FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zivimo svi za dan kada ce Adilovoc otici iz Zelje.Amin sto prije.
- katzenbrummen
- Kontakt:
A, ja, majke mi, zivim za dan kada ces ti prestati sa svojim glupostima..Oxidenks je napisao/la:Zivimo svi za dan kada ce Adilovoc otici iz Zelje.Amin sto prije.
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.
Onda je do menefanatic1991 je napisao/la:to je rekao za siroki-SanaFCŽ- je napisao/la:Jel ovaj b.lento Kristić reče maloprije da smo mi ove godine u Kupu izbacili Čelik na penale, ili se meni učinilo? Ili je on puk'o ili sam jaA jest se obradovao sad, kad ono offside

Imam osjecaj da im mozemo dati gol-dva najnormalnije,samo jos malo agresivnije da napadnemo.Bolje stojimo na terenu
SLOBODA NAVIJAČIMA
Strasno slab nivo igre
Nadam se da ce malo Ara uc u drugom poluvremenu.

Vedran Puljic ! Respect iz Bihaca 

Nema ti njega paša ni na klupi.Volvic je napisao/la:Strasno slab nivo igre![]()
Ne zna niko zašto, ne pitaj

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Treba nam vise hrabrosti i srca pri ulasku u duele, trenutno na sredini jedino to Tomic radi. Sreca pa ni oni nisu previse srcani
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
ceze je napisao/la:Nema ti njega paša ni na klupi.Volvic je napisao/la:Strasno slab nivo igre![]()
Ne zna niko zašto, ne pitaj

Iz kojeg razloga to

Ovo ako zavrsi 0 : 0 , želim svu nesrecu Želji i Širokom u Evropi i da oba 'kluba' prime po petaka od predstvanika Azerbejdžana,Slovenije,Izraela i sl. ...
Sve sam nekako konto da ' nece to Željo' ... ' ma ne bi Amar to nikad' ... Sumnaj opravdana je bila nakon Leotara prosle godine , al ako se danas zavrsi ovako kako teži da se završi , onda prestajem pratit nas *ebeni klubski 'fudbal'

Sve sam nekako konto da ' nece to Željo' ... ' ma ne bi Amar to nikad' ... Sumnaj opravdana je bila nakon Leotara prosle godine , al ako se danas zavrsi ovako kako teži da se završi , onda prestajem pratit nas *ebeni klubski 'fudbal'

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Zasto je to Bekric zasluzio da igra molim te? Pustite se vise te price na lijepe oci. Volim njega i ja, raja je, manijak, ali realno nije zasluzio. U Mostaru nam visio gol radi njegove zajebancije i sada bi njega trebao staviti da igra...BigBang je napisao/la:Ni bekrica ni hodzica, sefe sefe
Evo realno ovdje, tesko da mi da mozemo ista uciti ako ne ubrzamo tempo. Svi nekako ginu, ali Selimovic isto neka zena na terenu. Ne smije ni u duel da ude.. Da mozda nije povrijeden?
@AlanSmith14 - Ja ne znam sta ocekujes ti realno. Stampedo? Dajte ljud, vi fakat kao neke babe, nane. Cuj ako zavrsi 0:0 ti neces praviti vise fudbal. Mi ovako igramo skoro cijelu sezonu, zapravo cekamo gresku protivnika. Hoce li je napraviti, vidjet cemo..
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 14 maj 2013, 19:45, ukupno mijenjano 1 put.
ma 0-0 ti je kraj sigurno,vidis da nema zelje nikakve a finale kupa ,tuzno da tuznije ne moze bit...AlanSmith14 je napisao/la:Ovo ako zavrsi 0 : 0 , želim svu nesrecu Želji i Širokom u Evropi i da oba 'kluba' prime po petaka od predstvanika Azerbejdžana,Slovenije,Izraela i sl. ...![]()
![]()

definitivno se poserem na cijelu našu ligu 

Oxidenks je napisao/la:Zivimo svi za dan kada ce Adilovoc otici iz Zelje.Amin sto prije.
600000km momak vam vrijedi a ti tako??????
::::SAMO ČELIK::::
Ja ne vidim nacin na koji cemo mi dati gol.
Jamak igra pleja
Tesko do kupa, ali nada zadnja umire
Jamak igra pleja

