Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Necete puno novoga vidjeti od B.Kidda
Mancini je otisao,nema ni 24 sata,a ova dvojica dugo suraduju.Mene vise zanima predstava na terenu,nego postava.
Mancini je otisao,nema ni 24 sata,a ova dvojica dugo suraduju.Mene vise zanima predstava na terenu,nego postava.
Keep walking.
Ma sastav ce biti kao da ge je Mancini pravio.
Kao što neko reče: novi trener-nova nafaka 
Trebamo sačekati zvanično imenovanje novog trenera, te moguća pojačanja koja će doći u City da bi se moglo raspravljati o Edinovoj budućnosti.
Ukoliko novi trener dovede Falcao-a ili Cavanija, Edin će biti rezerva i u tom slučaju mu je pametnije da ode negdje gdje bi bio standardan igrač. Ipak je u najboljim igračkim godinama.
Ukoliko se novi trener zadovolji trenutnim kadrom, uz neke manje promjene, Edin bi mogao da postane i standardan igrač i tako njegov ostanak postane najbolja odluka u karijeri.
Vrijeme će pokazati..
Trebamo sačekati zvanično imenovanje novog trenera, te moguća pojačanja koja će doći u City da bi se moglo raspravljati o Edinovoj budućnosti.
Ukoliko novi trener dovede Falcao-a ili Cavanija, Edin će biti rezerva i u tom slučaju mu je pametnije da ode negdje gdje bi bio standardan igrač. Ipak je u najboljim igračkim godinama.
Ukoliko se novi trener zadovolji trenutnim kadrom, uz neke manje promjene, Edin bi mogao da postane i standardan igrač i tako njegov ostanak postane najbolja odluka u karijeri.
Vrijeme će pokazati..
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- Goalgetter
- Kontakt:
jos da ovaj sturm brani boje BIH a ne Njemacke valjalo biGoalgetter je napisao/la:
Aguero je po svim kriterijima (osim skok igre) , realno , bolji igrač od Edina . Mislim da smo se svi složili sa time . Tevez je u ekipi bio njegov konkurent ... Dok Aguero igra svaku utakmicu , bez obzira na to tko je na raspolaganju . Jedino nije igrao one nebitne utakmice , protiv niželigaša , ili kad je povrijeđen (a bio je često povrijeđen ove sezone)...Batko je napisao/la:Po meni Tevez uopce nije Dzekin konkurent vec Aguero...
- schweinsteiger
- Kontakt:
Nedo bog...
za mene nije problem sto je edin na klupi , nego sto je kod mancinija izgubio svoju brzinu i pokretljivost , pa jedan adebajor je rekao da nije nikad losije trenirao nego kod mancinija , jednostavno treninzi bezveze , a ako nisi u prvih 11 onda samo trckaras sa strane , tako je radio mancini , ko god dodje za trenera dzeko ce jaci igrac da bude , nevazno hocel igrat u prvih 11 , zivi bili pa vidjeli 
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Večeras kad Džeko da gol , nova majica, nova nafaka !

Dobar paint shop kvalitet na nivourobijas_Ri je napisao/la:Večeras kad Džeko da gol , nova majica, nova nafaka !
Ovo bi bila komedija!
Nisam ni mislio da je blacenje. Vjerovatno vise citas tamo pa znas. A ono drugo sto smo se slozili je izgleda bas tako, ali svejedno, ko je da je treba malo paznje obratiti i na kvalitet onoga sto se pise(tipka) a ne samo da je neka lazna BUM vijest koja ce navuci klikove.BaDa12 je napisao/la:I ja sam to primijetila. Ovo nije blaćenje tog portala, nego općenito neprovjerenih vijesti i stopostotnih tvrdnji o nečemu što još nije sigurno. Neka im je sretno s radom, ko god to bio.![]()
Ovo dolje je jasno. Strani portali, bujrum!
Primjetio sma i ja slicne stvari pa sam iskljucio Pjanicevu stranicu na fejsu, ubise vijestima koje nemaju veze sa Miralemom. Cijeli portal im ide preko njega.
Pametan Dzeko, uzeo stvar u svoje ruke i sad ima kvalitetnu FB stranicu.
Ovo za Teveza bi bilo dobro, mislim, ovo da ode.
Ja sam uvijek govorio, Dzeko i Aguero trebaju igrati a teveza se davno trebalo rijesiti. Truhla jabuka se mora izvaditi iz korpe, inace i ostale poprime od nje i ode sve u PM.
-
Sapunaru28
- Kontakt:
Dzeko i Pjanic u City, i bujrum
Jest Mancini-u teško pao otkaz sa 33 miliona eura otpremnine.
Odlazak žabara bi mogao značiti da Džeko ostaje možda kod Pelegrinija vrati staru formu.
Zamislite ovu opciju - Mancini preuzima Napoli a Džeko mjenja Cavanija na San Paolu.
Zamislite ovu opciju - Mancini preuzima Napoli a Džeko mjenja Cavanija na San Paolu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Iskreno, ne postoji trener koji ce redovno stavljat Dzeku ispred Aguera i Teveza.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Slazem se, kad imas podjednako 3 kvalitetna napadaca,ali isto tako ne vidim razlog idiotskog ponasanja Mancinija, koji je Dzeku stavio svega 15 puta da starta u sezoni, a najbolji mu strijelac. Isto tako ne vidim Agüera i Teveza da su redovno ispred Dzeke, jer nisu bolji, a to se i u ligi pokazalo.Treba da se nadje neki balans, sto glupan Mancini nije uopste razmisljao, pa je sve tri napadaca izbacio iz golgeterske forme. 3 napadaca koja vrijede oko 100 miliona eura, zabili su svega 35 golova, ako se ne varam. Dzeko 13, Agüero 11 i Tevez 11.Cartman je napisao/la:Iskreno, ne postoji trener koji ce redovno stavljat Dzeku ispred Aguera i Teveza.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Consigliere
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Iskreno, ne postoji trener koji ce redovno stavljat Dzeku ispred Aguera i Teveza.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
samo nek sastavlja ekipu po zasluzi...ako dzeko zakaze jednu-dvije tekme i sljedecu ode na klupu, i zasluzio je...al kad covjek dadne 4 gola u jednoj tekmi, sljedecu zapocne, a odma poslije toga na klupu...i milijardu puta je tako uradio, kad je dzeko u najboljoj formi od svih napadaca, on mora da rotira i udovolji ostalim napadacima i tako sve syebe....e to vec nije uredu...jer ne igra ime neg igrac, tako da, yebo aguera (bezveze primjer navodim) ako nije u formi, a dzeko jest...kod normalnog trenera on nece ici ispred dzekeCartman je napisao/la:Iskreno, ne postoji trener koji ce redovno stavljat Dzeku ispred Aguera i Teveza.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Trenutno korisnika/ca: General505, hansbosna, LondonBlues, Sheyi i 21 gost.