NK Široki Brijeg

ljutinar
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la ljutinar » 14 maj 2013, 15:19

pile87 je napisao/la:
Kevin je napisao/la:kakav god ishod bude, samo da ne bude 0:0 i nitko sretniji od mene 8-)
Cuo sam sve varijante da je namjesteno i da bude nerjeseno i da uzme Zeljo i Siroki pa neko je od tih zloslutnika i morao pogoditi, zato opusteno i manje se baviti ovakvim glupostima.
realno razmišljanje, tko pogodi reci ce eto vidite, tko ne pogodi šutjet će i nikome ništa :)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 maj 2013, 15:26

ljutinar je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Kevin je napisao/la:kakav god ishod bude, samo da ne bude 0:0 i nitko sretniji od mene 8-)
Cuo sam sve varijante da je namjesteno i da bude nerjeseno i da uzme Zeljo i Siroki pa neko je od tih zloslutnika i morao pogoditi, zato opusteno i manje se baviti ovakvim glupostima.
realno razmišljanje, tko pogodi reci ce eto vidite, tko ne pogodi šutjet će i nikome ništa :)
To je onda isto kao da ja kazem tebi da si ****.Sasvim realno razmisljanje.I ako ga ti veceras primis reci cu eto vidite, a ako ga ne primis sutjecu i nikom nista.
DRUG NEBI TI PUNCA

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 14 maj 2013, 15:27

Pa moze utakmica i zavrsiti 0:0 i bit ok al samo u slucaju da bude par vrhunskih obrana ili koja stativa,precka. Ali ako bude 0:0 bez ikakve igra treba priorat teren uzduz i popriko, mada ja sam uvjeren da Siroki uzima ovo lagano, 3-1 ;)

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 14 maj 2013, 15:30

To je onda isto kao da ja kazem tebi da si ****.Sasvim realno razmisljanje.I ako ga ti veceras primis reci cu eto vidite, a ako ga ne primis sutjecu i nikom nista.
nek ti ga tata primi pa šuti ;)

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 14 maj 2013, 15:31

Al na kladari x 1,70 :roll:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 maj 2013, 15:33

ljutinar je napisao/la:
Što se ljutiš ? To je sasvim normalno razmišljanje i nimalo se ne razlikuje od onog tvog gore.Znači potpuna insinuacija, nagađanje i lupetanje.
DRUG NEBI TI PUNCA

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 14 maj 2013, 15:38

bagrcavi je napisao/la:
ljutinar je napisao/la:
Što se ljutiš ? To je sasvim normalno razmišljanje i nimalo se ne razlikuje od onog tvog gore.Znači potpuna insinuacija, nagađanje i lupetanje.
Ajde pročitaj još jednom što sam ja napisao dobro prouči pa onda odgovori. Ako je onaj moj post insinuacija što bi trebali biti postovi u kojima je kao dogovoreno 0:0, pa 1:1, pa 2:2 pa 1:0,2:0,3:0 pa 0:1,0:2,0:3, pa 2:1,3:1 ili 1:2,1:3 itd. Što je to?

i onda pet puta kažem daj ime toga koji je to rekao, i tišina nitko ništa????

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 14 maj 2013, 15:43

Carles je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Široki dao pare ili Željo ?
što bi željo davao pare da puste širokom pobogu. široki dao.

opet se ograđujem, nisu moje izjave ni tvrdnje. dolazi iz usta jednog igrača.

nadam se da se neće obistinit jer bi značio moj konačni zbogom bh-nogometu. ne bi se nikad više pojavio na tribini.
ja se iskreno nadam da ce se obistiniti i da svi pacenici koji seru o namjestanju vise nikad ne dodju ni na tribinu ni na forum bh lige ;)
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 14 maj 2013, 15:44

Daj ba ljudi sta vam je. Amar Osim da namjesti da da Sirokom kup. Koji je interes i koja je cijena trofeja za koju bi se prodao. Ima li Siroki tu cifru da plati. Koji im je interes. Izborili su evropu, Zeljo je prvak. Budimo realno. Zasto bi Siroki placao trofej i koja je cijena da Zeljo pristane?

Najgore od svega sto ako se Siroki zatvori realan rezultat je 0-0. Zeljo tesko daje gol u takvim situacijama a jos teze prima. Siroki ce ici na taj rezultat, pa nije ni ovaj trener budala, zna ako se otvori da ce primiti gol, a ako primi prvi gubi trofej.

