FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Sad fakat ozbiljno pitanje sta je sa Bekricem i Hodzicem,je li povreda ili?Bekric je odigrao 1 pol u Mostaru,Hodzic 30 minuta cini mi se
SLOBODA NAVIJAČIMA
Al' se i Bekrić udebljao. Baš sam se iznenadio na derbiju. Vidi se da ne igra, ostavilo je traga na njemu. Meni je više žao što Are nema...šta je s njim?
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Ara je jedan od nasih najboljih igraca u ovoj polusezoni, a sad ga nema ni na klupi ?
FKŽ !
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Osim me iznenađuje fakat nekad. Isto kao kad npr Stanić pogriješi i vadi ga odma neka ''huja'' ga uhvatiennis je napisao/la:Sad fakat ozbiljno pitanje sta je sa Bekricem i Hodzicem,je li povreda ili?Bekric je odigrao 1 pol u Mostaru,Hodzic 30 minuta cini mi se
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
DukeOfWellington je napisao/la:Predlažem da prestanemo ovo dva sata peglat' o namještanju i kladari i da se posvetimo dešavanjima na terenu.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- zeljo4life
- Kontakt:
procitaj ti malo bolje ko je skontao skontao je.Glupo je sto ovo pisem al dobar sam sa jednim igracem Želje koji mi je tako rekao sad ima li logike ili nema to je drugi par cipela.Nisam nista trebao napisati al eto iz nekog razocarenje napisah.Necu ulaziti u dalju raspravu sretno mom Želji kako god![/quote]
Taj tvoj prijatelj fudbaler il je glup il ti imas imaginarnog prijatelja...
Taj tvoj prijatelj fudbaler il je glup il ti imas imaginarnog prijatelja...
Amare hvala ti...
još jedan link
****livesoccerhd.info/l13.html" onclick="window.open(this.href);return false;
****livesoccerhd.info/l13.html" onclick="window.open(this.href);return false;
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Sve koji imaju netacne "dojave" bi trebalo banovati poslije tekme.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Niste svjesni sta ce im Jamak radit veceras... pisemo se za nekih 2 sata
- ficobahtic
- Kontakt:
Zao mi je samo sto Hodzica nece biti, on je mogao biti prevaga na terenu!? Nek' nam je sa srecom i ako Bog da da uzmemo ovo!
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
- zubanovic89
- Kontakt:
Koje sranje ovaj telemach D3 GO, daju mi HBO, Sport Klub i milion nekih kanala sa digitalne sve HD a nea BHT, jbt gdje je logika 
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
Samo neka im u glavi budu navijaci i ime kluba za koji igraju.A ako se ispostave tacnim ove glupe dojave treba reagovati,niko nema pravo da se igra sa nasim zivcima
..mada ja ne sumnjam da je kup nas
SLOBODA NAVIJAČIMA
- DzoleZeljo
- Kontakt:
ZAVADAJU NAS DA SE MEDUSOBNO SVI POSVADAMO! Manijaci dodite sebi i vise ne nasjedajte na ovakve provokacije! Imamo mnogo dusmana vani, a imamo ih jos vise iznutra. Pamet u glavu svima....
Kakve prodaje i pizde materine, od 2009 se prodaje spominju, kao da Zeljo ne smije izgubiti finale. Dodite sebi dok nije kasno....
Kakve prodaje i pizde materine, od 2009 se prodaje spominju, kao da Zeljo ne smije izgubiti finale. Dodite sebi dok nije kasno....
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Ako kojim slucajem zavrsi pobjedom Sirokog opet ce biti da je nastimano

Sretno!
Ne zna se sta je kriminalnije na Bht, slika ili zvuk?
Ne zna se sta je kriminalnije na Bht, slika ili zvuk?
Ni bekrica ni hodzica, sefe sefe
Trenutno korisnika/ca: isko1807, perodeformero i 25 gostiju.