Čekaj.. Znači kad bi Džeko zabio 15 golova u prvom mjesecu sezone , i prestao zabijati i počeo igrati katastrofalno , a ovi počeli zabijati , ali ga još nisu sustigli , ti bi stavljao Edina jer je on "još uvijek" najbolji strijelac ? Ne živi se od starih golova . U periodu između 3. i 5. mjeseca Edin je bio zasluženo na klupi , jer su Tevez i Aguero bili u boljoj formi . Ne može on stavljat Edina u prvih 11 jer je zabio dosta golova u prvom dijelu sezone.emir79 je napisao/la:Slazem se, kad imas podjednako 3 kvalitetna napadaca,ali isto tako ne vidim razlog idiotskog ponasanja Mancinija, koji je Dzeku stavio svega 15 puta da starta u sezoni, a najbolji mu strijelac. Isto tako ne vidim Agüera i Teveza da su redovno ispred Dzeke, jer nisu bolji, a to se i u ligi pokazalo.Treba da se nadje neki balans, sto glupan Mancini nije uopste razmisljao, pa je sve tri napadaca izbacio iz golgeterske forme. 3 napadaca koja vrijede oko 100 miliona eura, zabili su svega 35 golova, ako se ne varam. Dzeko 13, Agüero 11 i Tevez 11.Cartman je napisao/la:Iskreno, ne postoji trener koji ce redovno stavljat Dzeku ispred Aguera i Teveza.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
- legenda reala
- Kontakt:
Ima li ikakvih informacija, hoće li Edin večeras igrati 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Logicno bi bilo da igra, znaci nece igrati.
Fazon bi bio, dok mi ovdje čupamo kosu i 'ebemo sve živo Manciniju, Tevezu...da Džeko skupa s ovom dvojicom ode u Monaco. 
eh koja bi to tek scena bila..voltron30 je napisao/la:Fazon bi bio, dok mi ovdje čupamo kosu i 'ebemo sve živo Manciniju, Tevezu...da Džeko skupa s ovom dvojicom ode u Monaco.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- BenjooJutub
- Kontakt:
Klupa protiv Readinga. Mancini, jeb... ups 
- Goalgetter
- Kontakt:
Kidd kretenu

Ajmo otjerati Kidda 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Falice nam
Falice nam
Cuj kad bi ovo kad bi ono. Da u boljoj formi gdje su startali preko 20 utakmica ,a zabili 11 golova, yebem ti formu, ma cudo od forme.viKK je napisao/la: Čekaj.. Znači kad bi Džeko zabio 15 golova u prvom mjesecu sezone , i prestao zabijati i počeo igrati katastrofalno , a ovi počeli zabijati , ali ga još nisu sustigli , ti bi stavljao Edina jer je on "još uvijek" najbolji strijelac ? Ne živi se od starih golova . U periodu između 3. i 5. mjeseca Edin je bio zasluženo na klupi , jer su Tevez i Aguero bili u boljoj formi . Ne može on stavljat Edina u prvih 11 jer je zabio dosta golova u prvom dijelu sezone.
Einsteine u tom peridoru je Dzeko i bio klupa, uz to, bio je klupa i kad je zabijao golove. Nekima treba crtati da skontaju.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Je sam rekao. Nece valjda igrati ista ekipa kao prije 3 dana.
Pa ja sad naluta na ovo:
[youtube][/youtube]
Isklizni se Tevez, pa mozda neka povreda? ko ti ga zna, sanse za Edina?
[youtube][/youtube]
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
Kidd odlaziiii 
Posto nece nesto video, evo vam: http://sportsport.ba/blabla/teveza-je-p ... eca/104906Emir_BIH je napisao/la:Pa ja sad naluta na ovo:
[youtube][/youtube]
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
To da se upišeš kao prvi koji je napisao toGoalgetter je napisao/la:Kidd kretenu![]()
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Moj Dzeko ti kakve si srece da je Pape trener sitija ti bi bio na klupi.Ili bjezi i igraj lopte ili guzi i uzivaj u parama trece nema.
- Goalgetter
- Kontakt:
TEAM NEWS: Hart, Richards, Kolo Toure, Lescott, Clichy, Yaya Toure, Barry, Milner, Silva, Tevez, Aguero
EDIT: I David Platt napustio Manchester City zajedno sa Mancinijem.
EDIT: I David Platt napustio Manchester City zajedno sa Mancinijem.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 14 maj 2013, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.
steta sto Dzeko ne igra,ovo je za njega losa poruka .... Kidd je skoro sve igrace sa klupe stavio da igraju osim Edina i Kolarova,valjda je to znak da moze potraziti novi klub,iako ne treba zaboraviti da sve zavisi od novog trenera jer Kidd ce voditi City 2 utakmice,ali je ovim pokazao da ne postuje Dzeku i nije mu dao piliku za igru iako je najbolji strijelac ekipe,pametnom dosta...
Kome sad jeebat mater ? 
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, HariTz i 10 gostiju.