FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Nemojte nasijedati na te price molim vas,svi smo mi svasta culi ovih dana,te uprava se dog.te Amar prodao te sad igraci prodali.I ako ima nesto tacno u tome ( u sta sumnjam) to su nasi problemi,nemojte dozvolit da nam se dusmani nasladjuju.Dosta je njihovih teorija zavjere ostanimo mi mirni,jer ne znamo o cemu se radi,mozemo ovdje sad naglabati do iznemoglosti
SLOBODA NAVIJAČIMA
najvise me brine sto sam vec od par izvora cuo da su se igraci medjusobno posvadjali i da Maniajci koji su otisli dole spremaju belaj ako se utakmica proda, jedan od izvora je i momak koji je danas otisao za Listicu
nadam se da pricam gluposti...
nadam se da pricam gluposti...
FKŽ !
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ako su uzeli pare za to ja bi nas kaznio sa -5,6 bodova sljedece sezone, a ako su svjesno prepustili kup da bi oni nama sljedece sezone mozda ucinili ustupak ili da bi ustedili te pare sto ovaj prica da bi morali dati igracima, onda njima na obraz... Mada sam ja igrao 2 cistu, nadam se pobjedi i nadam se da je ovo sve samo suplja pitarska...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Najgore u svemu ovome je sto su sanse za ne osvajanje kupa 33% (onako ugrubo gledano da ne ulaizmo u detaljne analize sto i kako i zasto mislim da je 33%) sto je morate se sloziti solidan postotak i za dobitka (tj. velika vjerovatnoca je da se moze desit da se kup ne osovji jer ne igramo protiv "fk Ovan" sa Vlasica ( sto ovim prodavacima magle i suplje ) ide u prilog. Jer eto kao sto napisah na temi Sirokog svi nesto znaju milijardu i milione godina i niko od tolikih "informisanih" da cusne jedno ime igraca, clana uprave itd... kroz citav niz ovih godina. Zivimo u drustvu gdje je uz kafu najdraza tema "mlacenje slame" prema tome be hairli i uzivajte u tekmi veceras.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
ja nemam informacije o namjestanju niti nesto u vezi toga vec nazalost komentare nekih igraca koji su na klupi i koji iznose situaciju i desavanju u klubu po raznim gradovima ! sramotaTeaM87 je napisao/la:Da se nadovezem na @likusa sto je napisala da nasi igraci nemaju obraza
Zao mi je i sam jos ne vjerujem ali...
Prica se da je utakmica 100 % prodata i da Siroki osvaja kup, pola nasih igraca je pristalo da se proda utakmica, a pola nije tako da su se igraci medjusobno posvadjali, i jos se prica da ce Manijaci nasim igracima yebat sve po spisku ako se ispostavi da je ovo istina.
Ne vjerujem u ovo ni ti mi je drago sto cujem ovo pa makar ne bilo istinito. Nadam se da veceras osvajamo kup i da pokazemo dusmanima ko smo i sta smo
pozz svim zagrizenim manijacima
Željeznicar za život cijeli !
Veceras pobjedite navijam svim srcem za vas.

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
evo mog forumskog drugaDevilS je napisao/la:Veceras pobjedite navijam svim srcem za vas.![]()
Željeznicar za život cijeli !
- vidovitadjemila
Ovo meni liči na trazenje alibija i da ste se malo prepali.Ako izgubite -izgubite sta ima veze.Pa satrašte se objasnjavajuci vec danima da nema stimanja kod vas.Otkud odjednom ovo...TeaM87 je napisao/la:Da se nadovezem na @likusa sto je napisala da nasi igraci nemaju obraza
Prica se da je utakmica 100 % prodata i da Siroki osvaja kup, pola nasih igraca je pristalo da se proda utakmica, a pola nije tako da su se igraci medjusobno posvadjali, i jos se prica da ce Manijaci nasim igracima yebat sve po spisku ako se ispostavi da je ovo istina.
