NK Vitez
-
Re: NK Vitez
prijatelju hvala na pozivnici i cestitkama,a nama se nadati da ce stadion renovirati i onda ste svi iz tomislava pozvani u goste.pocatit cemo vas pobjedom u pl. i sa svime ostalim.sretno i vama....
To bi bila cista glupost igrati u Tomislavgradu cisto radi daljine putas, npr ZE od Viteza je 15-tak km, TR isto tu negdje ako ne malo blize.....
Ali ja vjerujem da ce se stadion dici, Vitez zasluzuje da ima lijep stadion nadam se da ce biti estetski lijep uz kapacitet od nekih 8-9 000 uz mogucnost da se prosiri ako bude potrebno...
ovaj trenutni stadion bi najbolje bilo urediti za koride ( fakat sam ozbiljan) koristiti ga za koridu I npr. motor cross a novi stadion dignuti iz temelja
Ali ja vjerujem da ce se stadion dici, Vitez zasluzuje da ima lijep stadion nadam se da ce biti estetski lijep uz kapacitet od nekih 8-9 000 uz mogucnost da se prosiri ako bude potrebno...
ovaj trenutni stadion bi najbolje bilo urediti za koride ( fakat sam ozbiljan) koristiti ga za koridu I npr. motor cross a novi stadion dignuti iz temelja
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
-
- Interni moderator
- Kontakt:
jarane..ti obavezno da prestanes uzimat to na cemu si sadCepi1981 je napisao/la:To bi bila cista glupost igrati u Tomislavgradu cisto radi daljine putas, npr ZE od Viteza je 15-tak km, TR isto tu negdje ako ne malo blize.....

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
POTPIS OD RIJECI DO RIJECIstaragarda je napisao/la:jarane..ti obavezno da prestanes uzimat to na cemu si sadCepi1981 je napisao/la:To bi bila cista glupost igrati u Tomislavgradu cisto radi daljine putas, npr ZE od Viteza je 15-tak km, TR isto tu negdje ako ne malo blize.....
ovaj trenutni stadion bi najbolje bilo urediti za koride ( fakat sam ozbiljan) koristiti ga za koridu I npr. motor cross a novi stadion dignuti iz temelja....cuj,9 milja stadion
![]()
..i sta kazes..iz temelja
![]()
...pa jel vidis da u cijeloj drzavi se ljudi podrobise jednu tribinu da naprave
![]()
...jel ti znas o kakvim ciframa je rijec il onako bezveze lupas
![]()
...te tlocrte,bokocrte,3d projekcije i PLANOVE mozes hladno da okacis macku o rep..samo moras macka nac...ja kad vidim stadion tad je gotov...a ako ovo napravite odma da vam se dodjeli titula prvaka PL...cuj nov stadion
![]()
..oplakah

realnost nas ipak ubija..

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- badblueboylivno
- Kontakt:
Opustite se to su moje zelje
Ali mogu vam reci da je nekada isplatnije i jednostavnije iz temelja krenuti nego nadogradjivati na oronulo ruglo, i jos nesto nemojte biti iznenadjeni ako za par godine Vitez ne izgradi solidan stadioncic i to bas iz temelja.

Ali mogu vam reci da je nekada isplatnije i jednostavnije iz temelja krenuti nego nadogradjivati na oronulo ruglo, i jos nesto nemojte biti iznenadjeni ako za par godine Vitez ne izgradi solidan stadioncic i to bas iz temelja.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Realno Vitezu netreba stadion veci od 3- 4 000 mozda nako kao u Olimpica, gora stvar je kad imas 7-8 hiljada a on zjapi prazan na njemu nema 500 ljudi.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ma shvaćam ja da su to tvoje želje, ali je jako smiješno željeti velik i prazan stadion.
Bitno je napraviti stadion od 3k mjesta za Prem, a ako naraste interes i bude novca, lako je proširiti.
Bitno je napraviti stadion od 3k mjesta za Prem, a ako naraste interes i bude novca, lako je proširiti.
Hayley <3
[quote="badblueboylivno"]Ma shvaćam ja da su to tvoje želje, ali je jako smiješno željeti velik i prazan stadion.
Kada zjape bukvalno svi stadioni u BH pogotovo ovi veci neka onda i viteski zjapi makar bi zjapilo 5,6 hiljada a ne 15, 20..
.4,5 000 to je malo iako je Vitez mal grad ali ukoliko se klub bude dobro razvijao stvorit ce se euforija i eto ti problema, kada se pravi neka barem bude 7- 8 000 u tom slucaju nije iskljucivo da nekada mlada repka nece odigrati neku tekmu na njemu...
lozimo se djabe prestajem se pricom u vezi stadiona dok se nesto konkretno ne pokrene
Kada zjape bukvalno svi stadioni u BH pogotovo ovi veci neka onda i viteski zjapi makar bi zjapilo 5,6 hiljada a ne 15, 20..
.4,5 000 to je malo iako je Vitez mal grad ali ukoliko se klub bude dobro razvijao stvorit ce se euforija i eto ti problema, kada se pravi neka barem bude 7- 8 000 u tom slucaju nije iskljucivo da nekada mlada repka nece odigrati neku tekmu na njemu...
lozimo se djabe prestajem se pricom u vezi stadiona dok se nesto konkretno ne pokrene

