Asmir Begović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Asmir Begović
" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Bezveze je izletio.
Inace je imao 2-3 dobre odbrane.
Inace je imao 2-3 dobre odbrane.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Odlična odbrana Begovića, pa i žuti leže. 

Ma jbg,kreno je dobro misleci da onaj nece stic,ima njegove greske a i kolege mu;)..
Tesko je njemu danas,evo drugo poluvrijeme ToT napada ,oni jedva pola prelaze...Jbg,sta ocekivat ,ipak je on extra..
Tesko je njemu danas,evo drugo poluvrijeme ToT napada ,oni jedva pola prelaze...Jbg,sta ocekivat ,ipak je on extra..
Begović kako se sezona primiče kraju sve slabije brani evo i danas prima gol sa 30 m nije imao potrebe da izlazi na 16. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kako nije kad je kasnio stoper,ili sam zaboravio scenu...
- Goalgetter
- Kontakt:
Pogresna komunikacija izmedju golmana i stopera. Sad koji je pogrijesio, znaju njih dvojica najbolje.
slab je on sa istrcavanjima ovo je trebo dreknut "moja" i raščistit..po meni njegov go jer ne vidi stoper njega iz leđa
Primio covjek gol, pa sta? 
Nesporazum. Nista strasno, desava se.
Ljudi titulu izgube zbog greske pa Boze moj.
Sve i da je njegov gol, nije ni to strasno. Svaki golman ga primi.
Ja sam siguran da bi Begovic primio bar 10-15 golova manje da ima bolju odbranu ispred sebe.
Njemu je mjesto u nekom vecem klubu i nadam se da ce otici.

Nesporazum. Nista strasno, desava se.
Ljudi titulu izgube zbog greske pa Boze moj.
Sve i da je njegov gol, nije ni to strasno. Svaki golman ga primi.
Ja sam siguran da bi Begovic primio bar 10-15 golova manje da ima bolju odbranu ispred sebe.
Njemu je mjesto u nekom vecem klubu i nadam se da ce otici.
Pa jedan Cech je grijesio, i eno protiv Aston Ville primio lagan gol u blizi ugao pa opet niko nece reci da nevalja.
Nema golmana koji ne pogrijesi, nema.
Ovo i nije bila greska velika, nesporazum jednostavno. Tacnije i nije bas nesporazum. Begovic je isao na to da ovaj nece stignuti loptu, jer da je nije stigao a begovic ostao na golu ovaj bi imao 1 na 1 sa begovicem. Dok ovako i nije bilo srece bas, izbije je pravo u protivnickog igraca.
Nema golmana koji ne pogrijesi, nema.
Ovo i nije bila greska velika, nesporazum jednostavno. Tacnije i nije bas nesporazum. Begovic je isao na to da ovaj nece stignuti loptu, jer da je nije stigao a begovic ostao na golu ovaj bi imao 1 na 1 sa begovicem. Dok ovako i nije bilo srece bas, izbije je pravo u protivnickog igraca.
- Goalgetter
- Kontakt:
Neuer u ovom sezoni imao makar 5 kikseva, pa nikom nista (i to jos gori kiksevi od ovih). Neupitan je Begovicev kvalitet.
Definitivno njegov gol jer nije imao potrebe istrčavati kad je već stoper bio na lopti.zgembo89 je napisao/la:slab je on sa istrcavanjima ovo je trebo dreknut "moja" i raščistit..po meni njegov go jer ne vidi stoper njega iz leđa
1974---1975---1976---2001---2013---2020
pa taj Nojer ne primio gol sa 70 metara, Stanković mu ga dao iz voleja čini mi se, pa šta sada?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Consigliere
- Kontakt:
danas gledao pregled- odlicno branio! nije on kriv sto igra za ekipu drvenih levata.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Samo četiri igrača u EPL su ove sezone odigrali svih 37 utakmica, odnosno, 3330 minuta:
Baines, Mignolet, Jääskeläinen i Begović.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
'ta ce Sorensen.mokhe je napisao/la:Samo četiri igrača u EPL su ove sezone odigrali svih 37 utakmica, odnosno, 3330 minuta:

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
4 nagrade
http://www.stokecityfc.com/news/article ... 21796.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.stokecityfc.com/news/article ... 21796.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

FORZA MARŠAL !!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ajd kontam barem ova tema normalna, kad pojedinci govore da Begovic nema kvalitet
Ziceri se desavaju svakom golmanu, sta je vama 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 15 gostiju.