Ne vjerujem u ovo ni ti mi je drago sto cujem ovo pa makar ne bilo istinito. Nadam se da veceras osvajamo kup i da pokazemo dusmanima ko smo i sta smo
Gdje su tebi dokazi za to sto pricas...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Prijatelju ako su uzeli pare, a to neko dokaze, a ako se tako javno prica, i svi znaju treba ih izbaciti u kantonalnu ligu, ko god to radi, kakvih 5-6 bodova.Baja_Zvjerka je napisao/la:Ako su uzeli pare za to ja bi nas kaznio sa -5,6 bodova sljedece sezone, a ako su svjesno prepustili kup da bi oni nama sljedece sezone mozda ucinili ustupak ili da bi ustedili te pare sto ovaj prica da bi morali dati igracima, onda njima na obraz... Mada sam ja igrao 2 cistu, nadam se pobjedi i nadam se da je ovo sve samo suplja pitarska...
Ako se desi veceras da ne bude 0-0 kako svi pricaju onda se trebaju poklopiti pola forumasa. Ako bude o-o onda je suhveli realno. Naravno moze se desiti da Zeljo u 90 minuti kod 0-0 pogadja precku ili stativu, onda samo budala moze reci da je namjesteno. To je moje misljenje.
Pisao sam ovo i na temi Sirokog kao svi znaju i svi ce se obogatiti veceras vjerovatno, al zanima me koje su to pare u pitanju da bi pristali Amar ili igraci. Zasto bi Siroki kupovao trofej pobjednika kupa, i koji je to novac na koji Zeljo pristaje. I na kraju odkud Sirokom tolike pare!!!???
Nemam pojma kako se stimaju te utakmice, al ako se i namjesta ja mislim da se ne namjesta tako da zna od golmana do ekonoma, pa do zadnjeg navijaca, pretpostavljam. Zivimo u 21 vijeku, u Evropi. Uefa drakonski kaznjava takve slucajeve. Željo i Siroki, u slucaju namjestanja pretpostavljam bili izbaceni u drugu ili trecu ligu, kaznjeni sa minusom od 20, 30 bodova, oduzimanjem trofeja itd. Koje su to pare koje Siroki daje Zelji da Zeljo rizikuje sve ovo. Kod nas je takva svijest da je sve namjesteno. Ne kazem da toga nema, normalno da ima svugdje u svijetu pa i kod nas, ali tako providno, daj ba sta vam je.
Cinjenica je da je realan rezultat 0-0; ili eventualno da neko da 1 gol. A ako niko ne opuca na gol 90 minuta, onda treba ukljuciti policiju.
Mislim da o tim dojavama ne bi trebao pricati , sta bi sa Travnik - Sarajevo dojavom ?vidovitadjemila je napisao/la:Ovo meni liči na trazenje alibija i da ste se malo prepali.Ako izgubite -izgubite sta ima veze.Pa satrašte se objasnjavajuci vec danima da nema stimanja kod vas.Otkud odjednom ovo...TeaM87 je napisao/la:Da se nadovezem na @likusa sto je napisala da nasi igraci nemaju obraza
pozz svim zagrizenim manijacima![]()
ZELJEZNICAR 1921!
- zeljo4life
- Kontakt:
Ko je i sta pric'o? Konkretno...likusa je napisao/la:ja nemam informacije o namjestanju niti nesto u vezi toga vec nazalost komentare nekih igraca koji su na klupi i koji iznose situaciju i desavanju u klubu po raznim gradovima ! sramotaTeaM87 je napisao/la:Da se nadovezem na @likusa sto je napisala da nasi igraci nemaju obraza
Zadnja izmjena: zeljo4life, dana/u 14 maj 2013, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
Amare hvala ti...
