Baja_Zvjerka je napisao/la:Ako su uzeli pare za to ja bi nas kaznio sa -5,6 bodova sljedece sezone, a ako su svjesno prepustili kup da bi oni nama sljedece sezone mozda ucinili ustupak ili da bi ustedili te pare sto ovaj prica da bi morali dati igracima, onda njima na obraz... Mada sam ja igrao 2 cistu, nadam se pobjedi i nadam se da je ovo sve samo suplja pitarska...
Prijatelju ako su uzeli pare, a to neko dokaze, a ako se tako javno prica, i svi znaju treba ih izbaciti u kantonalnu ligu, ko god to radi, kakvih 5-6 bodova.
Ako se desi veceras da ne bude 0-0 kako svi pricaju onda se trebaju poklopiti pola forumasa. Ako bude o-o onda je suhveli realno. Naravno moze se desiti da Zeljo u 90 minuti kod 0-0 pogadja precku ili stativu, onda samo budala moze reci da je namjesteno. To je moje misljenje.
Pisao sam ovo i na temi Sirokog kao svi znaju i svi ce se obogatiti veceras vjerovatno, al zanima me koje su to pare u pitanju da bi pristali Amar ili igraci. Zasto bi Siroki kupovao trofej pobjednika kupa, i koji je to novac na koji Zeljo pristaje. I na kraju odkud Sirokom tolike pare!!!???
Nemam pojma kako se stimaju te utakmice, al ako se i namjesta ja mislim da se ne namjesta tako da zna od golmana do ekonoma, pa do zadnjeg navijaca, pretpostavljam. Zivimo u 21 vijeku, u Evropi. Uefa drakonski kaznjava takve slucajeve. Željo i Siroki, u slucaju namjestanja pretpostavljam bili izbaceni u drugu ili trecu ligu, kaznjeni sa minusom od 20, 30 bodova, oduzimanjem trofeja itd. Koje su to pare koje Siroki daje Zelji da Zeljo rizikuje sve ovo. Kod nas je takva svijest da je sve namjesteno. Ne kazem da toga nema, normalno da ima svugdje u svijetu pa i kod nas, ali tako providno, daj ba sta vam je.
Cinjenica je da je realan rezultat 0-0; ili eventualno da neko da 1 gol. A ako niko ne opuca na gol 90 minuta, onda treba ukljuciti policiju.