19UM94
Kontakt:

Post Postao/la 19UM94 » 14 maj 2013, 16:08

kad počinje utakmica ? neće li malo stadion biti puniji nego inače ? !

EmirGz
Kontakt:

Post Postao/la EmirGz » 14 maj 2013, 16:23

Siroki 0-0 Zeljo . Nazalost.

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 14 maj 2013, 16:33

sretno Siroki. zelim da osvojite kup svoje drzave! dobro je sto ne morate grlom u jagode. onako cuvat gol i vrebat iz kontri i da vas krene kao protiv borca...

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 14 maj 2013, 16:46

kinder_jaje je napisao/la:Al na kladari x 1,70 :roll:

Zasto je to cudno???????????????????????????? Zeljo ne prima golove olako a Siroki nesmije da rizikuje ofanzivom jer ako rpimi go valja im dati 2 i sad nesto cudno???

Daj ba ljudi sta vam je vise sa tim fazonima, prodano, kupljeno i lafo svi nesto znaju a niko ni jedno jedino ime da spomene i ista prica zadnjih 16 milijardi trilijona hiljada miliona godina!!!

Dosta vise!!!

Kinder_jaje mislim ovo za sve ne samo tebe tako bez ljutnje nadam se.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 14 maj 2013, 17:02

Čitav dan po gradu X, 0:0.. Možda sam ja lud pa ne vjerujem u takve priče i takva sranja, ne znam vidjeti cemo.. Naravno može ono završiti 0:0 al moći će se to prepoznati ako bude dogovoreno što li već.. Vidjeti ćemo ali ako bude 0:0 uz neko moje viđenje svega toga NKŠB će izgubiti jednog navijača koji je na utakmice počeo ići čim je prohodao..

Zato momci i jedni i drugi na terenu pokazite kako se gine za svoj klub, pobijte ove priče igrom, golovima.. I naravno uz jedan gol više u mreži Željezničara.. :P
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 14 maj 2013, 17:34

Barney Stinson je napisao/la:Čitav dan po gradu X, 0:0.. Možda sam ja lud pa ne vjerujem u takve priče i takva sranja, ne znam vidjeti cemo.. Naravno može ono završiti 0:0 al moći će se to prepoznati ako bude dogovoreno što li već.. Vidjeti ćemo ali ako bude 0:0 uz neko moje viđenje svega toga NKŠB će izgubiti jednog navijača koji je na utakmice počeo ići čim je prohodao..

Zato momci i jedni i drugi na terenu pokazite kako se gine za svoj klub, pobijte ove priče igrom, golovima.. I naravno uz jedan gol više u mreži Željezničara.. :P
Ma nek bude 5:0 za vas, samo nek ne bude 0:0, nek ga puste u 85, 86, 87, 88, 89' i to je to...

Ali mislim da ce biti dobra tekma uz pobjedu Zelje od 2:1...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 14 maj 2013, 17:38

Cuj Finale dogovoreno 0:0!!!

U BiH je ostalo dosta ovih posljedica komunizma a jedna od njih je i "teorija zavjere",ovakve gluposti i nevjerovatne price se jos samo pustaju u S.Koreji! :lol:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 14 maj 2013, 18:58

ustane se kad je himna, seljaci

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 14 maj 2013, 19:19

Sheyi je napisao/la:ustane se kad je himna, seljaci
Ne ustaje se na plagijate.ova muzika je posudjena iz jednog filma,tako da nema nikakve veze sa nasom BiH.

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 14 maj 2013, 19:30

bekicamir je napisao/la:
Ne ustaje se na plagijate.ova muzika je posudjena iz jednog filma,tako da nema nikakve veze sa nasom BiH.
Prijatelju ovu je bila himna, bez obzira plagijat ili ne, ipak se ustaje iz kulture. Ali razumijem, ipak je ovo bila himna im mrske BiH.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 14 maj 2013, 19:36

bekicamir je napisao/la:
ti stvarno nemas obraza, ali nimalo... prvo kazes da jedan konstitutivni narod nije ni postojao do 70-tih godina proslog vijeka, a sada otvoreno ponizavas priznatu drzavnu himnu. nek je moderaciji na obraz sto dozvoljava clanu foruma da otvoreno sere po svemu sto ima obiljezja nase i jedine BiH.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.