Tesko do kupa, ali nada zadnja umire
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
samo da ne zavrsi 0-0,vise bi volio nesto da nas dobiju nego da tako zavrsi,radi ovih dusebriznika 

SLOBODA NAVIJAČIMA
- liverpool9
- Kontakt:
malta071 je napisao/la:http://bstream4.net/index4.html" onclick="window.open(this.href);return false;liverpool9 je napisao/la:postoji li kakav stream za nas na poslu!!!!!!!
HVALA
Uspavanka, a što je najtužnije nemaš nikoga na klupi da malo podigne nivo ove igre na veći :/ Pih ...
Zadnja izmjena: Vedad87, dana/u 14 maj 2013, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Ko li je E.Čoliću slagao da ima dobar šut izvana? Definitivni najlošiji igrač Želje, nadam se da će ga Smajić zamjeniti.
ne mogu da vjerujem, pa ovo i corav covjek vidi da su igraci 100 % nezainteresovani.
-i njihovi i nasi igraci su bar po 7-8 puta na smijesan nacin predali loptu protivnickom igracu
-za 45 minuta igre samo po jedan ozbiljan udarac na obje strane, a za nimljivo, oba su zavrsila pored gola
-nasi igraci su bar 5 puta nabili loptu u aut ili naprijed, napamet iako su imali bolja riješenja
-Stanic ima aut na njihovoj polovini i vraca loptu skroz do Antolovica i ovaj nabija Bilobrku u ruke, a pazite, treba nam pogodak
-niko od nasih igraca se ne bori nesta pretjerano
-niko od nasih igraca ne zuri, kao da vodimo, a ne da zaostajemo jedan pogodak
Kao sto sam rekao, ovo nabrojano je i corav covjek mogao primjetiti, i stavrno su me razocarali nasi igraci, ni jedan udarac nisu imali, ni jedan presing na zadnju liniju Sirokog. S druge strane Siroki pred nasim golom na smijesan nacin gubi lopte.
Ovo je neko moje viđenje i prilicno sam iznerviran jer nasi se nikako ne trude.
Najvise mi je sumnjiv nas "kapiten" Svraka koji igra kao da je od stakla, ulazi u duel samo ako bas mora, nije sastavio dva pasa da valja.
Mozda ce me neki napasti, ali ovako sad stoje stvari na terenu, htjeli vi to reci ili ne, nadam se da cemo na kraju slavit
ŽELJEZNIČAR ŠAMPION !
-i njihovi i nasi igraci su bar po 7-8 puta na smijesan nacin predali loptu protivnickom igracu
-za 45 minuta igre samo po jedan ozbiljan udarac na obje strane, a za nimljivo, oba su zavrsila pored gola
-nasi igraci su bar 5 puta nabili loptu u aut ili naprijed, napamet iako su imali bolja riješenja
-Stanic ima aut na njihovoj polovini i vraca loptu skroz do Antolovica i ovaj nabija Bilobrku u ruke, a pazite, treba nam pogodak
-niko od nasih igraca se ne bori nesta pretjerano
-niko od nasih igraca ne zuri, kao da vodimo, a ne da zaostajemo jedan pogodak
Kao sto sam rekao, ovo nabrojano je i corav covjek mogao primjetiti, i stavrno su me razocarali nasi igraci, ni jedan udarac nisu imali, ni jedan presing na zadnju liniju Sirokog. S druge strane Siroki pred nasim golom na smijesan nacin gubi lopte.
Ovo je neko moje viđenje i prilicno sam iznerviran jer nasi se nikako ne trude.
Najvise mi je sumnjiv nas "kapiten" Svraka koji igra kao da je od stakla, ulazi u duel samo ako bas mora, nije sastavio dva pasa da valja.
Mozda ce me neki napasti, ali ovako sad stoje stvari na terenu, htjeli vi to reci ili ne, nadam se da cemo na kraju slavit
ŽELJEZNIČAR ŠAMPION !
FKŽ !
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Sarun i 42 gosta.