FK Radnički Lukavac

Coraco
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Coraco » 13 maj 2013, 21:37

crni89 je napisao/la:Ovaj joksimovic sto viisi kdo vas na forumu ja smijem dat glavu da je to igrac borgi sto kod vas igra,ja misli mda se tako nekako zove..taj igrac kad je bio na probi u zvijezdi ovaj lik joksimovic je komentariso tamo kako je zadovoljio nesto bilo izmedju uprave i tako nije igrao,isto tako kad je bio u gradini na probi isti slucaj a vidim evo i ovdje ,sve kad je upitanju nesto oko tog igraca voaj lik mu dadne podrsku i prica,sta i kako je unutar kluba,jestel primijetili da dosta informacija zna..
Nije tačno ovo što si napisao ;)

crni89
Kontakt:

Post Postao/la crni89 » 13 maj 2013, 21:38

Coraco je napisao/la:
crni89 je napisao/la:Ovaj joksimovic sto viisi kdo vas na forumu ja smijem dat glavu da je to igrac borgi sto kod vas igra,ja misli mda se tako nekako zove..taj igrac kad je bio na probi u zvijezdi ovaj lik joksimovic je komentariso tamo kako je zadovoljio nesto bilo izmedju uprave i tako nije igrao,isto tako kad je bio u gradini na probi isti slucaj a vidim evo i ovdje ,sve kad je upitanju nesto oko tog igraca voaj lik mu dadne podrsku i prica,sta i kako je unutar kluba,jestel primijetili da dosta informacija zna..
Ma svoj ti poso ;)

South89
Kontakt:

Post Postao/la South89 » 13 maj 2013, 21:43

Manite se raspravljanja sa ovim Tuzlacima! Pratite Radnicki i pustite njih dosta je sto im se ostale navijacke skupine sirom Balkana smiju za parolu.I nije ovo "ultra" forum za raspravu oko toga.

U koliko se igra u srijedu?

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 13 maj 2013, 22:14

Coraco je napisao/la:
Eh kako vidim da si pravo informisan kad je ovaj momak u pitanju,de bar istinu napiši ,a za tvoju informaciju lično sam bio prisutan kada su momkana Tušnju iz Gradine Husarić i klapa mooolili ,da dođe i potpiše za njih(imaš njihovog trenera,Onda je Vojo to saznao, jer mi je on to lično rekao i ukrao ga nama.Isto tako iz Zvijezde su momku nudili da potpiše, ali mu je Kuntić lično rekao(valjda znajući šta će biti)da se vrati za Njemačku.

Možda će ti biti i ovo sad najteže,jer upravo sam saznao od ljudi iz Lukavca da su Trumić i Borgi razgovarali sa nekim strancem i dakle ima tu istine.Ja Slobodinu djecu uvijek pratim cijenim i momke poput Borogovvca koji je Slobodi toooliko toga dobrog donio(od Partizana,Minhena,Intera,barcelone itd),a sve svojim radom,kao i Bekić,Husejnović Kasapović itd,a ne da ga tata gura kao mnoge druge od kojih danas nema ni traga ni glasa.Ja se nikoga ne bojim i uvijek dižem glas protiv svih onih koji naše dijete blate,a tebi i sličnim tebi ako smeta onda leksaurin brate . :oops:

crni89
Kontakt:

Post Postao/la crni89 » 13 maj 2013, 22:40

joksimovic je napisao/la:
Coraco je napisao/la:
Eh kako vidim da si pravo informisan kad je ovaj momak u pitanju,de bar istinu napiši ,a za tvoju informaciju lično sam bio prisutan kada su momkana Tušnju iz Gradine Husarić i klapa mooolili ,da dođe i potpiše za njih(imaš njihovog trenera,Onda je Vojo to saznao, jer mi je on to lično rekao i ukrao ga nama.Isto tako iz Zvijezde su momku nudili da potpiše, ali mu je Kuntić lično rekao(valjda znajući šta će biti)da se vrati za Njemačku.

Možda će ti biti i ovo sad najteže,jer upravo sam saznao od ljudi iz Lukavca da su Trumić i Borgi razgovarali sa nekim strancem i dakle ima tu istine.Ja Slobodinu djecu uvijek pratim cijenim i momke poput Borogovvca koji je Slobodi toooliko toga dobrog donio(od Partizana,Minhena,Intera,barcelone itd),a sve svojim radom,kao i Bekić,Husejnović Kasapović itd,a ne da ga tata gura kao mnoge druge od kojih danas nema ni traga ni glasa.Ja se nikoga ne bojim i uvijek dižem glas protiv svih onih koji naše dijete blate,a tebi i sličnim tebi ako smeta onda leksaurin brate . :oops:
Heheh ja nisam nista lose napisao za tog momka,a to sto kazes da su ga moliili,nemoj da izmisljas i sam si jednom pisao na forumu ofk gradine kako je borgi treba da ostane u gradini,kako to zasluzuje,i ja sam ti sam odgovorio na to,ja sam gledao tu utakmicu akd je igrao protiv radnika bila je pripremna i svidio mi se kao igrac ,momak se borio i gino na svaku loptu ,samo da bolji utisak ostavi,a to sto ti kazes da su ga molili nebi se slozio sa tobom..

