Ako ti je telefon android, spojis se na wi-fi, uslikas sliku i ides na share i izaberes gmail i onda s gmailom posaljes odmahjasmin10 je napisao/la:a nisi me skont'oneo je napisao/la:Pa ako ste blizu posaljes joj s BT, a ako ste daleko postaljes mailomtrebam da joj posaljem sliku cim ja to uslikam
ona ce biti u jablanici a ja u sarajevu
da joj saljem mms porukom nema smisla a bgm nemam ni kredita toliko
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
kupio sam nedavno lumiu sebi(nokia)
eh sad jedan problem mi se javlja konstantno a to je vezano za kredit...
kad aktiviram onaj telecomov minus,na prijasnjem telefonu sam mog'o cijedit dok ne dodze do -2 KM..a sada na ovom telefonu...jesam li pres'o - 1 KM..pocne stekat i govorit da sam dostig'o limit za poziv...danas im'o -1.30 i nije mogla poruka otic...jel se neko susret'o sa ovim problemom il esto slicno
eh sad jedan problem mi se javlja konstantno a to je vezano za kredit...
kad aktiviram onaj telecomov minus,na prijasnjem telefonu sam mog'o cijedit dok ne dodze do -2 KM..a sada na ovom telefonu...jesam li pres'o - 1 KM..pocne stekat i govorit da sam dostig'o limit za poziv...danas im'o -1.30 i nije mogla poruka otic...jel se neko susret'o sa ovim problemom il esto slicno
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Mene limit ubija već par mjeseci, trenutno mi je limit na 1.22km, a prije je bio na 2.64km, tako stalno, ne znam do čega je
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Nazovi telekom i posvadjaj se s njima i bice ti u redu. I meni se desavalo.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
meni se to desavalo, istina ne sa minusom, al kad dodjem do 80kf, kaze da sam dostigao limit i onda ih ja nazvao, kazu oni, da ostanu ukljuceni neki programi sto traze net nesto u tom smislu, nisam bas skontao. Ali, ja sam iskljucio bht net i sada sve radi super. 
Taj BHNet poslat Odjava il obrisat njihovo u postavkama
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
mozel ovo malo jasnije...?? sta trebam obrisat,jer me nervira ovo..ha sto nece zvat ha sto mi kredir brzo se trosiDex je napisao/la:Taj BHNet poslat Odjava il obrisat njihovo u postavkama
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
T-MAC je napisao/la:mozel ovo malo jasnije...?? sta trebam obrisat,jer me nervira ovo..ha sto nece zvat ha sto mi kredir brzo se trosiDex je napisao/la:Taj BHNet poslat Odjava il obrisat njihovo u postavkama
ja sam poslao Odjava na broj 0611100 i to je bilo to
mobitel nece da mi primi sim karticu. mislio sam da je do kartice pa sam kupio novu, ali opet nece 
-
gojzerica
- Kontakt:
Kako ''locirati'' preko BHTelecom?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pazi kako stavljas, i ja sam na svoj bio naopacke stavio, taman izgubio garanciju, kad nisam poludio, mislio nositi u telekomjasmin10 je napisao/la:mobitel nece da mi primi sim karticu. mislio sam da je do kartice pa sam kupio novu, ali opet nece
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
-
gojzerica
- Kontakt:
Kako locirati nekoga, šta jel niko ne znagojzerica je napisao/la:Kako ''locirati'' preko BHTelecom?
gojzerica je napisao/la:Kako locirati nekoga, šta jel niko ne znagojzerica je napisao/la:Kako ''locirati'' preko BHTelecom?
napises poruku "GDJE razmak broj osobe koju lociras" i to posaljes na broj 0611135
sve imas na Telecomovoj stranici
Uvalis mu GPS u zadnjicu.gojzerica je napisao/la:Kako ''locirati'' preko BHTelecom?
-
gojzerica
- Kontakt:
Ko po vama ima najbolju ponudu mobitela? (bht, eronet, mtel)
Niko.gojzerica je napisao/la:Ko po vama ima najbolju ponudu mobitela? (bht, eronet, mtel)
-
gojzerica
- Kontakt:
Gdje mi preporučuješ da kupim mobitel?Neutral je napisao/la:Niko.gojzerica je napisao/la:Ko po vama ima najbolju ponudu mobitela? (bht, eronet, mtel)
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ako imas nekoga vani tko bi preuzeo ugovor, a ti uzeo vrhunski mobitel za dobru cijenu i njima isplacivao vrijednost ugovora mjesecno.
Ili u nekoj ovlastenoj radnji na rate, ali ne ogromne vrijednosti.
Ili u nekoj ovlastenoj radnji na rate, ali ne ogromne vrijednosti.
...Život za Široki...
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
gledam ponudu telekoma i smijem se, pa nije mi jasno kako uspiju prodati telefone, jedino oni s paketom mega 100 mogu si uzeti po nekoj hajmo reci razumnoj cijeni, a sta je sa ostalima? hocu da kupim Lumiu 920 ili 808pw, imam paket od maxi 50 moram placati 27-30 km mjesecno, sto mi ne pada na pamet
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.