EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: EP 2012 - Kvalifikacije
Ma dobro sad to sam ja onako beze sad koliko ce biti ekipa to je najmanje bitno 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ma ne nadam se nicemu vise....Bit cemo opet 3 ili 4 u grupi....
Kaze neki narodnjak: Cemu da se nadam vise, kad i srce nadu gubi.........
Kaze neki narodnjak: Cemu da se nadam vise, kad i srce nadu gubi.........
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............
dajte nam Fuada Muzurovica za trenera i Pelaka u pocetnu postavu..Dajte nam Almedina Hotu i Jakirevica !!!
Koji smo mi peh, pa ova cetvrta grupa jaca nego treca
1.Spanija
2.Rumunija
3.BiH
4.Belgija
5.Kazahstan
6.Azerbejdzan
Nikako nebih volio ovaj scenario, al' slijedi grupa po mojoj zelji....
1.Njemacka
2.Svedska
3.BiH
4.Vels
5.Lihenstajn
6.San Marino

1.Spanija

2.Rumunija
3.BiH
4.Belgija

5.Kazahstan
6.Azerbejdzan
Nikako nebih volio ovaj scenario, al' slijedi grupa po mojoj zelji....
1.Njemacka
2.Svedska
3.BiH
4.Vels
5.Lihenstajn
6.San Marino
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hocemo Belgiju i Srbiju ako ikako moze. Da se malo izivljavamo nad njima.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Eh što bi nas Srbi rasturili, ne bi opalili po golu, to je sigurno. A, zbog stotine razloga što dalje od komšija.omerbavarac je napisao/la:Hocemo Belgiju i Srbiju ako ikako moze. Da se malo izivljavamo nad njima.![]()
![]()
![]()
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
nemojte stavljati grčku, španiju, tursku i belgiju u našu grupu jer sa njim nekako stalno igramo, popeli su mi se na vrh glave 

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- ibrakadabra
- Kontakt:
Imam osijecaj da smo pola medjunarodnih utakmica odigrali sa spancima.Mirza_Hordas je napisao/la:nemojte stavljati grčku, španiju, tursku i belgiju u našu grupu jer sa njim nekako stalno igramo, popeli su mi se na vrh glave
Sta mislite da nije kako jeste pa da imamo ovu ekipu za sljedece kvalifikacije:
---------------------------------------Hasagic--------------------------------
------------Salihamidzic--------Konjic-------Hibic-------------Papac----------
-------------------------------------------Rahimic-----------------------------------
---------------------------Barbarez-----------------------------------------------
---------------Pjanic-------------------------------------Misimovic----------------
------------------Ibrahimovic---------------------Dzeko-----------------------
Joj bili bi ko Brazil !!!!!
-------------------------------------------Rahimic-----------------------------------
---------------------------Barbarez-----------------------------------------------
---------------Pjanic-------------------------------------Misimovic----------------
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Da je malog,brzog MusicaBob_Rock je napisao/la:Sta mislite da nije kako jeste pa da imamo ovu ekipu za sljedece kvalifikacije:

A C A B !
Ja njeg sam zaboravio , bolji je od Papca na lijevom beku..Joj kako bi gazili Europu sa vom ekipom, rijetki bi bili koji ne bi vadili loptu iz mreze 3 puta u toku utakmice...
-
- Kontakt:
Ponos Torina je napisao/la:Evo nam grupe "mozda"![]()
U ovoj grupi bi objektivno mogli biti treći... Ne daj Bože ovakvu grupu !!!
-
- Kontakt:
MinistaR je napisao/la:Eh što bi nas Srbi rasturili, ne bi opalili po golu, to je sigurno. A, zbog stotine razloga što dalje od komšija.omerbavarac je napisao/la:Hocemo Belgiju i Srbiju ako ikako moze. Da se malo izivljavamo nad njima.![]()
![]()
![]()
Sa Srbima objektivno nemamo šansi, ponajviše iz političkih razloga, a i igrački su jači !!!
-
- Kontakt:
Salihamidžić, pa to je igrač polomljenih nogu i na zalasku karjere. A Papac, taj je rekao da neće da igra za BiH , je li treba na koljenima da mu klečimo !!!Emir_ZENICA je napisao/la:Da je malog,brzog MusicaBob_Rock je napisao/la:Sta mislite da nije kako jeste pa da imamo ovu ekipu za sljedece kvalifikacije:
A nigdje veze da zakljucas temu u vezi selektora, mislim da ima slicnih, ali nema niti jedna koja detaljno govori koga izabrati za novog selektora...valjda neces i ovu temu zakljucati...ministre 

Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
Neću, nema potrebe da za svako pitanje otvaramo novu temu.Ada je napisao/la:A nigdje veze da zakljucas temu u vezi selektora, mislim da ima slicnih, ali nema niti jedna koja detaljno govori koga izabrati za novog selektora...valjda neces i ovu temu zakljucati...ministre
Problem je sto ima vise tema u kojima se vodi slicna rasprava...sto cu na temi miroslav blazevic pricati o novom selektoru, kada je to tema u kojoj se treba pricati o spomenutoj osobi osobi, ili evo ova tema EP 2012-Kvalifikacije, tu bi trebali pricati o zrijebu, ko ce nas zapasti, koga bi voljeli, kava je grupa, ...mucis me da pisem na svakoj temi, to gubi smisao, nego vrati temu...ako zelisMinistaR je napisao/la:Neću, nema potrebe da za svako pitanje otvaramo novu temu.Ada je napisao/la:A nigdje veze da zakljucas temu u vezi selektora, mislim da ima slicnih, ali nema niti jedna koja detaljno govori koga izabrati za novog selektora...valjda neces i ovu temu zakljucati...ministre

Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
- smijesni_ste
- Kontakt:
ja mislim da nas nisu nikad pitali koga ce dovest za selektora pa zasto mislite da ce nas sad pitat to ce oni sami odlucit ko im bude povoljniji i sa kojim mognu lopovi iz nogometnog saveza upravljat taj ce bit
Et zanima me kako tece proces izabira novog selektora...mislim da svak moze predati aplikaciju...znaci trenersku aplikaciju!smijesni_ste je napisao/la:ja mislim da nas nisu nikad pitali koga ce dovest za selektora pa zasto mislite da ce nas sad pitat to ce oni sami odlucit ko im bude povoljniji i sa kojim mognu lopovi iz nogometnog saveza upravljat taj ce bit
Da li ce to uraditi barbarez, cisto sumnjam...bit ce neka lijeva imena, i bit ce onda ona pisma, prazni stadioni, paljenje baklji, ma treba savez...uff
Tema je otključana, ali krene li malo u krivom smijeru ide u arhivu. Držite se novog selektora.Ada je napisao/la:
Problem je sto ima vise tema u kojima se vodi slicna rasprava...sto cu na temi miroslav blazevic pricati o novom selektoru, kada je to tema u kojoj se treba pricati o spomenutoj osobi osobi, ili evo ova tema EP 2012-Kvalifikacije, tu bi trebali pricati o zrijebu, ko ce nas zapasti, koga bi voljeli, kava je grupa, ...mucis me da pisem na svakoj temi, to gubi smisao, nego vrati temu...ako zelis

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.