Bekric je pokazao da, nazalost, ne zeli igrati za ekipu, razlozi nepoznati, ali cini se da je za sve najbolje da ide...Žvaka je napisao/la:Ne volim prigovarati nikom u njegovom poslu ali bez Are i Bekrića ćemo opet gledati gomilu neiskorištenh poluprilika, meljanja bez prave ideje i realizacije, nadam se da se varam...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
čuva ih šef za važnije utakmiceZZtop10 je napisao/la:Sta je ovo ni are ni bekrica na klupi nema
NAPRIJED NARODE!
- diplomatija
- Kontakt:
supci sto pricate o namjestanju sta je bilo prosle i pretprosle godine, ista vam je prica bila, pa sta se desilo?
Ma brate jest sebičan bio al i ono malo što je igrao je pokazao koliko nam znači, stvarno šteta šta god da je u pitanjugollum je napisao/la:Bekric je pokazao da, nazalost, ne zeli igrati za ekipu, razlozi nepoznati, ali cini se da je za sve najbolje da ide...Žvaka je napisao/la:Ne volim prigovarati nikom u njegovom poslu ali bez Are i Bekrića ćemo opet gledati gomilu neiskorištenh poluprilika, meljanja bez prave ideje i realizacije, nadam se da se varam...
- DukeOfWellington
- Kontakt:

Gdje je Ara!?
Željini igraci platu nisu primili dva mjeseca 100% provjereno finansijska situacija losa, u slucaju pobijede igraci Želje po ugovorima dobijaju dobre premije za osvajanje duple krune dodaj na plate i tu cifru i eto ti pravog razloga zasto bi Željo mogao da izgubi najvjerovatnije.Navijac sam Želje i volio bih vise nego ista zbog dusmana da pobijedimo ali tesko!mentalitet87 je napisao/la:a da se ti informises.kvalitet je napisao/la:nije istina, jer se ne zaradi više, malo se informiši..ceze je napisao/la:Zar vi stvarno mislite da se tekme namještaju tako da cijeli kanton bruji o tome ?
Ko god misli da je tekma namještena ili prodana, neka mi odgovori na sljedeće :
Zašto bi Široki Brijeg kupio tekmu kada su izborili nastup u Evropi, tačnije zašto bi platio da osvoji pehar ?
Široki će kao drugi u Kupu krenuti od prvog pretkola i tako zaraditi više novaca nego da su osvojili Kup, koja je svrha kupovine ?
Ako nije novac, žašto bi Široki Brijeg dao Želji bodove iduće sezone i tako sezonu bukvalno počeo sa -6, a bore se za sam vrh ?
Za koju bi cifru Željo prodao Kup ?
Zašto ?
Kada se neki sa "provjerenom informacijom " javi i odgovori mi na ova pitanja tako da imaju smisla, onda ću povjerovati u te priče.
- zeljo4life
- Kontakt:
Ma ljudi Bekric je davno otpisan...al sta je sada sa Arom? Ja sranja...
Amare hvala ti...
-
petisesti98
- Kontakt:
Sastav odlican !
Klupa jos bolja !
Treba da vjerujemo Sefu, nema razloga da mi seremo ovdje nesto o taktima i ko treba igrati a ko ne
Kup je nas !!!!
Klupa jos bolja !
Treba da vjerujemo Sefu, nema razloga da mi seremo ovdje nesto o taktima i ko treba igrati a ko ne
Kup je nas !!!!
SWRA
koji vam je klinac ?
zapitam se nekada jeste li vi normalni ? :S
FORZA ŽELJO !
zapitam se nekada jeste li vi normalni ? :S
FORZA ŽELJO !
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
jest , eto igraci ce igrat da izgube te pare sto bi trebali dobit aaaaaaaaaaaaa glupanaaa 
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
IVICA OSIM
- Kontakt:
ovo nije tema o namjestanju utakmica a i neznam uopste ko izmisli temu za namjestanje tekmi
ko spomene bilo koje namjestanje treba da dobije ban
poceli se ljudi sprdati sa ovom ligom, sramota je to kaka je god nasa je liga
ko spomene bilo koje namjestanje treba da dobije ban
poceli se ljudi sprdati sa ovom ligom, sramota je to kaka je god nasa je liga
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo
I neki se nazivaju navijacima Zelje...
Sva sreca pa SEF ne cita ove gluposti, a nadam se da ce veceras svima zacepiti usta.