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 13 maj 2013, 22:43

Coraco je napisao/la:

Nije niko momka iz Gradine molio..momak je bio došao u Gradinu na probu i odigrao nekoliko pripremni utakmica..problem je bio što je Gradina bila dovela na probu njega i Kataneca i na tim pripremnim je trebalo odlučit sa kojim će potpisat ugovor izmedju te dvojice,obadvojica igraju na istoj poziciji..naši se bili odlučili za Kataneca..po meni greška mada ni Katanec nije toliko loš igrač..sad u Radniku jedan od bolji..
OFK Gradina Srebrenik

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 13 maj 2013, 22:51

joksimović, mislio sam na ovu izjavu od crni89, koji napisa da si ti možda Borgi :)
(nisam trebao sve citirati, moja greška) :D

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 14 maj 2013, 00:13

Nije bez razloga u pravilima foruma naznačeno da će se navijačka prepucavanja brisati i sankcionisati. Pa vi bi mogli do vječnosti (i nazad) pisati o tome čija je k*ita veća, ko je čiju pjesmu ukrao, koga je bilo više...

Dajte ljudi, ohladite od toga. Ima na internetu mnogo tifo foruma i FB grupa pa tamo nastavite. Zachatavate svaku temu navijačkim prepucavanjima, a kao što sam već ranije rekao, takvim naklapanjima nikad kraja nema.

@joksimovic
Dok sam čitao tvoj post vezano za Borgija i Trumića, nešto razmišljam koliko su oni ustvari igrali u ovoj polusezoni. Ja sam lično u ovom drugom dijelu išao na svega par gostovanja, a Borgi je igrao uglavnom na gostujućim utakmicama. Jedino gdje sam ga gledao na Jošiku bilo je u onoj utakmici protiv Čapljine (čini mi se, nemojte mi zamjeriti ako griješim), kada je ušao i skupa sa Jaranovićem "rasturio" odbranu gostiju. Tu sam vidio da se radi o strahovito dobrom i kvalitetnom igraču.

Nažalost, ona povreda lože ga je spriječila da igra protiv Viteza, tačnije bio je u početnoj postavi ali je već u prvom istrčavanju došlo do obnove povrede i morao je izaći već u 3. minuti. Vidio sam da je danas počeo trenirati i nadam se da će biti spreman barem za utakmicu u Cazinu (ne bih zbog njega i njegove karijere volio da ga se forsira, jer povreda zadnje lože zahtjeva dugo mirovanje i lako se obnavlja).

Eldin Trumić je, po mom subjektivnom mišljenju, najbolji veznjak ove lige i činjenica je da je prevazišao ovaj rang. Međutim, zbog crvenih kartona ni on se nije naigrao u proljetnom dijelu sezone što je bio veliki hendikep za Radnički (posebno kad se uzme u obzir da je i drugi veznjak, Tarik Gogić, zadobio povredu zbog koje već duže vrijeme pauzira).

Ako su Borgi i Trumić sebi pronašli angažman u inostranstvu to sigurno nije slučajno. Iskreno, ja bih volio da ostanu u Radničkom, ali svjestan sam i toga da svi igrači "sa strane" uvijek idu za boljim ponudama, što je i razumljivo.

Ono što mi se ne sviđa i što svakako nije sportski od pojedinaca je njihovo ponašanje nakon Vojvodićevog odlaska, jer nam ekipa trenutno izgleda kao filharmonijski orkestar sastavljen od dobrih muzičara, ali bez dirigenta. To se najbolje vidjelo u utakmici sa Slobodom na Tušnju.

Danas sam rekao nekim ljudima, a evo sad ću i napisati - nije sve do trenera, to je do igrača i to govori o njima samima kakvi su "u glavi".
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 14 maj 2013, 10:58

Penaltik je napisao/la:ne obracajte paznju na ovog tz bulevara ,picvajz obicni :)
For sure :mrgreen:
075

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 14 maj 2013, 17:44

Crni de provjeri jesam li na treningu možda? :)

@Zooma

Ma bio si i ostat ćeš ljudina.Zbog tebe i vas nekoliko ovdje i posjećujem ovu stranicu ,jer sve što napišete stoji..Kako sutra idem na putešestvije ,i neće me biti jedno vrijeme, nadam se dobrim vijestima po povratku.Budite vi meni svi
redom pozdravljeni sa željom da i dalje tako dobro radite.

