OBJASNIOamerosm je napisao/la: Mislim da je bezpotrebno pricati o posjeti. Ko hoce on ce uvijek naci mogucnosti da bude prisutan na utakmici, a ko nece uvijek ce imati neki razlog. Te kvalitet ekipe, te lose vrijeme, te velika udaljenost itd itd.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- pravnik1981
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Vikendom se taj prevoz ne poklapa sa terminima utakmica. Jednom ili dva puta ido do grada i nazad. U Sarajevu se možeš uvijek prebaciti busom, trolom, tramvajem jer kruže po gradu non stop ali Vrapčići nisu u gradu, nije neka jaka linija pa da se obilazi svaki sat, dva.amerosm je napisao/la:Nije mi namjera da provociram, ali ako je vjerovati onim tablama na putu iz Sarajeva ka Mostaru udaljenost Vrapcica od grada je 4 km i ne znam kako to moze biti puno ? Pa meni je sa AP do Grbavice skoro ista udaljenost, a siguran sam da do Vrapcica ima gradski prevoz.
Mislim da je bezpotrebno pricati o posjeti. Ko hoce on ce uvijek naci mogucnosti da bude prisutan na utakmici, a ko nece uvijek ce imati neki razlog. Te kvalitet ekipe, te lose vrijeme, te velika udaljenost itd itd.
Ko hoće da ode, otići će naravno. Ali uvijek računaj da ima onih koji bi htjeli da idu ali imaju samo za karte ali ne i za prevoz taksijem ili obrnuto, djece koja mogu sama ići na utakmicu jer je daleko, starijih ljudi kojima je preteško ići svaki vikend do Vrapčića i još mnogo toga.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Ja cesto znam otic autobusom na utakmicu a bus zna ic cak 2 sata prije utakmice... To bi bilo dobro da uprava obezbjedi par autobusa za odlazak i onda da nas vrati do stanice i to je to, eto ti duplo vise ljudi na stadionu
[quote="amerosm"]Nije mi namjera da provociram, ali ako je vjerovati onim tablama na putu iz Sarajeva ka Mostaru udaljenost Vrapcica od grada je 4 km i ne znam kako to moze biti puno ? Pa meni je sa AP do Grbavice skoro ista udaljenost, a siguran sam da do Vrapcica ima gradski prevoz.
Što bolan ne navijaš za Sarajevo
Blize ti je i jeftinije

Što bolan ne navijaš za Sarajevo
::::SAMO ČELIK::::
Fakat pa i ja uvijek 4-5 km do stadiona tramvajem i nazad nije to izgovor..
nego rodjeni gledam vam ovaj stadion ne izgleda tako lose kao nekada,postavili ste stolice na neke sektore jos na tribini i teren je sasvim ok,hoce li se u dogledno vrijeme jos sta raditi?
nego rodjeni gledam vam ovaj stadion ne izgleda tako lose kao nekada,postavili ste stolice na neke sektore jos na tribini i teren je sasvim ok,hoce li se u dogledno vrijeme jos sta raditi?
SLOBODA NAVIJAČIMA
vec se radi samo sto se nevidi!ennis je napisao/la:Fakat pa i ja uvijek 4-5 km do stadiona tramvajem i nazad nije to izgovor..
mikki21 je napisao/la:vec se radi samo sto se nevidi!ennis je napisao/la:Fakat pa i ja uvijek 4-5 km do stadiona tramvajem i nazad nije to izgovor..
nego rodjeni gledam vam ovaj stadion ne izgleda tako lose kao nekada,postavili ste stolice na neke sektore jos na tribini i teren je sasvim ok,hoce li se u dogledno vrijeme jos sta raditi?, radi se ispod centralne tribine teretana i wcovi za gledaoce! kako sam cuo radit ce se na ljeto umijetna trava na pomocnom iza RA tribine i reflektori bi se zar trebali postavit uskoro!
- zeljo4life
- Kontakt:
zamorano je napisao/la:amerosm je napisao/la:Nije mi namjera da provociram, ali ako je vjerovati onim tablama na putu iz Sarajeva ka Mostaru udaljenost Vrapcica od grada je 4 km i ne znam kako to moze biti puno ? Pa meni je sa AP do Grbavice skoro ista udaljenost, a siguran sam da do Vrapcica ima gradski prevoz.
Što bolan ne navijaš za SarajevoBlize ti je i jeftinije
![]()
????@%&£#!
Amare hvala ti...
Čovječe koliko se priča o onim reflektorima, i nikako da se postave. Osevapili bi se majke mi.
Hercegovačke vrućine su kao saharske. Mislim da bi kada bi se naveče igrale utakmice više ljudi došlo da gleda utakmicu. Ne znam, samo moja pretpostavka.
Hercegovačke vrućine su kao saharske. Mislim da bi kada bi se naveče igrale utakmice više ljudi došlo da gleda utakmicu. Ne znam, samo moja pretpostavka.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
evo izjave predsjednika FSBiH Begića u vezi stadiona u BIH:
„Puno je ambicija i planova koje želimo uraditi. U ovom trenutku radimo sa UEFA-om na projektu poboljšanja infrastrukture na stadionima klubova BH Telecom Premijer lige i nadam se da ćemo u narednim danima izaći sa kriterijima, sa informacijom šta želimo da uradimo i šta bi klubovi trebali da urade. To je još u pripremnoj fazi".
konačno da su počeli misliti i na klubove, i njihove stadione, koje treba poboljšati, ako želimo biti u korak s evropom...