Sva sreca pa SEF ne cita ove gluposti, a nadam se da ce veceras svima zacepiti usta.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- zeljo4life
- Kontakt:
Ko god misli da je tekma namještena ili prodana, neka mi odgovori na sljedeće :
Zašto bi Široki Brijeg kupio tekmu kada su izborili nastup u Evropi, tačnije zašto bi platio da osvoji pehar ?
Široki će kao drugi u Kupu krenuti od prvog pretkola i tako zaraditi više novaca nego da su osvojili Kup, koja je svrha kupovine ?
Ako nije novac, žašto bi Široki Brijeg dao Želji bodove iduće sezone i tako sezonu bukvalno počeo sa -6, a bore se za sam vrh ?
Zašto ?
Kada se neki sa "provjerenom informacijom " javi i odgovori mi na ova pitanja tako da imaju smisla, onda ću povjerovati u te priče.[/quote]
nije istina, jer se ne zaradi više, malo se informiši..[/quote]
a da se ti informises.[/quote]
Željini igraci platu nisu primili dva mjeseca 100% provjereno finansijska situacija losa, u slucaju pobijede igraci Želje po ugovorima dobijaju dobre premije za osvajanje duple krune dodaj na plate i tu cifru i eto ti pravog razloga zasto bi Željo mogao da izgubi najvjerovatnije.Navijac sam Želje i volio bih vise nego ista zbog dusmana da pobijedimo ali tesko![/quote]
izvini sto se mjesam,al hajd jos jednom procitaj sta si napisao...pa valjda igraci igraju tekmu,a po tvom pisanju dobili bi dobru lovu ako bi dobili tekmu...pa kako ke onda namjesteno da ne osvoje kup? Ne kontam...osim ako nasi igraci ne zele tu lovu,sto cizto sumnjam...
Zašto ?
Kada se neki sa "provjerenom informacijom " javi i odgovori mi na ova pitanja tako da imaju smisla, onda ću povjerovati u te priče.[/quote]
nije istina, jer se ne zaradi više, malo se informiši..[/quote]
a da se ti informises.[/quote]
Željini igraci platu nisu primili dva mjeseca 100% provjereno finansijska situacija losa, u slucaju pobijede igraci Želje po ugovorima dobijaju dobre premije za osvajanje duple krune dodaj na plate i tu cifru i eto ti pravog razloga zasto bi Željo mogao da izgubi najvjerovatnije.Navijac sam Želje i volio bih vise nego ista zbog dusmana da pobijedimo ali tesko![/quote]
izvini sto se mjesam,al hajd jos jednom procitaj sta si napisao...pa valjda igraci igraju tekmu,a po tvom pisanju dobili bi dobru lovu ako bi dobili tekmu...pa kako ke onda namjesteno da ne osvoje kup? Ne kontam...osim ako nasi igraci ne zele tu lovu,sto cizto sumnjam...
Amare hvala ti...
http://bstream4.net/index4.html" onclick="window.open(this.href);return false;
link....
link....
sranje 
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- alan ford 26
- Kontakt:
Ma j.ebo ovo, nisam optimista nimalo. Nisam nezadovoljan sezonom, cak naprotiv, glavni trofej je tu, hvala Bogu, al da predajemo kup bez borbe...
Za Bekrica je manje vise jasno, Amar se "izivljava" na njemu vec cijelu sezonu al misterija je sto nema Hodzica.
Za Bekrica je manje vise jasno, Amar se "izivljava" na njemu vec cijelu sezonu al misterija je sto nema Hodzica.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Mi nemamo šanse da damo gol, bez Hodžića i Bekrića. Od Jamaka očekivati nešto više od crvenog kartona je iluzorno.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Predlažem da prestanemo ovo dva sata peglat' o namještanju i kladari i da se posvetimo dešavanjima na terenu.
Opustite se ljudi. 85 min ulazi smajic i zabija ga za pobjedu i pokazuje nam da smo ga prerano otpisali 
Zadnjih par stranica najbolje da administracija obrise.
Toliko gluposti na jednom mjestu teko je za svariti
Da nije finale i trofej u pitanju pa da se i namjesta al' ovako malo je reci pa smjesne teorije.
Toliko gluposti na jednom mjestu teko je za svariti
Da nije finale i trofej u pitanju pa da se i namjesta al' ovako malo je reci pa smjesne teorije.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.