NK Široki Brijeg
- M. Scofield
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
sada ce to siroki vratit. moraju ovo uzetM. Scofield je napisao/la:cist gol ponistise
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
ako sad Zeljo uzme mnogim kriticarima ce se zapusiti usta o namjestanju i slicnim stvarima... izmedju ostalog i meni samom xD pogledajmo..... 
M. Scofield je napisao/la:cist gol ponistise
Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
ipak je siroki sampion
cestitke sirokom
da nas lijepo predstavite u drugom pretkolu lige evrope 
- badblueboylivno
- Kontakt:
- Crni gavran
- Kontakt:
Yoj, ala se vi zaebavate. Bili ste bolji, ali ste zasluzili da izgubite KUP zbog neozbiljnosti, umalo da od gotovog napravite veresiju, prvo u toku igre a tzatim i u toku izvodjenja penala. Ovo nije definitivno bila utakmica za one sa slabim srcem.
Ipak sve cestitke na osvajanju KUP-a, potpuno zasluzeno, ali velika zamjerka ide na vasu prelezernu igru. Jese nije noramalan tip, pa bolje bi moj stari osutao penal

Ipak sve cestitke na osvajanju KUP-a, potpuno zasluzeno, ali velika zamjerka ide na vasu prelezernu igru. Jese nije noramalan tip, pa bolje bi moj stari osutao penal
Zadnja izmjena: Crni gavran, dana/u 14 maj 2013, 21:12, ukupno mijenjano 3 puta.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
čestitke, imali ste više sreće
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Penali lutrija sto se i pokazalo do zadnjeg trenutka, utakmica regularna, zasluzena pobjeda.
Sretno u europi.
Sretno u europi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Cestitke SIROKOM na osvojenom kupu.. svaka cast.. fino nas prezentirajte u uefa ligi u drugom pretkolu.. 
Cestitke susjedima.
Prvenstvo i kup su otisli zasluzeno u sarajevo i siroki.
Cestitke i Zelji i Sirokom na odlicnoj i uzbudljivoj utakmici i neka BiH nogomet predstave u dobrom svjetlu.
Prvenstvo i kup su otisli zasluzeno u sarajevo i siroki.
Cestitke i Zelji i Sirokom na odlicnoj i uzbudljivoj utakmici i neka BiH nogomet predstave u dobrom svjetlu.
- vidovitadjemila
Čestitke pokazali ste u 2 utakmice da ste bolji.Niste imali ni srece u 90 min danas ,niti kod onih prilika na Grbavici.
Penali su lutrija ali je na kraju pehar ipak otisao u ruke bolje ekipe.Mogli ste ovo bez problema rjesiti sa 3 komada u regularnom ,ali otom potom.Puno srece u Evropi...
Penali su lutrija ali je na kraju pehar ipak otisao u ruke bolje ekipe.Mogli ste ovo bez problema rjesiti sa 3 komada u regularnom ,ali otom potom.Puno srece u Evropi...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
- zeljo4life
- Kontakt:
Cestitam, dobra utakmica i dobri penali ! 
Pridružujem se čestitkama, zasluženo... Sretno dalje!
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
-
Rade Paprica 9
- Kontakt:
Čestitke odmornijoj i kvalitetnijoj ekipi. Mi smo više željeli, ali bi bilo totalno nezasluženo da smo uzeli i ovaj pokal.
Cestitke! Zeljo je imao prekratku klupu u ovoj polusezoni da bi izdrzao ovakav ritam, sto opet ne umanjuje zasluzenu pobjedu Sirokog!
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Cestitke skripari, tekma dostojna finala. Mi smo umorni ali smo se lavovski borili.
Golcina Pehilja trenutak za pamcenje.
Vidimo se dogodine u revansu.
Golcina Pehilja trenutak za pamcenje.
Vidimo se dogodine u revansu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Takoder i od mene. Da je vise ovakvih susreta, imali bi bar neke izglede na euro-sceni. Vako spadnes na 2 ili eventualno 4 tokom sezone. Pravi sparing partner sa kojim smo bara-bara uvijek bili i zbog toga zasluzuje postovanje.
Cestitke na zasluzenoj titulu kupa.
Cestitke na zasluzenoj titulu kupa.
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, Venom i 7 gostiju.