„Puno je ambicija i planova koje želimo uraditi. U ovom trenutku radimo sa UEFA-om na projektu poboljšanja infrastrukture na stadionima klubova BH Telecom Premijer lige i nadam se da ćemo u narednim danima izaći sa kriterijima, sa informacijom šta želimo da uradimo i šta bi klubovi trebali da urade. To je još u pripremnoj fazi".
konačno da su počeli misliti i na klubove, i njihove stadione, koje treba poboljšati, ako želimo biti u korak s evropom...
Gledam večeras baš stadion od Brighton & Hove Albion - Falmer Stadium, meni strašno lijep, simpatičan stadion, ali smjestili ga haman tamo gdje Bog izvodi kornere, i opet predobro izgleda. Svugdje je to izgleda normala, samo kod nas nikad nije; ljudi, klubovi bježe malo na periferiju, ima to svoje prednosti (ali naravno i mane). Mislim da sam čitao i da A.C. Siena planira nešto slično...
Falmer stadium
Kad bi se stadion lijepo sredio, te dobar put do njeg, još kako se - pretpostavljam - lijepo vidi planina Velež, sve bi imalo neku svoju čar, te uz dobar dugogodišnji marketing od toga bi se mogao stvoriti kult!
Falmer stadium
Kad bi se stadion lijepo sredio, te dobar put do njeg, još kako se - pretpostavljam - lijepo vidi planina Velež, sve bi imalo neku svoju čar, te uz dobar dugogodišnji marketing od toga bi se mogao stvoriti kult!
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
kada idem da gledam velež na vašoj grbavici, trebam preći 11 km, da bi došao, na Koševu još dalje, jer idem s jednog dijela sarajeva na drugi, ali nije teško...jest da me nervira ovaj prevoz, ali zato krenem ranije, da bi stigao...vrapčići nisu uopšte daleko od mostara, samo 4 km, što nije neka udaljenost...Zel je napisao/la:Gledam večeras baš stadion od Brighton & Hove Albion - Falmer Stadium, meni strašno lijep, simpatičan stadion, ali smjestili ga haman tamo gdje Bog izvodi kornere, i opet predobro izgleda. Svugdje je to izgleda normala, samo kod nas nikad nije; ljudi, klubovi bježe malo na periferiju, ima to svoje prednosti (ali naravno i mane). Mislim da sam čitao i da A.C. Siena planira nešto slično...
![]()
Falmer stadium
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Vama treba najbolji napraviti nacionalni stadion u sjevernom logoru i rijesen problem.
samo da se nadovezem (ovo u vezi udaljenosti stadiona od grada) i da kazem,kakav je to navijac koji se pravda udaljenosti stadiona od grada,ili losim vremenom ili necim drugim,za pravog vijernog navijaca nema prepreka.
Ovo u vezi besplatnog busa sa stanice do stadiona i nazad treba popricati sa upravom da to odrade najvise radi maloljetne dijeci i radi penzionera (niti penzioneri voze niti maloljetna djeca,tako da oni najvise trebaju prevoz kao i studenti)
FORZA VELEZ
Ovo u vezi besplatnog busa sa stanice do stadiona i nazad treba popricati sa upravom da to odrade najvise radi maloljetne dijeci i radi penzionera (niti penzioneri voze niti maloljetna djeca,tako da oni najvise trebaju prevoz kao i studenti)
FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Care tebi svaka cast na pozitivnim mislima i zeljama prema mom klubu ali planina Velez se najbolje vidi s jednog stadiona i mi ne trebamo graditi nikakav kult,nas je kult izgradjen davno i to bas na tom stadionu. Jbga takve su su okolnosti da sada igramo u Vrapcicima ali kad su jedan Arsenal i jedan Bayern mogli promjeniti svoje utvrde mozemo i mi. Jedino sto trebamo graditi su reflektori,uloziti u omladinski pogon,vratiti "MAHALE" na kojima su skenirani mladi mostarski talenti koji su kasnije postali vrhunski igraci VelezaZel je napisao/la:Gledam večeras baš stadion od Brighton & Hove Albion - Falmer Stadium, meni strašno lijep, simpatičan stadion, ali smjestili ga haman tamo gdje Bog izvodi kornere, i opet predobro izgleda. Svugdje je to izgleda normala, samo kod nas nikad nije; ljudi, klubovi bježe malo na periferiju, ima to svoje prednosti (ali naravno i mane). Mislim da sam čitao i da A.C. Siena planira nešto slično...
![]()
Falmer stadium
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
ovo je meni se cini bas relatirano i za velez! kako je tana govorio u jednom clanku nedavno bas se ceka da savez sredi nesto sa uefaom jer je velez aplicirao u njih za neka sredstva za umijetnu travu! uefa dadne nesto, klub nesto i umijetna trava se paravi na ljeto!AlemC85 je napisao/la:evo izjave predsjednika FSBiH Begića u vezi stadiona u BIH:
znači možemo očekivati da vrapčići ljetos postanu pravo radilište? 
Nek prave reflektore sto prije !!!!!
[youtube][/youtube]
Italijanski komentator.
Jurić kao Dwight York, kakva igra glavom. Tuce lagani slobodnjak a Čorba dva autogola.
Italijanski komentator.
Jurić kao Dwight York, kakva igra glavom. Tuce lagani slobodnjak a Čorba dva autogola.
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Kakav bola Čorba?
Toza!
extra video, stara dobra vremena!
Toza!
extra video, stara dobra vremena!
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues i 3 gosta.