Admini, moderatori!? A da malo banujete ovog uljeza?
Sad zoves Acu,a kada častiš drago ti jelde???
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Otisli propratiti sampione, doci ce, saburaTheGreatest10 je napisao/la:Admini, moderatori!? A da malo banujete ovog uljeza?zamorano je napisao/la:fedeltafrotta je napisao/la:zamorano, onaj sto ga postuje barbarez, ovo je za vas![]()
http://images.4chan.org/b/src/1368232262956.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
Šta ba ti BarbarezNa cemu si ti
Super slika ova...Jesil ovo ti snimio sa nekom svojom rodicom:lol:
Admini, moderatori!? A da malo banujete ovog uljeza?zamorano je napisao/la:Šta ba ti BarbarezNa cemu si ti
Super slika ova...Jesil ovo ti snimio sa nekom svojom rodicom:lol:
I meni bas krivo, ni izjave trenera nit dizanje pehara - nista.Zel je napisao/la:Navikli smo na neprofesionalnost ovih sa bhrt-a, ali ovo je dno dna! Odlepršati sa finala Kupa radi nekakve evrovizije na kojoj koliko sam skontao i ne učestvujemo... da ne pričamo o snimku i nemogućnosti da bar ovu utakmicu postave veći broj kamera te iste na odgovarajuća mjesta...
zamorano je napisao/la:Častiti sa stvarima vezanim za fudbal i tribinu - uredu, ali spominjati porodicu - primitivno! Ne samo za tebe, nego i za sve koji to rade!
16 godina nije malo, razumijem te

Ovo je bilo, sjedi Luka, oguli jabuku!ellaxaz je napisao/la:[youtube][/youtube]

Svaka cast adilu. Brate, iskreno mi reci koliko si ti Zeljinih tekmi pregledao od kad je on napadac? Gledas li tekme na Grbavici. Jesi gledao prvi mec s Sirokim, jesi gledao ovaj uzvrat, jesi gledao penal protiv Celika?fedeltafrotta je napisao/la:hvala vam momci, teška sezona iza naas, puno pehova, titula je tu, u kupu 2 velika come-backa, posliej gola i penala, nema se sta prigovoriti, svaka cast pehilju, svraka, adile, nema veze, mnogo ste nam radosti donijeli ovih godina.
VTŽ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.