razbili mu staklo pa ne moze igrati. zamisli molim tehandbalfanatic je napisao/la:zao mi je sto se Triger sramoti u svojim komentarima,a citam ga vec poduze vrijeme ,tocnije receno,vise od pola godine,mjesecima citam bedastoca tog samozvanog rukometnog gurua i vise nisam mogao to citati a da se ne registriram i ne napomenem par cinjenica koje su neupitne,...U ovom sivilu bih sporta rukometni klub Bosna je jedini sportski predstavnik u elitnom rukometnom razredu,drugo da je Bosna rekontruirala svoj tim ovisno o financijskim prilikama,trece da igraci koji su dovedeni zadovljavaju financijsku konstrukciju kluba,eventualno da je uzet bolji pivotmen,...zalazem se za konstruktivni pristup sa zajednickim ciljem da imamo sto bolju rk Bosna,dugogodisnji sam pratitelj rukometnih zbivanja na cijelom balkanskom podrucju i jako dobri sam insajder svega sto se dogadja,nekoliko bih napomena dao da stanem u obranu Riste Arnaudovskog,koji je dosao kao najboji strijelac ne samo prosle sezone u Hrvatskoj vec i cijelog desetljeca Hrvatske rukometne lige,tko ne vjeruje neka izvoli me demantirati kroz rukometne izvjestaje utakmica hr.ruk.lige,kao drugo cinjenica je da je Risto cim je dosao u Bosnu bezmucno pokraden,razbijeno mu je staklo njegovog Dzipa i pokrali su mu sve njegove dokumente,dalje bio je najbolji u pripremnom razdoblju dok nisu krenule ozljede koje su jos uvijek prisutne zahvaljujuci nadljudsim i do tri puta dnevnim treninzima,zatim u teretani je dizao najvise ,sve dok nije nepaznjom i kardinalnom greskom strucnog staba preopterecen pectoralis,sracani misic koji je pukao dizuci 110 kila u 6.ponavljanju,to tebi Triger sigurno nije poznato i vjerujem da ces se izvinuti u svojim komenterima bjesomucno se pausalnim ocjenama procjenjivati pojedince,inace Risto je u dvije utakmice koje je igrao bio prvi do tada bio prvi asistent Lige prvaka,sa 8 asistencija,dakle osim suterskog umijeca pokazao je da zna igrati rukomet,ali da ne ispadnem odvjetnik pojedinaca iako sam dipl.pravnik po struci,zelim naglasiti da ako neznas da znas pomoci cu ti,a ako neznas da neznas cuvaj ga se,pa ti Triger nadji se u jednoj od tih kategorija pa ponovno nastavi procjenjivati nesto u sto nisi bas na ti,ako nadjem jos neke neistinite tvoje tvrdnje,morati ces se sam tuziti za verbalni delikt,a i sam sebi presuditi i izvinuti se svima nama.sramota nije biti neupucen,ali tvrditi nesto u sto nemas pravog uvida to je onda bezobrazluk i zato na savjest sa svojim komentarima,pozdrav do sljedecih ispravaka netocnih navoda....!
 a sto se tice povrede, koliko taj oporavak traje ? on je jos od doboja povrijedjen?
  a sto se tice povrede, koliko taj oporavak traje ? on je jos od doboja povrijedjen?i sadasnji pomocni trener bosne bh gas je slovio za najbolje lijevo krilo BiH, godinama bio najbolji strijelac lige (a takvih primjera samo u premijer ligi imas koliko hoces) pa to ne znaci da je igrac koji donosi napredak (i kvalitetni pomak napred) u ligi sampiona.
a frenki je bolje upucen od nekih insidera
 ja vidim da ta sirovina od bozoljca (koliko god on da ne zna, i smatram da jos nije ni blizu igraca kakav bosni treba u LP) pruza duplo vise od "odbrambenogigracanekonasjezajebo" nekica i riste zajedno
 ja vidim da ta sirovina od bozoljca (koliko god on da ne zna, i smatram da jos nije ni blizu igraca kakav bosni treba u LP) pruza duplo vise od "odbrambenogigracanekonasjezajebo" nekica i riste zajedno

), tj. čita moje 'bedastoće' (prev. gluposti)! Zašto li to radi?
 ), tj. čita moje 'bedastoće' (prev. gluposti)! Zašto li to radi?  

A i neću!
 A i neću!