South89
Kontakt:

Post Postao/la South89 » 14 maj 2013, 21:15

Zna li neko vise informacija za sutrasnju utakmicu? Da li igra prvi sastav ili juniori?

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 14 maj 2013, 21:55

Mislim da će igrati neki kombinovani sastav.

Bitno je da će publika moći prisustvovati ovoj utakmici. Tako su rekli danas iz Saveza FBiH. Gospoda iz familijarnog društva zvanog NS TK nije se udostojila javiti to na vrijeme.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 14 maj 2013, 22:48

Zoom088 je napisao/la:Mislim da će igrati neki kombinovani sastav.

Bitno je da će publika moći prisustvovati ovoj utakmici. Tako su rekli danas iz Saveza FBiH. Gospoda iz familijarnog društva zvanog NS TK nije se udostojila javiti to na vrijeme.
Jel sutra ako prođemo Slaven igramo u 1/4 finalu sa Slobodom ako i oni prođu Bosnu iz Kalesije (kad odigraju utakmicu) ili opet će biti izvlačenje....

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 14 maj 2013, 22:56

Ma nemam šta da se sikiram neka se samo igra, i da bude sad lijepo vrijeme jedino......:)

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 14 maj 2013, 23:03

Finalisti ovog kupa nastavljaju takmičenje kroz državni kup gdje već svi Premierligaši imaju svoje mjesto, tačnije nema Gradina i još neko ko ispadne pa će umjesto njih to biti Vitez i ko zna možda Mladost iz Velike Obarske heheheh :)

MladostPuracic
Kontakt:

Post Postao/la MladostPuracic » 15 maj 2013, 00:29

samolukavac je napisao/la:

Jel sutra ako prođemo Slaven igramo u 1/4 finalu sa Slobodom ako i oni prođu Bosnu iz Kalesije (kad odigraju utakmicu) ili opet će biti izvlačenje....
jest. opet u tuzli.
http://www.nkmladost.ba - Službena web stranica NK Mladost Puračić
http://www.facebook.com/Mladost.Puracic - FACEBOOK stranica NK Mladost Puračić

sjena
Kontakt:

Post Postao/la sjena » 15 maj 2013, 09:26

Zoom088 je napisao/la:Odgovor na tvoje pitanje možeš pronaći u video prilogu gdje i sam Vojvodić kaže da mu nigdje nije bilo bolje nego u Lukavcu. Također, u jednom dijelu intervjua on govori o tome da je bio produžio saradnju s klubom, a pošto sam bio prisutan znam da se radi o istim uslovima.

Dakle, ta priča o "minimalnoj plati" nema mjesta.

Pozz.
Po meni se zeznuo pravo.Sad ga sa svih strana osuđuju,i smatraju nesposobnim trenerom ,jer mu je ovo već 4-5 put da to radi.

Nego mene nešto zanima.Danas sjedim sa djevojkom koja je bila privatno angažovana od strane menadžera iz Njemačke.Kaže da je slučajno gledao tekmu u Kaknju,i da mu se Borgi pravo dopao(Kaže od tehnike ,konstitucije trke sve mu je super),pa su bili kod vašeg predsjednika,i ovaj im preporučio i Trumića.Kaže kako je Borgi znao dobro njemački,nije bila prisutna na njihovom razgovoru,ali da je rekao da je zadovoljan razgovorom,a šta je dalje bilo imate,li vi kavih informacija, jer zaista bi me pravo obradovalo to za Borgija,obzirom da ga pratim od pionira Slobode,pa do danas,i momak je zaista zaslužio da ga tako neko jak uzme.

Ti si ocigledno neko ko je dobro vezan za borgija.Veca CURICA nije krocila u Radnicki.Negdje drugo mu nabijaj cijenu i idi matereti odavdje
Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 15 maj 2013, 10:04

Hajmo danas ispuniti Jug, a u nedjelju ćemo se snaći nekako.....;)

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 15 maj 2013, 13:42

Treba najjači sastav izvesti i pobjediti, a ne eksperimentisati , svi znamo da zbog povreda/kartona nemamo toliku širinu kako bi mogli nešto kombinovati, jer realno, ovi momci što su na klupi teško mogu parirati većini ovim ekipama koje se takmiče u 2 ligi FBiH Sjever, a Živinice sigurno nisu toliko loši.

Najjači sastav izvesti, pod svaku cijenu pobjediti i pokušati se plasirati u finale. Jer mislim da bi dobili dosta toga plasiranjem u kup BiH, sigurno bi nam došla neka ekipa iz PL - prilika da se napuni stadion i da se nešto zaradi na prodaju ulaznica.
1921
1989

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 15 maj 2013, 15:06

Jasmin Jaranović - JJ10 :D

[youtube][/youtube]
1921
1989

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.