Malo zanimljivih vijesti 
http://www.vitez.info/sport/vijesti-iz- ... vitezanina" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.vitez.info/sport/vijesti-iz- ... vitezanina" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
"Dva kluba pod jednim krovom": Hoće li se nogomet i fudbal ujediniti u Vitezu?!
I vrijeme je da se ujedine stvoriti jedan jaci klub, neznam kakve su sanse ukoliko se to desi da dobiju kakvu pomoc od uefe ili fife pa da i oni potpomognu izgradnji stadiona. Mislim da bi im se mogla prodati ova prica kad su finanirali ono u Orasju nebi im falilo da isto uine i u Vitezu ili barem djelimicno ucestvuju.
Ima Raško polje za korideCepi1981 je napisao/la:To bi bila cista glupost igrati u Tomislavgradu cisto radi daljine putas, npr ZE od Viteza je 15-tak km, TR isto tu negdje ako ne malo blize.....

fakat je stadion neophodan... da se par gazdi iz Viteza sastanu i dogovore mogu ga pozlatiti
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
samolukavac je napisao/la:"Dva kluba pod jednim krovom": Hoće li se nogomet i fudbal ujediniti u Vitezu?!
Stadion u Vitezu trenutno ne ispunjava uslove za igranje susreta bh. društva najboljih. Između ostalog, nedostaje neophodnih 3.000 stolica na tribinama.
"Ne radujemo se unaprijed, ali čim i ako osiguramo plasman u Premijer ligu zasukat ćemo rukave i raditi na stadionu. Uzdamo se u pomoć lokalne zajednice. Ukoliko sve uspijemo realizirati kako smo planirali samo prve dvije domaće premijerligaške utakmice igrat ćemo van svog grada. Planiramo se i pojačati u ljetnom prijelaznom roku sa najmanje pet provjerenih igrača, jer ne želimo igrati epizodnu ulogu u bh. eliti", rekao je Garić.
U slucaju da stadion ne bude gootov,za odigravanje utakmica premijer lige prijavljeno je Kamberovića polje 

Na sluzbenom sastanku uprave kluba,grada i ostalih privatnika odluceno je da se sa gradnjom stadiona krece vec iduci tjedan! Sjednici je prisustovao i gradonacelnik Akeljić.
Naime kako je Vitez osigurao igranje elitnog ranga Bh nogometa,sve je poduzeto da se utakmice igraju u vitezu a ne po okolnim gradovima,kao sto je to bio slucaj s Gradinom.Prakticki samo nas cudo moze sprijeciti da ne igramo Premijer ligu jer od 4 utakmice 3 igramo kuci i to sa Buducnosti,Krajinom i Bratstvom dok gostujemo u gorazdu koje je ispalo i dole se moze dobiti utakmica.Bilo je govora i o proracunu kluba,pojacanjima i ostalim aktivnostima vezane za klub,ali cu s s vremenom pisati i o tome.Mislim da smo zasluzili da igramo Premijer ligu,publika se vratila na stadion i s utakmicama ce je biti sve vise(2000 protiv slobode je jasan pokazatelj),evo zadnje odigrano kolo premijer lige pola klubova nije imalo toliku posjetu,cak se na prste mogu nabrojati.
I da napomenem da je za svaki slucaj prijavljeno i Kamberovića polje,ako nas stadion ne bude spreman za prve dvije domace utakmice!
Naime kako je Vitez osigurao igranje elitnog ranga Bh nogometa,sve je poduzeto da se utakmice igraju u vitezu a ne po okolnim gradovima,kao sto je to bio slucaj s Gradinom.Prakticki samo nas cudo moze sprijeciti da ne igramo Premijer ligu jer od 4 utakmice 3 igramo kuci i to sa Buducnosti,Krajinom i Bratstvom dok gostujemo u gorazdu koje je ispalo i dole se moze dobiti utakmica.Bilo je govora i o proracunu kluba,pojacanjima i ostalim aktivnostima vezane za klub,ali cu s s vremenom pisati i o tome.Mislim da smo zasluzili da igramo Premijer ligu,publika se vratila na stadion i s utakmicama ce je biti sve vise(2000 protiv slobode je jasan pokazatelj),evo zadnje odigrano kolo premijer lige pola klubova nije imalo toliku posjetu,cak se na prste mogu nabrojati.
I da napomenem da je za svaki slucaj prijavljeno i Kamberovića polje,ako nas stadion ne bude spreman za prve dvije domace utakmice!
-
- Kontakt:
Vitez Općina primjer drugima.Kad se nesto hoce,to se uz volju i može.Svaka Vam čast!
Bujrumnkvitez je napisao/la:Na sluzbenom sastanku uprave kluba,grada i ostalih privatnika odluceno je da se sa gradnjom stadiona krece vec iduci tjedan! Sjednici je prisustovao i gradonacelnik Akeljić.

I do kad Dedic ima ugovor sa vama??
Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
- badblueboylivno
- Kontakt:
Treba pričekati slike s gradilišta pa tek onda pričati o tome. Ali nadam se da neće ostati samo na riječima, tri mjeseca su sasvim dosta za preuređenje stadiona.merdanovic je napisao/la:Vitez Općina primjer drugima.Kad se nesto hoce,to se uz volju i može.Svaka Vam čast!
Hayley <3
hehehe ako je krenula gradnja (ili kad krene) molim ljude dobre volje da naprave koju fotku
hvala 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.