura put.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- anelbavarac
- Kontakt:

Prema engleskim medijima Guardiola zeli veznjaka Arsenala Wilsherea,dok je City zainteresovan za Robbena
Strašan igrač samo što ima ogromnih problema sa povredama.
12/13 11.03.2013 10.04.2013 Knöchelverletzung
11/12 22.05.2012 24.09.2012 Knie-OP
11/12 01.02.2012 15.05.2012 Ermüdungsbruch
11/12 26.09.2011 31.01.2012 Operation am Knöchel
11/12 31.07.2011 25.09.2011 Verstauchung des Sprunggelenks
09/10 20.11.2009 02.12.2009 Knöchelverletzung
12/13 11.03.2013 10.04.2013 Knöchelverletzung
11/12 22.05.2012 24.09.2012 Knie-OP
11/12 01.02.2012 15.05.2012 Ermüdungsbruch
11/12 26.09.2011 31.01.2012 Operation am Knöchel
11/12 31.07.2011 25.09.2011 Verstauchung des Sprunggelenks
09/10 20.11.2009 02.12.2009 Knöchelverletzung
- gerdmuller
- Kontakt:
Claudio Pizarro: "Iako mi ugovor ističe na kraju ove sezone ja bi rado želio da produžim ugovor i ostanem u Bayernu"
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- Omerbavarac
- Kontakt:
Koliko toliko je jasnija situacija oko transfera Gotzea.Volker Struth(ag.Götze-a): "Da je Mario želio novac otišao bi u Man. City ili neki drugi klub koji su ponudili bogate ponude, ali nije - otišao je u Bayern. Mislim da je dobro sto je ostao u Bundesligi jer je ona na putu da postane najbolja liga na svijetu."
"Nije nam bilo teško odbiti bolje ponude jer inozemstvo nije bila opcija za njega. Želio je ostati u Bundesligi i htio je u Bayern zbog sportskih razloga."

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Jackie u München? Vrlo teško za izvesti.
Realno gledajući zašto uopće i tražimo kalibar takvog igrača? Već je općepoznato kako nam je sredina jako dobra i možda bih lično dodatno osnažio roster s jednim krilnim igračem, a ovo ostalo je čista desetka! Jackie jeste jako dobar i cijenjen igrač, ali njegov najveći protivnik su ozljede. Čovječe, malo je igrača u njegovim godinama koji su prošli kroz već toliki broj vrlo teških i bolnih udaraca. To je zaista jedan veliki minus.
Realno gledajući zašto uopće i tražimo kalibar takvog igrača? Već je općepoznato kako nam je sredina jako dobra i možda bih lično dodatno osnažio roster s jednim krilnim igračem, a ovo ostalo je čista desetka! Jackie jeste jako dobar i cijenjen igrač, ali njegov najveći protivnik su ozljede. Čovječe, malo je igrača u njegovim godinama koji su prošli kroz već toliki broj vrlo teških i bolnih udaraca. To je zaista jedan veliki minus.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Eh sada ga i Ribery pretjeruje...Fudbaler Bayerna Franck Ribery je rekao da više nikad neće progovoriti sa svojim kolegom iz tima Jeromeom Boatengom jer ga je nakon pobjede nad Augsburgom, kada je tim iz Minhena počeo proslavu titule prvaka, polio pivom.
Francuz je svojim saigračima rekao da alkohol drže što dalje od njega, ali uprkos tome Boateng ga je ganjao po terenu i na kraju polio velikom čašom piva.
"Ne želim više ikad progovoriti s Boatengom. On zna da sam musliman. Bijesan sam", prokomentarisao je Ribery.
Inače, ovaj fudbaler je oženjen Wahibom, svojom ljubavi iz djetinjstva, sa kojom ima dvije kćerke. Da bi je oženio morao je prihvatiti islam.
Ipak, kontroverze Riberyju nisu strane. Prije nekoliko godina povezivali su ga sa maloljetnom prostitutkom Zahiom Dehar, te je na kraju priznao da su imali aferu u hotelskoj sobi u Njemačkoj.
Kur.vanje je kao uredu, a ovo kao nije. Ko o cemu ku.rva o postenju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Bravo Ribery.
Ljudski je griješiti, opametio se
Nemamo pravo ikoga osuđivati radi njegove prošlosti.
Ljudski je griješiti, opametio se
Nemamo pravo ikoga osuđivati radi njegove prošlosti.
joj Riberija cirkusanta ocami
e kad se samo sjetim koliko mi je krivo bilo kad ste izgubili od manchestera, tad ste mi bar malo bili simpaticni
, a najviše mi žao bilo Samija Kufura 
jel ovo Kufur lijevo?
e kad se samo sjetim koliko mi je krivo bilo kad ste izgubili od manchestera, tad ste mi bar malo bili simpaticni
nema potpisa
Da, malo se udebljao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.