- vidovitadjemila
Nisam imao dokazehamzaTM87 je napisao/la:Mislim da o tim dojavama ne bi trebao pricati , sta bi sa Travnik - Sarajevo dojavom ?vidovitadjemila je napisao/la:Ovo meni liči na trazenje alibija i da ste se malo prepali.Ako izgubite -izgubite sta ima veze.Pa satrašte se objasnjavajuci vec danima da nema stimanja kod vas.Otkud odjednom ovo...TeaM87 je napisao/la:Da se nadovezem na @likusa sto je napisala da nasi igraci nemaju obraza
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Jesi li ti normalan, kakav alibi, i napiso sam da ne vjerujem ovo, samim tim ti nemam sta dokazivat. Cuj alibi, pa kad bi zijanili i kad bi znao da smo prodali utakmicu, prvog bi me bilo stid i pristao bi na svaku kaznu po nas klub.
FKŽ !
- pintol_TM87
- Kontakt:
Da se razumijemo nije do igraca , ja mislim da ce biti sljedece sezone 6 boba protiv sirokog a veceras 0:0 , htjeli mi priznati ili ne jbg tako je kako je..i ja bih volio da ovo nije istina ali sta ces..samo nemojte po igracima molim vas nije do njih i ne prodaju oni utakmice...njima HVALAAAAAAA
IVICA IZDRZI !!
IVICA IZDRZI !!
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Gdje si ti drugarice ma normalno da navijam za vas vi ste nasi van pameti i pomisao da navijam za one škripare...likusa je napisao/la:evo mog forumskog drugaDevilS je napisao/la:Veceras pobjedite navijam svim srcem za vas.![]()
pozz i hvala
Jos jednom sretno komsije hordas je uz vas ako nista...
Zadnja izmjena: DevilS, dana/u 14 maj 2013, 17:27, ukupno mijenjano 1 put.
.....In David we trust.....
Imas bolan onu svoju temu, na njoj palamudi, vidis da se ovdje ne zna ko ima kakve informacije, a cinjenica je da rijetko bude nesto istina, i @likusa nije uopste mislila na ovo sto je forumas iznad napisao. Mora se nesto uciniti jer sam i ja nedavno cuo da je jedan igrac Zelje pricao po mahali stvari koje trebaju ostati u klubu. Mislim da je to htjela da kaze, a ti jedva docekao.vidovitadjemila je napisao/la:Ovo meni liči na trazenje alibija i da ste se malo prepali.Ako izgubite -izgubite sta ima veze.Pa satrašte se objasnjavajuci vec danima da nema stimanja kod vas.Otkud odjednom ovo...TeaM87 je napisao/la:Da se nadovezem na @likusa sto je napisala da nasi igraci nemaju obraza
Ps. prmjeni taj opis, neka slova ti nisu tacna, (svjet-cvjet)
---"Kakva bi tisina nastala, kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju"---
- zeljo4life
- Kontakt:
Molim te brate nemoj te kitarske price...pintol_TM87 je napisao/la:Da se razumijemo nije do igraca , ja mislim da ce biti sljedece sezone 6 boba protiv sirokog a veceras 0:0 , htjeli mi priznati ili ne jbg tako je kako je..i ja bih volio da ovo nije istina ali sta ces..samo nemojte po igracima molim vas nije do njih i ne prodaju oni utakmice...njima HVALAAAAAAA
IVICA IZDRZI !!
Amare hvala ti...
evo jedno glupo pitanje za poklonike teorija zavjere, zašto baš 0-0 ako je već prodato? zašto rizikovati da se golman oklizne kod neke frljoke, zašto ne kec, 1-0, 2-0 ako je "sto posto prodato" širokom?
Nemojte ovo pričati na ovako javnom forumu, to su sve priče rekla-kazala, ko zna ko sve ovo čita. Beze će momci dole imati problema i ako nije istina.TeaM87 je napisao/la:Maniajci koji su otisli dole spremaju belaj ako se utakmica proda,
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
nadam se da si u pravu, volio bih da veceras pobjedimo vise neg pare samo da objasnimo dusmanima neke stvariAnonimac je napisao/la:Nemojte ovo pričati na ovako javnom forumu, to su sve priče rekla-kazala, ko zna ko sve ovo čita. Beze će momci dole imati problema i ako nije istina.TeaM87 je napisao/la:Maniajci koji su otisli dole spremaju belaj ako se utakmica proda,
FKŽ !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.