nije ispao u drugom nego u trećem od Verdaska...samosarajvo je napisao/la:jedino sto sam ovdje napisao vezano za Rafu je da je prosle godine na Madridu ispao u drugom kolu a poslje toga osvojio Rim kojeg ce branit ove godine.To je tacno sigurno
Jedino sto sam mogao pogrjesit su bodovi, u sabiranju istih ili u nastupu ferrera prosle godine...
ili sam kao pravi fan trebao znati svaki moguci scenario jos prije povratka pa da sad ne pitam ovo pitanje??
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ako Rafa osvoji turnir ne moze Ferrer nikako doci do 1/2.
Za 4. mjesto Rafa zavisi sam od sebe, ili ipak od Djokovica. 

đokovic 

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
- Kontakt:
Auu..upravu si bgm..do mene je priznajem!DANTES je napisao/la:nije ispao u drugom nego u trećem od Verdaska...samosarajvo je napisao/la:jedino sto sam ovdje napisao vezano za Rafu je da je prosle godine na Madridu ispao u drugom kolu a poslje toga osvojio Rim kojeg ce branit ove godine.To je tacno sigurno
Jedino sto sam mogao pogrjesit su bodovi, u sabiranju istih ili u nastupu ferrera prosle godine...
ili sam kao pravi fan trebao znati svaki moguci scenario jos prije povratka pa da sad ne pitam ovo pitanje??
@kuko
Od sebe od sebe

da to ti je onaj što je pojeo Rafu u finalu turnira na kojem je Rafa nepobjediv... visok crn, pomalo iritantan navijačima Placka...Edin TM87 je napisao/la:đokovic
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Da mnogima je iritantan svojim ponašanjem.DANTES je napisao/la:da to ti je onaj što je pojeo Rafu u finalu turnira na kojem je Rafa nepobjediv... visok crn, pomalo iritantan navijačima Placka...Edin TM87 je napisao/la:đokovic

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
naravno... pošto je ovo engleski forum, ljudi navikli na visoke standarde engleskog bontona se groze balkanskog duha...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
DANTES je napisao/la:naravno... pošto je ovo engleski forum, ljudi navikli na visoke standarde engleskog bontona se groze balkanskog duha...
Ne...sad cemo ga opravdati jer je on sa primitivnog Balkana.Cak treba i pohvalu dobiti jer nas je prezentovao bas onako kakvi zapravo i jesmo.
Bas naprotiv. Treba ga maksimalno napljuvati, jer je iz jedne zemlje sa Balkana. Da je iz druge, svi njegovi postupci bi bili lagano opravdani, a da je iz epicentra - bio bi 1 polubozanstvo, edukovano u onom duhu raje, koji je dakako osebujnost ovih krajeva.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Opet ista stvar...opravdat cemo Novaka jer je to vec neko drugi uradio,iako porediti ove 2 situacije je smijesno.
Ako je nesto lose onda je takvo i u Srbiji,Bosni ili Spaniji...
Ne,nego cemo (cete) istu frku dici i kada bilo koji drugi sportista to na planeti Zemlji uradi.adnan24 je napisao/la:Opet ista stvar...opravdat cemo Novaka jer je to vec neko drugi uradio,iako porediti ove 2 situacije je smijesno.
Sto naravno necemo (necete) uraditi.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- legenda reala
- Kontakt:
Al tenis je gospodski sport, i tamo moraš biti za primjer

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
To sto ima par iskompleksiranih momaka na ovoj temi ne znaci da trebamo opravdati Novakove postupke.Devil je napisao/la: Ne,nego cemo (cete) istu frku dici i kada bilo koji drugi sportista to na planeti Zemlji uradi.
Sto naravno necemo (necete) uraditi.
Za mene potez lomljenja reketa ne spada u gospodske manire a jos manje da je to primer mladima kako se treba ponasati pa opet nisam opleo po Federreru jer narusava gospodski sport i salje los primer mladima.legenda reala je napisao/la:Al tenis je gospodski sport, i tamo moraš biti za primjer![]()

Ili npr. da odbije da se pozdravi sa sudijom nakon istog meca.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
legenda reala je napisao/la:Al tenis je gospodski sport, i tamo moraš biti za primjer![]()

@magica a onda ruke ide pod nos... hahahahaha...
da @adnane kompleks, divna riječi, najfrekventnija na sportskom forumu...
da @adnane kompleks, divna riječi, najfrekventnija na sportskom forumu...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- legenda reala
- Kontakt:
A šta očekivati od mrzitelja velikog Rafe, nego ismijavanje, mora vaditi kad momak puno trči pa se oznoji

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
A ima i upalulegenda reala je napisao/la:A šta očekivati od mrzitelja velikog Rafe, nego ismijavanje, mora vaditi kad momak puno trči pa se oznoji![]()

Sve kontam da neki humanitarni koncert zsa Rafu da odrzimo da mu kupimo gace, ove ga previse stiscu

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Youzhny "iznenadi" Haasa i uze prvi set. Nadam se da će Rus pokazati nepredvidivost i na kraju izgubiti u hendikepu. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ne ovaj put...Monolog je napisao/la:Youzhny "iznenadi" Haasa i uze prvi set. Nadam se da će Rus pokazati nepredvidivost i na kraju izgubiti u hendikepu.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.